Kolay gelsinEvet tatlim ya giderayak bissuru is kilitledi hocam
Allahtan bi gün sebze var yoksa çok daha zor olurdu ya
Peki tatlı işini nasıl yapıyorsun illa canının çektiği ya da yediğin oluyordur
Haklısın içselleştirmden yapmak imkansızBen bilmiyorum malesef icine sindirmedikce baslama derim icsellestiremeyince iskence olur diyet isi
Anladım canımEvet bir saf bir gun sebze protein canim zor olmuyor artik. Tatlandirici kullaniyorum canim gunde 1 tatli kasigi misir nisastasi hakkim var puding yapabiliyorum yada kahve tatlandirici ve yogurtla dondurmamsi yapabiliyorum regl zamani yada cok canim cekince bitti:)
Fıstık gibi süslen ve hazırlan canımGünaydın kuzularBen yokken çok konuşmayın yaa sonra 40 sayfa okuyorum 687.sayfada kaldım yarın kaç olcak bakalım Ayy heyecanlıyım bu arada şimdi kuaföre gidicem Her şey güzel olur inşallah Öptüm hepinizi
Doğrudur Canım yürüyüşü iyi yapmışsınYok misafirim yoktu canim ben disardaydim yürüyüşe gittim markete gittim gec geldim eve ustune esim gelince yemegi falan islerimi toparlayamadim bir türlü
Düşük glisemik indeks diyeti ve taş devri Can'ım ayrıca Karatay beslenmesine uyuyorKetojenik beslenmeyi araştırıyorum.
Düşük glisemik indeks diyeti (taş devri diyeti) benziyor gibi geldi bana.
Arasındaki farkı bilen , özetleyebilecek olan var mı ?
Ketojeik beslenmede hesaplamalarda baya karışık ,,,,
Çok okudum bu konuları devrelerim yandı
Afiyet olsun evde hurma varsa onu yeTürk kahvesi yaptımmm ohh mis gibi oldu
Yanında bir tanecik çifte kavrulmuş lokum yesem mi kiii
Canım benim kolay gelsin sanaEvet tatlim ya giderayak bissuru is kilitledi hocam
Sade kahveyi içtim hiç bi şey yemedim kardayımAfiyet olsun evde hurma varsa onu ye
Seninde gidiyor fistigimNiye kıskanıyorsun Canım asıl ben sizi kıskanıyorum ne güzel insülin direnci yok birşey yok hop gidiyor kilolar
Sonuçlarını bekliyoruz fıstığımKızlar son anda yakaladim kan testimi yaptırdım 3 4 gibi sonuçlarımi alicam
tamm canım tsk etttım denıycem ınsallah yarınEkmek icin
9 yemek kasigi yulaf kepegi karisimi
3 yumurta
Cay kasigi ucuyla tuz
1 su b yogurt
Kivami krep hamuru gibi oluncaya dek light sut ile acip krep gibi tavada pisirip lavas yapabilirsin canim bu 3 gunluk ekmek hakkin oluyor canim
Uce bolup yiyebilirsin
Ama o baska karbonhidrat olmayacak ekmek pilav makarna patates bezelye kat'a olmaz bilgin olsun
Eki Görüntüle 1863705
Buda bir tercih olabilir
Sen 3 yemek kasigi karışımla yap
KUMKUM06
ankaradayım canım beledıyede memurum beklerım her zaman :)Ne güzel yaaa
Nasıl iş arkadaşı onlar nerde hangi şehirdesin tayin isteyip geleyim:)
Tamam bebeğimSonuçlarını bekliyoruz fıstığım
Kızlar annem bugün mısır püsküllü form çayı almış, aranızda kullanan varmı? İşe yarıyor mu birde tok karınla mı aç karınla mı içilcek? günde kaç kez iççilir? Bilen varsa yanıtlarsa sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?