Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

benim de annem bayılır,haftaya bir gün yaparım ama bol yeşillikli falan.
kış gelse de şu karnabahar kısırını yapsak değil mi miyav,dün pazarda gördüm ama mevsimi değil diye almadım
Çok iyi yapmışsın canım herşey mevsiminde güzel sakın alma kışın yaparız minik kuşum belki İstanbul'a gelebilirim kışın iş için

Canım sen büyük şehirde yaşıyorsun apartmanda normal duymaman @puantiyeli_kelebek büyük ihtimal bahçesi var orada yetiştiriyordur

Çok iyi yapmışsın canım herşey mevsiminde güzel sakın alma kışın yaparız minik kuşum belki İstanbul'a gelebilirim kışın iş için
istanbul'a geldiğinde bana haber vermezsen bozuşuruz
Canım sen büyük şehirde yaşıyorsun apartmanda normal duymaman @puantiyeli_kelebek büyük ihtimal bahçesi var orada yetiştiriyordur
ne güzel ah keşke bizim de evimiz bahçeli olsaydı çok şanslısın @puantiyeli_kelebek

Selam kuzulaar iste geldim burdayim:)) ay gunlerdir uykusuzluktan bittim resmen. dun gece sonunda duzgun uyuyabildim de bugun biraz kendime geldim. Bugun kendime gelince hemen spora gittim agirlik calistim ustune de yuzdum:) diyet falan yalan oldu tabi ama abartili yemiyorum hatta gayet kucuk sayilir porsiyonlarim. Simdilik havadislerim bu kadar birazcik gecmisi okuyayim da kilo bildirimlerinize bakiyim:)

ayy kim gelmiş kim gelmiş
hasret bitti mi canım birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…