yoktu kuzum yogurt ıle yedım :))Turşuda var mıydı yanında oh yarasın
aksma proteın alıp yuruyuse cıkıcam ınsallah canım bakalımBulguru azsa kotu olmamıştır canim ama aksam karbon tüketme
Ben daha yeni obezlikten çıktımen kısa zamanda sende o grubdan çıkacaksın Canım birşey diyeceğim sakın gülme sabah eşim dediki sanki senin boyun uzadı Allah allah dedim neyse ölçtü bu boyum aynı sanırım kilo olunca boyda kısa gözüküyor galiba
kızlar aynen yaAynen öyle benim kucuk eltim bir 1.64 ben yillardir 1.68 diye biliyorum ama kendisine 1.70 diyenlerle ayniyiz tam bilmiyorum aslinda.
Gecen farkettim eltim zayif oldugu icin benden boylu görünüyor yanyana geldigimizde isin asli anlasiliyor tabi ama kizi yalniz gördüğümde benden uzunmus gibi gelir bana hep..
cunku kızlarrr kılo aldıkca topa benzıyoruz :))kızlar aynen ya
annem de hep der sen zayıfken daha uzundun diye
benim boyum 1.60 ve tam 1.60 gibi duruyorum ama eskiden (zayıfken) boyum 1.60 dediğimde inanmıyorlardı,duruşumdan falan galiba herkes beni 1.65 falan sanıyordu. o yüzden zayıflayınca boyumuz,bacak boyumuz daha uzun duracak kızlar,ben bunu deneyimledim ciddengöz yanılgısı denen bir şey var sonuçta
benim de asıl hedef zamanım 2017 yazı :) sadece kilo vermek de değil,şekilli bir vücut vs her şeyi ile.İnşallah canım 2017 yaza tüm kilolarımdan kurtulmuş olurum
Sizler benden önce hedefe ulaşırsınız muhtemelen :)
o kadar güzel bir his ki anlatamam.Uzun süredir bu hissi yaşamadım. Çok güzel bir his olmalı. Darısı başıma :)
cunku kızlarrr kılo aldıkca topa benzıyoruz :))
benim de asıl hedef zamanım 2017 yazı :) sadece kilo vermek de değil,şekilli bir vücut vs her şeyi ile.
o kadar güzel bir his ki anlatamam.
ben de uzun süredir sadece dapdar ve rahatsız kıyafetlerin hissini yaşıyordum,şimdi yürürken pantolonun sıkmaması kadar güzel bir şey yok :)
aksama ne pısırıyorsunuz dostlar :) ben yemek konusunda karar veremıyorum
ekimde 36 olamazİçinde kaybolursun
Ekim de 36 beden olursun. Büyük fark, maşallah
Fotoğraf isteriz :)
kesinlikle kesinlikle! bir minyon olarak en çok mutlu olacağım şeylerden biriDemekki zayıfladıkça daha uzun görüneceğiz. Süpermiş, yaşasın, bayıldım buna :)
ben de mi böyle yapsamvalla cnm Miyav_su ile tamamen farklı şeyler yazdınız. en iyisi ilk hafta senin dediğini ikinci hafta miyazsunun deiğini yapayım
ben de obezdim
şimdi şişkoyum
İyi bari ondan yememişsinyoktu kuzum yogurt ıle yedım :))
Sen ye kısırları akşama yürüyüşe çıkarsın
kumkum'cuğum sen kaç kilosun? ay benim de pilates yapasım var çok ama şişko halimle yapamam diyorumyapalım kız beraber ornek ol bana valla bak ama ben topumu annelerden bı ıkı gune getırırım bugun konusalım hemen bu ısı :)
Birşey mi dedin dünkü arkadaşın hesabı kapanmış bilmem anlatabildim hoş o hakettin ilaç pazarlıyordu senide erkek ilan ederim kaşınma
ben de 2-3 kiloyla çıktım obez sınıfından dahaZayif gurubuna da giricez hep birlikte merak etme balım ben once bi sisman sinifina ineyim de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?