ay ben bunların çoğunu ilk defa duydumbir vegan olarak ot benim işimdir ama utanıyorum şu an kendimden canım nereden topladın bunları? satılıyorsa ben de alayım,ıspanak gibi falan kavuruyor musun ne yapıyorsun?
hayatta bulamazmışım o zamanCogusu doğuda Çayırlarda yetisen otlar canim esim koydekilerden alıyor bahar aylarinda kisa zaman icinde cikip bitiyor bende bahardan alip haslayip buzluga atıyorum. Bende evlendikten sonra ogrendim çoğunun adini
Yapyap :) haha sende eklenirsen o cildirir artik :)
ben zaten yulafçıyım,çoğu zaman kahvaltımda eksik etmem ezmesini ama ekmeği kalmıştı işte onu da yapayımYapyap :) haha sende eklenirsen o cildirir artik :)
ben zaten yulafçıyım,çoğu zaman kahvaltımda eksik etmem ezmesini ama ekmeği kalmıştı işte onu da yapayım
Burdayim balım
Evet mecbur napimBende onu izledim yasli basli kadınım neler izliyorum dimibaska bisey yok tv de mecbur
Iyi yapıyorsun tatlim tadini çıkar. Evde pinekleyip napican sürekli odalarinda takilan bunalimli tiplerden olmadigin icin şükürediyodur ailen bence
Valla Harikasınız hakikaten sen kapatiyorsunMiyav_su acıyor
Afiyet olsun kuzu iyice oturdu kahvaltı düzenin
Dışarısı icin sadece hayran kalip alamadigim pardesu modellerini alabilirim canim.. ama evde ve ev oturmalarinda dedigin gibi bende pantolon üstü tunik ve begendigim tek parca elbiseleri tasarliyorum simdiden.. olur mu acaba bir yanindan yagim fışkırır mi diye dusunmeden begendigimi almak istiyorum
Diger konularda hep haksizsin mi diyon kiz
20 gunden fazla zamanin var kuzum olmadi bir aya uzatirsiniz nasil olsa 40 gune kadar kalma hakkiniz var size göre muhiti guzel ici ferah butcesi uygun bir ev bulunur inşallah hic birsey sagligindan daha önemli değil bunu unutma bitanem
Gecmis olsun kuzum
Afiyet olsun partemSabah
Bir haslanmis yumurta
Domates,zeytin ,peynir,salatalik, pastirma
Cay
Aksam
Yumurtali ispanak yemegi
Yulafciklarim
Biraz sebze attm firina onuda yogurtladm yidim
Sagol cnmm benmAfiyet olsun partem
Sende mi ya anlaştınız mı ne yaptınızBurdayim balım
Sabah bir yumurta haşladim peynir zeytin
Öğlen 6 kaşık kısır yanında domates salatalık vardı turşu yemedim
Şimdide ne yesem diye düşünüyorum menemen yapıcam galiba çok yorgunum
Anam seni yarışmacı arkadaşlar demeni sevsinler nerdesin yaKUMKUM06 tanitmami istemissin kuzum adim seda Muhasebeciyim ama calismiyorum ev hanimcigimmm ama is arıyorum 26 yasindayim 1 yıllık evliyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Tesekkurler canım. Bende kısıra hayır diyemem ne olursa olsun. Oğlumda kizımda kısır hastasi. Yiycem menemen sonrada komşuya gidicez hedefim çay içip donmekSende mi ya anlaştınız mı ne yaptınızKUMKUM06 allahım kısır dendi akan sular durur afiyet olsun bence menemen ye
Ben mi hiç sorma turizmciyim hediyelik eşya dükkanım var Pamukkale'deTesekkurler canım. Bende kısıra hayır diyemem ne olursa olsun. Oğlumda kizımda kısır hastasi. Yiycem menemen sonrada komşuya gidicez hedefim çay içip donmek
Sen ne iş yapıyon tatlim
Yine mi başladın beyin yıkama işine yulaflarla allahım kurtulamayacağım ben şu dukancılardan ne günah işledim ben yarrabimYulafla yapilan ekmek cnm :)
Ya demek bana inat Hım aklımda olsun bakalım küçük hanım
Afiyet olsun fıstık reglin mi yaklaşıyor o şişlik ondandır-bugünkü menüm-
09.30: 1 büyük mısır
12.00: 5 tane büyük vegan köfte,biber,4 salatalık,2 tabak çeri domates
18.00: 4 tane incir
3 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 45 dk yürüme (yapacağım)
bugün menüm saçmasapan oldu farkındayımama nedense aşırı şişkinim,+500 çıktım hatta
Ay ne güzel Can'ım şanslısın afiyet olsunCogusu doğuda Çayırlarda yetisen otlar canim esim koydekilerden alıyor bahar aylarinda kisa zaman icinde cikip bitiyor bende bahardan alip haslayip buzluga atıyorum. Bende evlendikten sonra ogrendim çoğunun adini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?