Ne sorusu kız görmedim nerdeSana soru sordm ama civap yok tmmmmmmmmmmmmm
Onemli degl ya saka yapiyorum:)Ne sorusu kız görmedim nerde
ıste bılmıyorum kuzum artık hayırlısı ıle hafıflemek dılegı ıleHangimiz tombiş değiliz kihele ben aman allahım memnun oldum Canım daha tazecik gelinsin
ınsallah hepımız guzellesıcez:)Ben degilim kuzum ben obezim:))
Dün menüm ;
Sabah : 2 kk peynir , 1 yumurta (haşlama) , 3 dlm ekmek , domates
Öğle : 3 kaşık bulgur pilavı, salata
Ara: Şeftali
çok ufak bir parça kıymalı börek (arkadaş ikram etti dayanamadım malesef)
Akşam: Kabak çorbası , bamya yemeği
Saat sekizde 7 tane antep fıstığı
Bugün baya erken kalktımm havuzdayım hattaUyandınız mı Prenses hanım
Ne havuzda mısınBugün baya erken kalktımm havuzdayım hatta
Aynen dediğin gibii ben de çok beğeniyorum o şekildeBöyle uzun belden oturtmalı elbiseler, etekler eminim kii @puantiyeli_kelebek de de çok güzel olucaaak
Aaa sen daha çok gençsin fıstık gibisin ne yaşlısı
Demekki zayıfladıkça daha uzun görüneceğiz. Süpermiş, yaşasın, bayıldım buna :)
valla cnm Miyav_su ile tamamen farklı şeyler yazdınız. en iyisi ilk hafta senin dediğini ikinci hafta miyazsunun deiğini yapayım
ınsallah hepımız guzellesıcez:)
Havuzdayım valla yaaaNe havuzda mısınolamaz imkansız kızım sen benim başıma bela mısın nesin ya ne demek havuzdayım derhal annenin babanın telefonun numarasını veriyorsun hemen onlarla konuşacak özel konularım var çatladım patladım ya
Özlersin bak sonra benii@puantiyeli_kelebek lütfen 18 yaş altındakileri grupdan çıkarılımözellikle kullanıcı ismi K ile başlayanlardan
Teşekkürler fıstık
Sensin fıstık canımcım
Aynen oyle kilolu insan basık görünüyor malesef
Tecrübelerini bizimlede paylas canım
ahahha canım tamamPul biber sever misin fazla ekle biraz uygun yemeklere biraz limon sık daha az tuzla damagin doyuma ulaşır fazla ihtiyac duymazsin tamamen kesme azalt canim bakalim ne kadar fark edecek sağlığın icinde olumlu olur.. merak ettim kız ne olur dene 2 kg gidermis birde
canım neyi çıkartıyorduk ben unuttumCikart kuzu fark ediyo muhakkak
@puantiyeli_kelebek lütfen 18 yaş altındakileri grupdan çıkarılımözellikle kullanıcı ismi K ile başlayanlardan
Muhabbete istedigin zaman gel canim listeden cikacak yine var gibi gorunuyor carsamba gunu sen girebilirsin bileTabiki paylaşırım canım. keşke alımlar kapanmadan görseymişim sizi motivasyonunuz çok yüksek. bende gelip muhabbet etmek isterim sizlerle. günler geçtikçe soracaklarımda olur hem. ay inşallah zorlanmadan verebilirim ya
He ya kıskançlıktan deliye döndüm birde havuz maceraları başladıCok geziyorlar hayat onlara guzel dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?