Canım en kısa sürede normal kilona geleceksin buna gerçekten ama gerçekten inanıyorum
olsun canım sen yüzeceksin bol bolAma çok seviyorum pilatesi kızlar ben olsam hep yapardım pilatesi
canım otun adı ne? meraklıyım malum ben
Afiyet bal şeker olsun canımIsirgan var mendik otu varrrr ciriş varrr cağ varrr adini tam bilemedigim bir iki tane daha var temizlerken zordu ama yemesi çok guzel oluyor
İnşallah canım iyiki hatırlattın dur eşime bir sorayım ne Zaman diyeolsun canım sen yüzeceksin bol bol
Canım en kısa sürede normal kilona geleceksin buna gerçekten ama gerçekten inanıyorum
Teşekkür ederim bi tanemAfiyet bal şeker olsun canım
benim de annem bayılır,haftaya bir gün yaparım ama bol yeşillikli falan.Hem evet hem hayır ama ben çok seviyorum kısırı ve turşuyu
ne yapayım kuzu evde koca ac bekelr kardesım var :)))Kız halen daha aklında yemek var yedin kısırları kekleri
ayy ınsallah kuzum bende oyle bı ıp olurum kı gorunmem bıleHiçte bile ben artık ipe döndüm
anlastık kusumTamam fıstık akşama konuşalım
ay ben bunların çoğunu ilk defa duydumIsirgan var mendik otu varrrr ciriş varrr cağ varrr adini tam bilemedigim bir iki tane daha var temizlerken zordu ama yemesi çok guzel oluyor
ay yok yemem yemem haftaya da benı topa tutarr vallahı bu aksam hemen yuruyup tyelafı edıcem zaten :))
bende bezelye yapayım kolayından dedım :))Ben bahardan haslayip dolaba attığım otlardan birini secip Kıymalı yapacağım canım isim kolay yani
denız borulcesı de harıka bakay ben bunların çoğunu ilk defa duydumbir vegan olarak ot benim işimdir ama utanıyorum şu an kendimden canım nereden topladın bunları? satılıyorsa ben de alayım,ıspanak gibi falan kavuruyor musun ne yapıyorsun?
ben de gideceğim 1 saate,sakın!! 1 saate ikimiz de gidiyoruz bak ararım taciz ederim seniBugün spor var ama hiç gidesim yok malesef kızlar
anamm aksam telafı edıyorum hemen :)))Oh maşallah yarasın kekler kısırlar havada uçuşuyor bir tekfitblack yemediğin kalmış bacım ölümü gör lütfen akşamda tatlı yemeden yatma kız bu ne ben seni haftaya hesabını görürüm
bence hepımız kendımızı kurtaralım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?