ne zamanmış?İnşallah canım iyiki hatırlattın dur eşime bir sorayım ne Zaman diye
aynen sonra da korumaya geçippp kas yapacağızİnşallah canim benim bende inanıyorum hepimiz kış bitmeden ideal kilolarimizda olacağız
onu biliyorum canım ama denemedim en kısa zamanda deneyeceğimdenız borulcesı de harıka bak
miyav spor yapmazsa o kurtarsın bence kendinibence hepımız kendımızı kurtaralım :)))
Çok iyi yapmışsın canım herşey mevsiminde güzel sakın alma kışın yaparız minik kuşum belki İstanbul'a gelebilirim kışın iş içinbenim de annem bayılır,haftaya bir gün yaparım ama bol yeşillikli falan.
kış gelse de şu karnabahar kısırını yapsak değil mi miyav,dün pazarda gördüm ama mevsimi değil diye almadım
Şaka dedim aynen bende öyle bir gün öncesinden yapmaya çalışıyorum iştene yapayım kuzu evde koca ac bekelr kardesım var :)))
Canım sen büyük şehirde yaşıyorsun apartmanda normal duymaman @puantiyeli_kelebek büyük ihtimal bahçesi var orada yetiştiriyorduray ben bunların çoğunu ilk defa duydumbir vegan olarak ot benim işimdir ama utanıyorum şu an kendimden canım nereden topladın bunları? satılıyorsa ben de alayım,ıspanak gibi falan kavuruyor musun ne yapıyorsun?
istanbul'a geldiğinde bana haber vermezsen bozuşuruzÇok iyi yapmışsın canım herşey mevsiminde güzel sakın alma kışın yaparız minik kuşum belki İstanbul'a gelebilirim kışın iş için
ne güzel ah keşke bizim de evimiz bahçeli olsaydıCanım sen büyük şehirde yaşıyorsun apartmanda normal duymaman @puantiyeli_kelebek büyük ihtimal bahçesi var orada yetiştiriyordur
Ne zaman istersen dedi yarın özel hocanın numarasını alıcam ablamdan yeğenim ondan aldı bayan hoca otelde verir dersi eşim akşamları otelde ki mağazada bekliyor ya orada ortaklığımız varne zamanmış?
tamam canım bence en kısa zamanda başla artıkNe zaman istersen dedi yarın özel hocanın numarasını alıcam ablamdan yeğenim ondan aldı bayan hoca otelde verir dersi eşim akşamları otelde ki mağazada bekliyor ya orada ortaklığımız var
afiyet olsun canımSabah
Bir haslanmis yumurta
Domates,zeytin ,peynir,salatalik, pastirma
Cay
Aksam
Yumurtali ispanak yemegi
Yulafciklarim
Biraz sebze attm firina onuda yogurtladm yidim
çok konuştuk çokGeldim balll ne cok kaynatmisiniz
Yulafla yapilan ekmek cnm :)afiyet olsun canım
yulafçıkların ne oluyor
ayy kim gelmiş kim gelmişSelam kuzulaar iste geldim burdayim:)) ay gunlerdir uykusuzluktan bittim resmen. dun gece sonunda duzgun uyuyabildim de bugun biraz kendime geldim. Bugun kendime gelince hemen spora gittim agirlik calistim ustune de yuzdum:) diyet falan yalan oldu tabi ama abartili yemiyorum hatta gayet kucuk sayilir porsiyonlarim. Simdilik havadislerim bu kadar birazcik gecmisi okuyayim da kilo bildirimlerinize bakiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?