Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun Canım bende zayıflayıp hamile kalmak istiyorum inşallah hep birlikte burada başaracagız onu yanlız senin tatlıya düşkünlüğün var galiba bir şekerini ölçütür istersen dikkatimi çektieger kızmazsan

Cayin adı ne canim?
Lotus çiçeği çayı içinde bir kaç bitki daha var ama karışık çay.
Bu arada dün gelemedim ani misafir çıktı akşam için temizlik ve yemek hazırlığı olunca akşam da misafir ağırladık o yüzden yoktum :)
Bugün buralardayım tabi bir kaç saat işlerim var perdeler yıkanıyor onları asacağım falan akşama doğru da spor yapıcam :)

Süpersin Canım bende çok seviyorum spor yapmayı bu sene bırakmak yok Canım

Afiyet olsun Canım kıyafet bulmanada sevindim malum kilolu olunca insan malesef aradığı gibi bir kıyafet bulamıyor kayısılı çayın ben hiç faydasını görmedin sen görüyorsan ne güzel

Bayılırım temizlik yapmayabirazdan bende yapacağım bugün dükkana gitmedin temizlik için sonrada yürüyüş yapacağım kolay gelsin Canım

Bayılırım temizlik yapmayabirazdan bende yapacağım bugün dükkana gitmedin temizlik için sonrada yürüyüş yapacağım kolay gelsin Canım
Kolay gelsin sana da :) Dolapta cheese cake var misafirlere yapmıştım içim gidiyor yiyemiyorum çok fenayım

Kolay gelsin sana da :) Dolapta cheese cake var misafirlere yapmıştım içim gidiyor yiyemiyorum çok fenayım
Kesin çözümü söyleyeyim sana çöpe atbende çok tatlıya düşkündüm eşim yastığımın altına jelibonlar saklardı onları yemeden uyuyamazdım yada baklavasınız tatlısız önce onları çöpe attım eşim eve getirince karşımda yedi irademe sahip çıktım 3 senedir ağzıma tatlı girmedi gecen iftar yemeğinde 1 çatal güllaç yedim oda adetliydim birden yedim sonra midem bulandı

İnanmıyorum yaa yok ben hayatımdan tatlıyı çıkartamam çünkü bunu istemiyorum az da olsa yerim ama sık sık değil tabi :) Bir de atamam ben ya yazık yemek dökme huyum yoktur hiç benim dışımda yiyenler var bir de :)

Bende sevmem ama kurtulmak için ilk Başlarda öyle yapmıştım şimdi eşim evde yer karşımda yer hiç Can'ım istemez bırakmak istiyorsan öyle yap küçük bir tavsiye yada başkalarına yedir kendin yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…