Afiyet olsun Canım neden Antep fıstığı 7 tane ben günlük doğal yağ ihtiyacım olarak daha doğrusu omega 3 olarak bir çay bardağı olarak tüketiyorum ama ceviz ama badem yada antepfıstığı ve de fındık sende böyle yap olur mu özellikle sabah tüket olmazsa öğünlerine böl birde çiğ olsun lütfen kavrulmuş ve pakete girenlerden uzak dur sağlığına kavuşmak için kefir işi ne oldu yaptın mı
Şuan bu kilo ile Zaten 38 giyiyorum ben sadece göbek kısmım var benim tabiki neden olmasın dur özelden atayım sana
Günaydııın fıstık
Aynen dediğin gibii ben de çok beğeniyorum o şekildeCanım zayıfla bazı türbanlı bayanlar çok şık giyiniyorlar böyle pantolon giyip üzerine uzun kollu uzun gömlek giyorlar dize kadar altına çok şık topuklu ben çok beğeniyorum öyle giyinen türbanlı bayanları
İnşallah her şey gönlüne göre olur canımDün çok sinirli stresli birgündü Canım önümüzden erken yattım malesef esnaf insanın izni olmuyor gezmeye gitsek bile çoğunlukla iş üstüne oluyor ah şu ev işi var ya acayip geriyor beni o ev olmadı canım bize göre değil bakalım hayırlısı artık Arap saçı herşey
Bende onu izledim yasli basli kadınım neler izliyorum dimibaska bisey yok tv de mecbur
Aynen öyle benim kucuk eltim bir 1.64 ben yillardir 1.68 diye biliyorum ama kendisine 1.70 diyenlerle ayniyiz tam bilmiyorum aslinda.
Gecen farkettim eltim zayif oldugu icin benden boylu görünüyor yanyana geldigimizde isin asli anlasiliyor tabi ama kizi yalniz gördüğümde benden uzunmus gibi gelir bana hep..
Amin canım inşallah sağol güzel Dilek'lerin içinİnşallah her şey gönlüne göre olur canımBöyle ev işleri çok zor
Uyandınız mı Prenses hanımSelam fıstıklarım
AtamadımTamam canım, merak ediyorum :)
Atamadımtekrardan denemem lazım
Ne demek bana şurada uslu bir kedi gibi duruyorum geliyor bana sataşıyorsun artist misin kızım sen ne ayaksın yulafcı
Sana soru sordm ama civap yok tmmmmmmmmmmmmmNe demek bana şurada uslu bir kedi gibi duruyorum geliyor bana sataşıyorsun artist misin kızım sen ne ayaksın yulafcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?