Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tebrikler canım 1.4 çok iyi en kisa zamanda önce 7 li sonra da 6 li rakamları görürsün

Ben kayseriliyim canim

Test sonuçların güzel canım demir baya düşük gibi Dr ne söyledi. ....
Demir ve b12 eksikligi var dedi cizdi vitamein kullancam kilo vermeyi bile engelermis bu durumlar kuzum

Kansızlık b12 eksikligi ve demir eksiklihi ckti kuzum yazdi kuzum ama almadim yarin alicam
gecmıs olsun canım cok cekmıs bırı olarak hemen onerıde bulunuyorum sana :) kuru ıncır ı sabah azıcık su ıle 2 tasım kaynat ac karnına suyu ıc ıncırlerını ye 1 tane ıkı tane ye bır hafta bıle yapsan yeter bak :) ben bı hafta yaptım degerlerım normale dondu doktor ne yaptıysan devam et dedı o derece :)

Cok tesekkur ederim canim

Tesekkurler

@blackswannina94 evet canim baharat kullanmak tuz ihtiyacıni cok azaltıyor kekik pul biber isot karabiber cok kullanıyorum ben baharatin keskin tadini aldığından tuzu aramıyorsun bende tuza düşkündüm cok duydum bu yontemi de ama hic inanmamistim bu zamana kadar..

Demir ve b12 eksikligi var dedi cizdi vitamein kullancam kilo vermeyi bile engelermis bu durumlar kuzum
Aslında bende dün Dr gitmiştim degerlerimede baktiracaktim ama ilk kadın doğuma gittim 15 fun günüm geçmişti oda 6cm kist var rahimin arkasında da serbest sıvı var dış gebelik olabilir merkeze bi git ben test yapsam p.tesi çıkar dedi (ben kasabada oturuyorum ilçeye gitmiştim Dr için de) bende hemen gittim dış gebelik yokmuş çok şükür kist için de ilaç verdi regl olunca erir büyük ihtimalle olup bitti den sonra yine bi muayene ol dedi artık degerlerime daha sonra baktiracam

Teshis edilmis olmasi cok iyi canim allah beterinden saklasın tedavinle birlikte kilo verme surecinde hızlanır gecmis olsun tekrar

dışardaydim canim geldim yemek yaptım salatami yaptım şimdi oturdum size yaziyorum
Kuzum doktor kilo almami bu sebeblere bagladi az az veriririm ama oz veririm haplarla kilo vermem daha hizlanir INŞALLAH

Sağol canim benim

Cok gecmis olsun canım sende reglinden sonra yine bi baktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…