Seninle boylarımız aynı fakat başlangıç kilon senin bana göre düşük ben 98 kg dan indim 77 kg birde bende insülin direnci var çok zor kilo veriliyor onunla belki biliyorsundur sen benden çok daha fazla verirsin emin ol kararlı ol gerisi gelir birde kendine asla bahane uydurmaInsallah cnm insallah
Bahane derken cnm bahane uyrdurmuyorum suan .sana masallah cnm baya vermissin bende seker cikmadi ama sanki seker varmis gibi kilo vermem cok zor benimde bende 87ile basladim bu seruvene aslinda sadece topige 82ile girdim .insallah veririm .cok dikkat ediyorum cunki yagli unlu yememeyeSeninle boylarımız aynı fakat başlangıç kilon senin bana göre düşük ben 98 kg dan indim 77 kg birde bende insülin direnci var çok zor kilo veriliyor onunla belki biliyorsundur sen benden çok daha fazla verirsin emin ol kararlı ol gerisi gelir birde kendine asla bahane uydurma
5 aylık canım gazı var ondan uyutmuyor dişte etkiliyor 3.5 aylıkken başladı diş ağrılarıdaEmziriyorsan bol bol meyve sebze tüketip bol bol su icmelisin cnm. Bebegin doymuyor olabilr yada gazi olabilr bu yüzden uyumuyor olabilr. Kac aylik bilmiyorm ama diste cikartiyor olabilir. Rahat ederse uyur.
Yumurta hemen hemen her sabsh yiyorum canım @puantiyeli_kelebek im duymasın azcık kaçamak yaptımGünaydın Canım yumurta ve kuruyemiş ye onlar enerji veriyor
Canim nasilsin napiosun . Masallah bebis dis mi cikaracak :) benim sut disim 3 aylikken cikmis hep ole derler :))))
Yok btnem neden kızayım kızmadım :) genelde tatlı isteğim şekerim düşünce oluyo baya düşüyo tatlı yemezsem. Bütün gün aç kaldığım için canm tatlı istiyor. Allahtan yüksek değil düşüyor :)Afiyet olsun Canım bende zayıflayıp hamile kalmak istiyorum inşallah hep birlikte burada başaracagız onu yanlız senin tatlıya düşkünlüğün var galiba bir şekerini ölçütür istersen dikkatimi çektieger kızmazsan
İyim tatlım şükür sen nasılsın nasil gidiyor.aynen teyzesi damakları şimdi çok sertleşti deli gibi salya akıtıyorCanim nasilsin napiosun . Masallah bebis dis mi cikaracak :) benim sut disim 3 aylikken cikmis hep ole derler :))))
Bende zayıf hamiş olmak isteyenlerdenim :)
Anca girebildim. Bugün çok yoruldm.
Bugün 75,8 gördüm kızlar. Bayrama kadar 75 görücem diyodum. Gördüm çok şükür.
Daha yol uzun 8-10 kilo var daha.
İftarda;
İki kaşık mercimek çorbası
4-5 kaşık patlıcan oturtma
3-4 kaşık tavuk sote
İftardan sonra ;
Yarım irmik tatlısı( çikolata soslu)
1 kçk dilim mozaik pasta
Bi küçük kase dondurma
Ödül yaptm kendime bugün aama ondan oldu böle :)
3 kaşık puding yedim burnumdan getirdiniz :)))
Benim sizden çekeceğim var :))
merhaba arkadaşlar bende varım 94 kiloyum benide alın listeye nolurrrrrrrrrrrr
Cnm telden mi sayfadan mi bilmiorum carsambadan beri giris sayfasina yonlendiriliyordum hata alip gec yaziyorum kusura bakma farti sobucumu soleyiyim mi?
Lotus çiçeği çayı içinde bir kaç bitki daha var ama karışık çay.
Bu arada dün gelemedim ani misafir çıktı akşam için temizlik ve yemek hazırlığı olunca akşam da misafir ağırladık o yüzden yoktum :)
Bugün buralardayım tabi bir kaç saat işlerim var perdeler yıkanıyor onları asacağım falan akşama doğru da spor yapıcam :)
Zaten tartı günümüz Çarşamba değil mibugünde mi tartılıyoruz kafam karıştı
Canım adet oldm bugün onun tatlı isteği vardı - de görünce yiyim dedm ama çok cıvıtmadm. 1100 kaloriyi geçmedim.. Bugün regl oldum. Nasıl besleneyim kararsızımHedefine ulaştığın icin tebrik ederim ama ödül için uzuldum tatlim niye acele ettin verdigin kilo bi otursaydi önce bayramda zaten bi serbest gun yapacaktik. Olan olmus insallah arti olarak dönmez
Bizden çek kilolardan cekmekten kurtul bebisim
Canım adet oldm bugün onun tatlı isteği vardı - de görünce yiyim dedm ama çok cıvıtmadm. 1100 kaloriyi geçmedim.. Bugün regl oldum. Nasıl besleneyim kararsızım
Iyi dielim iyi olalim cnm ay kiyamam ben onaİ
İyim tatlım şükür sen nasılsın nasil gidiyor.aynen teyzesi damakları şimdi çok sertleşti deli gibi salya akıtıyor
Zor oldu ama geldim cnm bu arada aldim yulaf kepegini 2 paketBir sonraki tarti gunu alayim artik canım. Bende seni soracagim biliyorum aktiftin tam soracağım birine cevap veriyorum unutuyorum geldigine sevindim canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?