Belli oluyor gezmekten aklı ondaymış ay birde ağlamaz mı allahım sana geliyorumAma ygs-lys varGeziyorum ama aklım hep bunda
Seni kim koruyacak hanımefendi
ooo 2-3 aya değil,1 ay sonra fark edersin.
bende de öyleydi artık her şey sıkıyordu.ama inat ettim 1 beden daha büyüklerini almadım,sıka sıka giyeceğim ve vereceğim bu kiloları dedim.öyle de oldu,iyi ki almamışım parama yazık olurdu :)
1 ay sonra şu an seni sıkan beden üstüne cuk olacak.
sonraki 1 ayda hafif bol gelecek pantolonun kırıştığını tayt gibi olmadığını göreceksin.
sonraki 1 ayda da çengelli iğneye ihtiyaç duyacaksın
sonraki 1 ayda da çöpü boylayacak
sen bana kıyamazsınBirşey mi dedin dünkü arkadaşın hesabı kapanmış bilmem anlatabildim hoş o hakettin ilaç pazarlıyordu senide erkek ilan ederim kaşınma
Oh maşallah yarasın kekler kısırlar havada uçuşuyor bir tekfitblack yemediğin kalmış bacım ölümü gör lütfen akşamda tatlı yemeden yatma kız bu ne ben seni haftaya hesabını görürüm
Tabii kii alırız kuzum hep beraber yaparız çok güzel olurBenide alır mısınız aranıza kızlar
canım otun adı ne? meraklıyım malum benBen bahardan haslayip dolaba attığım otlardan birini secip Kıymalı yapacağım canım isim kolay yani
Ama bana yasak Cimcimem boyun fıtığından dolayıTabii kii alırız kuzum hep beraber yaparız çok güzel olur
Yok bitanem takılabilirsin hiç sorun yokKıyamam kuşuma kızmıyorsun değil mi fıstık seni sevdiğim için takılıyorum umarım yanlış anlamıyorsun
off off valla büyük çileAma ygs-lys varGeziyorum ama aklım hep bunda
Cidden geziyorum şuan ama yazın diyeBelli oluyor gezmekten aklı ondaymış ay birde ağlamaz mı allahım sana geliyorum
Aaa geçmiş olsun canımAma bana yasak Cimcimem boyun fıtığından dolayı
miyav senden korkulur yaKız halen daha aklında yemek var yedin kısırları kekleri
Çok zor gerçektenoff off valla büyük çile
Hem evet hem hayır ama ben çok seviyorum kısırı ve turşuyumiyav senden korkulur yakısır zararlı mı o kadar ya haftaya ben de yapacağım
Ama çok seviyorum pilatesi kızlar ben olsam hep yapardım pilatesiAaa geçmiş olsun canımOlsun önce sağlık pilates olmasa da olur
allahım bir de fen lisesiCidden geziyorum şuan ama yazın diyeBen fen lisesindeyim derslerim ağır azıcık o yüzden okul vakti çok çıkmıyorum Ama yaşasın yazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?