Iste onu yapamiorum ben cnm hayatimdan cikarsamda program yapamiorum.unlu urunleri cikardim mesela .kizartmalarida.cips kola asitli icecekleride yemiycem icmiycem. Ama iste diyet listemi olusturamiyorum_
-Lavinia canım bir diyet programi oluşturmanı oneririm dusun neler listenden cikmali neler sinirli olmali madde madde belirle ve bunlara uy. Sonrası kilolar kendiliginden gidecek tatlım sıkma kendini
Yok yok vazgeçmeye niyetim yok sadece beslenme düzenimi oturtmam lazım alışmam lazım hemen düzene sokamıyorum malesefBen vazgectin sanmistim sevindim canim
İnşallah caanımBu gidişle olursun Canım merak etme
Evet canım ordayım aynı zamanda. Eğer ki zamanın varsa iki tarafta da olabilirsin canıım ama çıkadabilirsin senin kararınHaftalik yarismadasin sanirim tatlim.sende pazartesi tartiliniyor bende ordan ciksammi diyorum bi orasi bi burasi kararsiz kaldım ordan cikmayi düşünüyorum
En düşük kalorili ne varsa yicem artık cnm ya. Sabah kahvaltıda ne yapsam ki. Omlet yemek istemiyorum hergün. Şmdi çok acıktım ve aşırı tatlı istedim kçk bi. Parça mozaik pasta yedim. Bide büyük salatalık yedim ama hala aç hissediyorum. Su içmeye çalşçam 3 ltre.. Ama napssm bilmiyorum yaa bi plan yapmam lazımBende regl olunca bocaladim insan nasil beslenecegini şaşırıyor haklisin ben oglen saatlerinde paylaştığım gibi saglam bi kahvalti yapiyordum ondan iftara kadar acikirsam belki bi sütlü kahve yada ayran tok tutuyordu iftara kadar sende oyle yapabilir misin
Suyunu ic cnm 2yda 3 nasil istiyosan tatli istegini tarcinli yogurtla kesebilirsin .En düşük kalorili ne varsa yicem artık cnm ya. Sabah kahvaltıda ne yapsam ki. Omlet yemek istemiyorum hergün. Şmdi çok acıktım ve aşırı tatlı istedim kçk bi. Parça mozaik pasta yedim. Bide büyük salatalık yedim ama hala aç hissediyorum. Su içmeye çalşçam 3 ltre.. Ama napssm bilmiyorum yaa bi plan yapmam lazım
Zor oldu ama geldim cnm bu arada aldim yulaf kepegini 2 paket
Birde iki kutu bi arada yaninda bardak hediyeli kayisili form cay aldim icinde (sinemaki yapragi,bogurtlrn yapragi,biberiye,rezene,kiraz sapi,funda otu,tatli bogurtlen yapragi,mate yapragi,huş agaci yapragi,maydanoz,stevya,açai suyu konsantresi ve kayisi varmis) super bi cay kokusu tadi beni mest etti valla kiloyua bi sonraki tarti gunu veririm ozmn
Iste onu yapamiorum ben cnm hayatimdan cikarsamda program yapamiorum.unlu urunleri cikardim mesela .kizartmalarida.cips kola asitli icecekleride yemiycem icmiycem. Ama iste diyet listemi olusturamiyorum
@puantiyeli_kelebek burayi asla birakmammmm kuzucum basinin tatli belasiyisim
Bayramdan sonra düzene girecek inşallahYok yok vazgeçmeye niyetim yok sadece beslenme düzenimi oturtmam lazım alışmam lazım hemen düzene sokamıyorum malesef
Kızlar tatilimiz biraz daha uzadı o yüzden aktif olamıyorum2-3 gün belkide daha fazla denizde olucam O yüzden aktif katılamıyorum
Canimsin benimBela senin gibi olacaksa Ben raziyim canim benim sizlerle mutluyum
Bugunki sporum cok guzel kizlar
5 dakika esneme
20 dakika tam sirali yoga
10 dakikada kardiyo yaptim toplam 35 dakika oldu bile bugun bir saati tamamlamak istiyorun insallah basaricam
En düşük kalorili ne varsa yicem artık cnm ya. Sabah kahvaltıda ne yapsam ki. Omlet yemek istemiyorum hergün. Şmdi çok acıktım ve aşırı tatlı istedim kçk bi. Parça mozaik pasta yedim. Bide büyük salatalık yedim ama hala aç hissediyorum. Su içmeye çalşçam 3 ltre.. Ama napssm bilmiyorum yaa bi plan yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?