canım hiç uğraşma al bence hazır bir şeyler,kalabalıkmış.kek mek al doğra koy,boş ver zaten derdin başından aşkın.2 çeşit de yemek yaparsın mis gibi tamamKesinlikle katılıyorum sabahın havası oh mis gibi oluyor oh ellerine sağlık eşim yarın Antalya ya gidiyor alacaklı olduğumuz firmalara ctesi -pazar bende evde temizlik yapıcam oh mis gibi çünkü salı günü arkadaşlarım gelicek okul arkadaşlarım amanın hepsinin 2 şer çocuğu varne yapıcam onlara bilmiyorum eve malzeme alıcam eşimde hazır al uğraşma boşuna diyor kararsız kaldım
yapalım kız beraber ornek ol bana valla bak ama ben topumu annelerden bı ıkı gune getırırım bugun konusalım hemen bu ısı :)KUMKUM06 Kuzucum pilatesle ilgili soru sormuşsun hemen cevap veriyim.. Şimdi ben de daha yeni başladım ama Ebru Şallı'nın videolarını yaparak ilerliycem. Örneğin; ben dün Skinny Jeans videosunu yaptım 30 dk . İlk etapta böyle videolara bakarak yapıcam zaten sonra alışıyo insan kendim bakmadan yaparım.. Mesela 15 dk karın, 15 dk popo, 15 dk bacak gibi Bu konuyu çok araştırdım daha sormak istediklerin varsa sorabilirsin yardımcı olurum her zaman hatta birlikte yaparız
Özlersin bak sonra benii
Kim çıkıyor dur tahmin edeyimMuhabbete istedigin zaman gel canim listeden cikacak yine var gibi gorunuyor carsamba gunu sen girebilirsin bile
iç çamaşırlarını herşeyi çıkartmalısın babycanım neyi çıkartıyorduk ben unuttum
Yok niye özleyeceğim cimcime gezmelerini miÖzlersin bak sonra benii
Allahım sende mi kısır mı yedin en çok sevdiğim şeykızlar bız ogle arası kızlarla kısır yedık arkadas getırmıs soramadım sıze de bana doyurucu ve yesıllık oldugu ıcın zararsız geldı ama bılemedım yogurt ıle beraber tukettım
He ya kıskançlıktan deliye döndüm birde havuz maceraları başladıkoza16 seri halinde Koza havuzda ,Koza pilatesde ,Koza gezmede Ayşegül serisi gibi oldu
Ne kadar yedin Cano?kızlar bız ogle arası kızlarla kısır yedık arkadas getırmıs soramadım sıze de bana doyurucu ve yesıllık oldugu ıcın zararsız geldı ama bılemedım yogurt ıle beraber tukettım
sadece kızın mı? benim de beynim puding gibi oldu şu an@puantiyeli_kelebek canım bende aç karnına yapılırsa yağ değil kaslara zararlı diye biliyorum kahvaltıdan en az 20 dk sonra spor olmalı diye biliyorumneyse kızın kafasını karıştırdık
bır bır bucuk kepce kadar :)Ne kadar yedin Cano?
ben de obezdimBen degilim kuzum ben obezim:))
yedım valla da suan sısırdı benı yaAllahım sende mi kısır mı yedin en çok sevdiğim şey
Muhabbete istedigin zaman gel canim listeden cikacak yine var gibi gorunuyor carsamba gunu sen girebilirsin bile
ahahahaÇocukluğumunda en sevdiğim çizgi film olunca taktım bu konuya
Dün bütün gün videoyu aradım. Bu şekilde bitti diyenler var ama video yoktu.
Bende orjinalini araştırdım. 6 sezon 166 bölüm yayınlanmış. 166. bölümü bulup seyrettim. Gayet normal bildiğimiz taşdevriydi :)
Hala en sevdiğim çizgi film olmaya devame edebilir
Bu sayede akşam 6 bölüm taş devri seyrettim. Keyifli geçti akşam :)
bır bır bucuk kepce kadar :)
ben de obezdim
şimdi şişkoyum
Turşuda var mıydı yanında oh yarasınyedım valla da suan sısırdı benı ya
gayet güzel menü canımDün menüm ;
Sabah : 2 kk peynir , 1 yumurta (haşlama) , 3 dlm ekmek , domates
Öğle : 3 kaşık bulgur pilavı, salata
Ara: Şeftali
çok ufak bir parça kıymalı börek (arkadaş ikram etti dayanamadım malesef)
Akşam: Kabak çorbası , bamya yemeği
Saat sekizde 7 tane antep fıstığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?