Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben geldiimmmm kızlarr
Çok özlemişsinizdir beni diye tamin ediyorum

Tabiki ozledik hosgeldin
Sabah 2catal Kızartma 2 dilim peynir 2 dilim ekmek çay
Öğle disardaydim 1 tane durum ayran
Aksam avuç içi kadar ızgara et 2 kepçe yayla çorbası 1 şişman patlıcan közlemesi 4 biber salata

Sabah olmamis canim kizartmayi tamamen cikar hayatindan ekmek cok
Ogle tabiki olmamis sade et döner salata yeseydin keske
Aksam muhtesem ama gununu kurtarmaz malesef

Harikasin canim benim o kadar guzel anlatmissin ki neler yasadigini hepimizin hayatinin ozeti gibi olmuş. Eskiden olsa biri disari cikalim mi dediginde hic cikamam evde isim var derdim bahaneler arardım ama simdi baskalarinin işini bile bahane edip disari çıkıyorum.. hayata daha cok katilmaya çalışıyorum o enerjik gunlerimize de geri donecegiz ve hayatimizin kiymetini bilecegiz canim benim cok guzel bir yola çıktın dönüş yok artik

Afiyet olsun balım

Bencede
Ben kursa gittim sonra markete oradan geldim hemen namaz kıldım yemek yaptım ve yedim geç olmadan:)

Iyi is cikarmissin:)

Doktor kilo yapmaz dedi kuzum acaba yaparmi ki canim cok sagolasin kuzum

Menum
Sabah
Yulaf kepeginden maydanozlu peynirli gozleme
Haslanmis yumurta
Domates

Ogle
Izgara balik
Salata

Aksam
Pirinçsiz etli biber dolmasi
Yogurtlu semiz otu

Ara yogurtlu dondurmamsi
2 yesil cay
3 lt su

Spor yaklaşık 1 saat yürüyüş

Ayy cnmmmm benmmmm.. neden kendine kusucekmissinn kiii sen yine cok guzelsindir. Ama tabiki kg basli basina saglik problemi yukk. Insan kg verince hafifliyor insallah sende en yakin zamanda vericeksin. Ben bu msjnla bile inandigini goruyorum cnmmmm
Sagol bitanem o senin guzelligin bana inandigin icin çok tesekkur ederim meleğim

INŞALLAH canim benimmm hepimiz birlik olup basaricaz

Ne güzel demissin ya yuregine saglik bitanem İNŞALLAH o guzel gunler bizi bekliyodur cok tesekur ederim sizin desteginiz beni güçlendiriyor

Dönüşü yok balim yolun sonu mutluluk İNŞALLAH canimininici icimi dökmek istedim bitanem iyiki varsınız cok tesekkur ederim

Sabah
Iki haslanmis yumurta
Pastirmaa,peynir,zeytin,domates salata
Cay kucuk dilm tb ekmegi
Bes erik
Aksam izgara salata ve yogurt
2lt su
Misafrlerm gitti bugun
Artik daha dikkatli olcm ins

Afiyet olsun guzel menu. Artik bende dikkatle incelerim menulerini.. sende benim menumu yorumlarsan sevinirim partem eski dukanci ve yeni dukan adayi olaraktan yaniii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…