Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

-bugünkü menüm-
09.30: 1 büyük mısır
12.00: 5 tane büyük vegan köfte,biber,4 salatalık,2 tabak çeri domates
18.00: 4 tane incir
3 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 45 dk yürüme (yapacağım)
bugün menüm saçmasapan oldu farkındayım ama nedense aşırı şişkinim,+500 çıktım hatta

Cogusu doğuda Çayırlarda yetisen otlar canim esim koydekilerden alıyor bahar aylarinda kisa zaman icinde cikip bitiyor bende bahardan alip haslayip buzluga atıyorum. Bende evlendikten sonra ogrendim çoğunun adini

Cogusu doğuda Çayırlarda yetisen otlar canim esim koydekilerden alıyor bahar aylarinda kisa zaman icinde cikip bitiyor bende bahardan alip haslayip buzluga atıyorum. Bende evlendikten sonra ogrendim çoğunun adini
hayatta bulamazmışım o zaman ot olunca her şeyi denemek istiyorum neyse artık

Evet mecbur napim

Bugünki menüm kahvaltıda 1 muz ,domates,salatalık,zeytin ,1 çay bardağı çiğ badem ,peynir ,semizotu ve acı taze biber şekersiz çay ögle yemeğinde kızartılmış patlıcandan şakşuka ve pilav vardı yemedim onun yerine zaten 45 derece dışarda çalıştığım için yarım kavun yedim oh buz gibi akşam ise zeytinyağlı taze fasulye,cacık ve taze acı biber yedim 5 lt yakın su ,1 saat Kardio ve 1 saat ağırlık çalıştım

Burdayim balım
Sabah bir yumurta haşladim peynir zeytin
Öğlen 6 kaşık kısır yanında domates salatalık vardı turşu yemedim
Şimdide ne yesem diye düşünüyorum menemen yapıcam galiba çok yorgunum
Sende mi ya anlaştınız mı ne yaptınız KUMKUM06 allahım kısır dendi akan sular durur afiyet olsun bence menemen ye

Sende mi ya anlaştınız mı ne yaptınız KUMKUM06 allahım kısır dendi akan sular durur afiyet olsun bence menemen ye
Tesekkurler canım. Bende kısıra hayır diyemem ne olursa olsun. Oğlumda kizımda kısır hastasi. Yiycem menemen sonrada komşuya gidicez hedefim çay içip donmek
Sen ne iş yapıyon tatlim

Afiyet olsun fıstık reglin mi yaklaşıyor o şişlik ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…