- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Demir ve b12 eksikligi var dedi cizdi vitamein kullancam kilo vermeyi bile engelermis bu durumlar kuzumTebrikler canım 1.4 çok iyi en kisa zamanda önce 7 li sonra da 6 li rakamları görürsün
Ben kayseriliyim canim
Test sonuçların güzel canım demir baya düşük gibi Dr ne söyledi. ....
Kansızlık b12 eksikligi ve demir eksiklihi ckti kuzum yazdi kuzum ama almadim yarin alicam_Masalim_ 2. Ciyi görmemişim canım ilaç yazdı mi
gecmıs olsun canım cok cekmıs bırı olarak hemen onerıde bulunuyorum sana :) kuru ıncır ı sabah azıcık su ıle 2 tasım kaynat ac karnına suyu ıc ıncırlerını ye 1 tane ıkı tane ye bır hafta bıle yapsan yeter bak :) ben bı hafta yaptım degerlerım normale dondu doktor ne yaptıysan devam et dedı o derece :)Kansızlık b12 eksikligi ve demir eksiklihi ckti kuzum yazdi kuzum ama almadim yarin alicam
Geçmiş olsunKansızlık b12 eksikligi ve demir eksiklihi ckti kuzum yazdi kuzum ama almadim yarin alicam
Cok tesekkur ederim canimgecmıs olsun canım cok cekmıs bırı olarak hemen onerıde bulunuyorum sana :) kuru ıncır ı sabah azıcık su ıle 2 tasım kaynat ac karnına suyu ıc ıncırlerını ye 1 tane ıkı tane ye bır hafta bıle yapsan yeter bak :) ben bı hafta yaptım degerlerım normale dondu doktor ne yaptıysan devam et dedı o derece :)
Geçmiş olsun
Pitircik ne olduuKansızlık b12 eksikligi ve demir eksiklihi ckti kuzum yazdi kuzum ama almadim yarin alicam
Kan test sonuclarim fistigimPitircik ne olduu
Nasil cikti problem yok insallah.Kan test sonuclarim fistigim
Simdi gordum cnm gecmis olsunnnKansızlık b12 eksikligi ve demir eksiklihi ckti kuzum yazdi kuzum ama almadim yarin alicam
Demir ve b12 eksikligi var dedi cizdi vitamein kullancam kilo vermeyi bile engelermis bu durumlar kuzum
Kizlar nerdesiniz
Sagol bitanemSimdi gordum cnm gecmis olsunnn
Aslında bende dün Dr gitmiştim degerlerimede baktiracaktim ama ilk kadın doğuma gittim 15 fun günüm geçmişti oda 6cm kist var rahimin arkasında da serbest sıvı var dış gebelik olabilir merkeze bi git ben test yapsam p.tesi çıkar dedi (ben kasabada oturuyorum ilçeye gitmiştim Dr için de) bende hemen gittim dış gebelik yokmuş çok şükür kist için de ilaç verdi regl olunca erir büyük ihtimalle olup bitti den sonra yine bi muayene ol dedi artık degerlerime daha sonra baktiracamDemir ve b12 eksikligi var dedi cizdi vitamein kullancam kilo vermeyi bile engelermis bu durumlar kuzum
Kuzum doktor kilo almami bu sebeblere bagladi az az veriririm ama oz veririm haplarla kilo vermem daha hizlanir INŞALLAHTeshis edilmis olmasi cok iyi canim allah beterinden saklasın tedavinle birlikte kilo verme surecinde hızlanır gecmis olsun tekrar
dışardaydim canim geldim yemek yaptım salatami yaptım şimdi oturdum size yaziyorum
Cok gecmis olsun canım sende reglinden sonra yine bi baktirAslında bende dün Dr gitmiştim degerlerimede baktiracaktim ama ilk kadın doğuma gittim 15 fun günüm geçmişti oda 6cm kist var rahimin arkasında da serbest sıvı var dış gebelik olabilir merkeze bi git ben test yapsam p.tesi çıkar dedi (ben kasabada oturuyorum ilçeye gitmiştim Dr için de) bende hemen gittim dış gebelik yokmuş çok şükür kist için de ilaç verdi regl olunca erir büyük ihtimalle olup bitti den sonra yine bi muayene ol dedi artık degerlerime daha sonra baktiracam
Ben burdayım kızların yemeğini yediriyorum sonra da ben yiyecem ve yemekten önce de biraz spor yaptimKizlar nerdesiniz bakalim? Miyavin deyimiyle herkes spordami :) spordaysak affedecek hatun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?