Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kızlar aynen ya
annem de hep der sen zayıfken daha uzundun diye
benim boyum 1.60 ve tam 1.60 gibi duruyorum ama eskiden (zayıfken) boyum 1.60 dediğimde inanmıyorlardı,duruşumdan falan galiba herkes beni 1.65 falan sanıyordu. o yüzden zayıflayınca boyumuz,bacak boyumuz daha uzun duracak kızlar,ben bunu deneyimledim cidden göz yanılgısı denen bir şey var sonuçta

cunku kızlarrr kılo aldıkca topa benzıyoruz :))

İnşallah canım 2017 yaza tüm kilolarımdan kurtulmuş olurum

Sizler benden önce hedefe ulaşırsınız muhtemelen :)
benim de asıl hedef zamanım 2017 yazı :) sadece kilo vermek de değil,şekilli bir vücut vs her şeyi ile.
Uzun süredir bu hissi yaşamadım. Çok güzel bir his olmalı. Darısı başıma :)
o kadar güzel bir his ki anlatamam.
ben de uzun süredir sadece dapdar ve rahatsız kıyafetlerin hissini yaşıyordum,şimdi yürürken pantolonun sıkmaması kadar güzel bir şey yok :)

Ben hayatımın en kilolu halindeyim. Herşey sıkı geliyor üstüme. Eve girer girmez üstümü değişiyorum ve çok bol şort -tişört giyiveriyorum çünkü tüm gün kıyafetler sıktıkça bunalıyorum.

İnşallah iki üç aya bende bu hissi yaşamaya başlarım.

İçinde kaybolursun

Ekim de 36 beden olursun. Büyük fark, maşallah

Fotoğraf isteriz :)
ekimde 36 olamaz
ama tam 38 beden olur
miyavım aman yanlış anlama yapamazsın diye değil,yüksek hedef koyup hayal kırıklığı olmasın diye. hedefleri düşük tutalım fazlası olsun daha çok sevinelim
Demekki zayıfladıkça daha uzun görüneceğiz. Süpermiş, yaşasın, bayıldım buna :)
kesinlikle kesinlikle! bir minyon olarak en çok mutlu olacağım şeylerden biri

Son düzenleme:
yapalım kız beraber ornek ol bana valla bak ama ben topumu annelerden bı ıkı gune getırırım bugun konusalım hemen bu ısı :)
kumkum'cuğum sen kaç kilosun? ay benim de pilates yapasım var çok ama şişko halimle yapamam diyorum neyse 6'lara ineyim ben de size katılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…