- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Yoo gercekten yuksek yag, aldigim kalorilerin onemli bi kismini yag olusturuyo=) ketojenik diyet yapiyorum.Yüksek yağ mı düşük yazacaktın herhalde
Anladim cnm insallah verirsin bizde seninle mutlu oluruz :)Pirinç lapası diyetini senden duydum,araştırdım canım onu yapaym dedm bari. Üç gün yaparım. 3 kg gidiyormuş hem kalorisi düşük hem herşey yenebilir. Sonra da protein ağırlıklı besleneym diyorm biraz. Şuan 76 desek üç kg 73 çok iyi :)
Supermis ozmn cnm hu diyet :)Kizlar diyet ve spora baslayali 2 hafta oldu neredeyse, dusuk karbonhidrat yuksek yag yuksek protein seklinde besleniyorum. Cok susuyorum gun icinde de 4 litre civari su iciyorum. Selulitlerimin 2 haftada ne kadar azaldigini gozunuzle gorseniz inanmazsiniz resmen. Keske onceki halinin fotografini cekseydim, kiyaslardim=(
Canım benim ramazandayız ya burada ögle yemekleri çıkmıyor benim dükkan yol üstünde şehir merkezine 30 km uzaklıktayız o yüzden yeme imkanım yok evden sadece kahvaltılık getirebiliyorumÖğlen neden yemedin miyavv :)
Afiyet olsun Canım sporunda çok güzelMenümü yazayım artık bugün:)
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, çay, 1 dl ekmek
Öğle: 1 kase şehriye çorbası
Akşam: 1 tabak kabak yemeği üzerine yoğurt sosu
Su: 1,5 lt
Spor: Jillian level 1 + 15 çömelme + 10*2 at terbiye etme + 10*2 kalçadan tekme
Bu hareketlerin isimleri çok komik bir program indirdim hareket isimleri böyle yazıyor
Ben kendimi zayıflamış hissediyorum 2 günde bence vermişimdir yani inşallah yarın bakıcam valla merak ettim
Ama dün ben evdeydim zaten hergün dükkana gelmekten dün evde olduğumu unuttumÖğlen neden yemedin miyavv :)
Tek sikintim acliktan oluyorum bazi bazi=)Supermis ozmn cnm hu diyet :)
Hadi hayırlısı bakalım yansın o zaman yağlarYoo gercekten yuksek yag, aldigim kalorilerin onemli bi kismini yag olusturuyo=) ketojenik diyet yapiyorum.
Anladımm o zaman mecbur :)Canım benim ramazandayız ya burada ögle yemekleri çıkmıyor benim dükkan yol üstünde şehir merkezine 30 km uzaklıktayız o yüzden yeme imkanım yok evden sadece kahvaltılık getirebiliyorum
Hmm cevz veya findik yenebilir diyodu acikjnca hir iki tane atabilirsin agzina ...Tek sikintim acliktan oluyorum bazi bazi=)
Bu akşam tatile çıkıyorum kızçeler sık sık giremem fırsat buldukça yazcam öpüyorum hepinizi
Canım şu haftasonu iki gün dukan atak yapayım diyorum. Evde tavk eti var hazır.. Ondan bi yapaym bayrama 75 altı ile gireyim.
@puantiyeli_kelebek canim bu arada yarin ben de tatile cikiyorum, 6 temmuzda bomba gibi donucem umarim=) bugun icin planladigim menum de su sekilde:
oglen: donerli salata (biliyorum sacma biraz ama burdaki yunan restoranlarindaki populer bi tercih=))
aksam: peynirli salata
Bugun spor yapmayacagim, dinlenme gunum olsun. Yemekler de biraz hafif kaldi ama belki arada ceviz atistiririm. Herkese simdiden iyi tatiller=)
@puantiyeli_kelebek canım alt alta yazdım fakat yine birleşik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?