En yakın zamanda tekrar ev alırsınız inşallah canımKızlar eşim tapuya imzaya gitti içim bir tuhaf oldu böyle hem üzüldüm hem sevindim
Amin canım inşallahEn yakın zamanda tekrar ev alırsınız inşallah canımHayırlısı olsun hakkınızda
Sen zaten fıstıksın balımAz kaldı az fıstık olmayaBen de 19 Eylül'ü bekliyorum
Merakla bekliyorumseni
Hadi haddii gtmistir tabi en az iki :)
Ayyy bende heyecanlandim hemen yazicam canlarAaaay ben de merak ettim şuan çok heyecanlı kuzuum
Hakkinizda hayirlisi olsun minik kelebegimKızlar eşim tapuya imzaya gitti içim bir tuhaf oldu böyle hem üzüldüm hem sevindim
Evet Canım 73.500 inşallah almam bellide olmaz benim vücudabugün spora gideceğim çıkışta kendime ödül olarak elbise tulum ve çanta almayı planlıyorum eşimde 1 ekimde 65 kg göreyim Sarar'dan elbise birde 3000 bin TL sözü vardı onu verecek
Aynen canımÇok iyi gidiyorsun maşallah
1 Ekim'de 65'i göreceksin bence :) Eşin şimdiden hazırlasın elbiseyi :)
Bizim anne tarafıda kilolu dayı oğulları kızı kilolu Can'ım en az 120 kg dayım eşi obeziteden ve diyet haplarımdan öldü annemler ile zaten akrabalığı var annemde 120 idi şuan 95 kg düştü ablamlarda öyle biri zayıfladı kızı beni gördükçe annesinin başının Eti'ni yedi 95 kg 66 kg düştü diğerine birşey diyemiyorum çünkü küsüyor üzülüyor ağlıyor onunda oğlu tombiş oda anne zayıfla diyor
Kuzum bugun atak bitiyor ya tamamlanmis olcak yarin tartilicam hemen yazicam kuzum
Hayatım kartlaştık artık biz senin gibi çıtır değilizBitaneemSen de öylesin
Afiyet olsun Canım bileğini krem sür canım zorlama kendiniMesajları okudum :)
Dün ki menüm :
Sabah : 2kk peynir - 3 zeytin - 1 yumurta - domates
Öğle : 1 tabak bamya
Ara: 1 incir - 7 siyah üzüm
Akşam : 1/2kase çorba - Etli patlıcan - 3 kaşık bulgur
Bugün ki menüm;
Sabah : 2kk peynir - 3 zeytin - 1 yumurta - domates - salatalık
Öğle : 1 porsiyon döner ( sırf et )
Ara: 2 dlm ekmek - peynir
yedim
Akşam : Bamya ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
bileğim tekrar şiştiği için yürüryüş yok
Afiyet olsun Canım bileğini krem sür canım zorlama kendini
Yasak kuzum büyük ihtimalle ama azıcık üç beş parça yedim :) bi daha yemiycem söz :)bugün ku menun çok iyi canım. ..
Çok zor geçmiştir canım iyi sabretmissiniz demek ki aşkınız çok büyük inş çok mutlu bir hayatınız olur....
Sucuk yasak değil mi canım eğer değilse sabah kahvaltıya bende yapayım onun dişin da menun güzel
Canım bebeğin ne kadarlık benim büyük kızimda vardı aynı sorun 1 yaşına geldikten sonra geçti öncesinde ne yaptıysam kaç Dr gittiysem ise yaramadı. ...
Canim sonuçta sanal ortam neler duyuyoruz uzak durmani tavsiye ederim ....
canım düzenli spor yapamiyorsan yazıl orasi biraz daha mecburi olduğundan günlük düzenli sporunu yaparsin
Geçmiş olsun canımKızlar telden zor giriyorum yavaş yavaş okuyup yazicam size inşallah bugün dış doktoruna gittim 4 dolgu yaptirdim:) o yüzden is yerinden girip rahat rahat yazamadım size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?