Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

akşam kefirde içmiştim onu yazmayı unutmuşum :)

Sabah : 2 kk peynir , 1 yumurta (haşlama) , 3 dlm ekmek , domates
Öğle : 3 kaşık bulgur pilavı, salata
Ara: Şeftali
çok ufak bir parça kıymalı börek (arkadaş ikram etti dayanamadım malesef )
Akşam: Kabak çorbası , bamya yemeği, kefir
Saat sekizde 7 tane antep fıstığı

Aynen dediğin gibii ben de çok beğeniyorum o şekilde Böyle uzun belden oturtmalı elbiseler, etekler eminim kii @puantiyeli_kelebek de de çok güzel olucaaak

Teşekkürler fıstık

Aaa sen daha çok gençsin fıstık gibisin ne yaşlısı

Sensin fıstık canımcım
Demekki zayıfladıkça daha uzun görüneceğiz. Süpermiş, yaşasın, bayıldım buna :)

Aynen oyle kilolu insan basık görünüyor malesef
valla cnm Miyav_su ile tamamen farklı şeyler yazdınız. en iyisi ilk hafta senin dediğini ikinci hafta miyazsunun deiğini yapayım

Tecrübelerini bizimlede paylas canım

ınsallah hepımız guzellesıcez:)

Havuzdayım valla yaaa Annem babam ablam birlikteyiz zaten sorun yok o yüzden

Teşekkürler fıstık

Sensin fıstık canımcım

Aynen oyle kilolu insan basık görünüyor malesef

Tecrübelerini bizimlede paylas canım

Tabiki paylaşırım canım. keşke alımlar kapanmadan görseymişim sizi motivasyonunuz çok yüksek. bende gelip muhabbet etmek isterim sizlerle. günler geçtikçe soracaklarımda olur hem. ay inşallah zorlanmadan verebilirim ya

KUMKUM06 Kuzucum pilatesle ilgili soru sormuşsun hemen cevap veriyim.. Şimdi ben de daha yeni başladım ama Ebru Şallı'nın videolarını yaparak ilerliycem. Örneğin; ben dün Skinny Jeans videosunu yaptım 30 dk . İlk etapta böyle videolara bakarak yapıcam zaten sonra alışıyo insan kendim bakmadan yaparım.. Mesela 15 dk karın, 15 dk popo, 15 dk bacak gibi Bu konuyu çok araştırdım daha sormak istediklerin varsa sorabilirsin yardımcı olurum her zaman hatta birlikte yaparız

ahahha canım tamam
bu arada hakikaten vücudum dün ödem tutmuş,bugün düne göre +500 geldim,o domatesleri tuzlaya tuzlaya yedim diye sanırım
pul biberi koymadığım şey yoktur benim canım,acısını anlamam bile,adanalıyım sonuçta

Muhabbete istedigin zaman gel canim listeden cikacak yine var gibi gorunuyor carsamba gunu sen girebilirsin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…