Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım güzel menü

gelin turşusu mu canım o nasıl oluyor?
menün harika ayrıca,bayıldım

Afiyet olsun kuzum gayet güzel
Lorun kalorisi o kadar az ki eğer serbestse 1 çay bardağı kadar da yiyebilirsin

_Masalim_ canım benim
yaşadıklarını şimdi okudum,sanki beni anlatmışsın.inan ben yazsam bu kadar olurdu,altına imzamı atarım.
yalnız değilsin yani onu bil sadece,duygularını çok iyi anlıyorum.insan en büyük kötülüğü kendisine yaparmış,ne kadar da doğru bir söz.bir de şey derler,canın sıkkınken kendine bak,güzelleş.bu dışardakini içe almak gibi bir şey,diye.bizse daha da batırdık ve kısır döngüye girdik,kilo aldıkça üzüldük.üzüldükçe yedik.
neyse ki şimdi geçti o günler,artık kendimizin kıymetini biliyoruz her şey güzel olacak ayrıca artık senin peşini bırakmam,şöyle fit olana kadar peşindeyim

gelin turşusu mu canım o nasıl oluyor?
menün harika ayrıca,bayıldım
Ben de acaba yeni evlenen biri mi yaptı diyordum meğer bildiğim bi turşuymuş bizde adı değişikmiş
Google amcaya sordum:))
Çok lezzetli bi şey kapya biberden de yapılıyor biz kurutulmuş biberden de yaparız, korukla falan yapılıyor

ayy ben de baktım şimdi valla çok güzel duruyor,eminim lezzetlidir.kapya biberi de çok severim,köz yapıp yiyorum devamlı

Anam bugün meğer bamya günüymüş:))
Her şey yolundadır inşallah bebişte de

Bugün ku menümu paylasiyim sabah Sucuklu yumurta bir dilim ekmek azıcık ekmek biber domates öğle yemeği yemedik aksam yemegi iki kasik barbujya 5 koftr bir kasik makarna suan nefes alamiyirum :) aksam yürüyüşe cikicaz eşimle :) bide yoruldum çok yürüdüm çok temizlik yaptim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…