1200 cal iyi canımDünkü menum gece yazarken uyuya kalmisim
Sabah Menemen 1 dlm peynir 3 zeytin 1 yoğurt 1tk tereyağı salatalık 2 dlm patates 1tk tahin pekmez 1 dilim ekmek
Ara Türk Kahvesi 1 k.parca bitter 3 tane erik
Aksam 5 parça tavuk kozde 2 patlıcan domates biber soğan 1 dilim ekmek 1 çay bardağı kola
Kola olmadı biliyorum ama tutamadim pis bogazimi sabah da komşu vardı çeşiti çok koyunca az az yedim ama total 1208 kcal yapio
Spor da 45 dk 3 mil Leslie yaptım
hıc vaktım olmadı kı canım evı toparladım artık yerlestım dıyebılırım sonunda pılav da dunden kalmıstıGeçmiş olsun tatlım...
Keşke akşam çorba salata yoğurt yapsaydin hafif olurdu...
:)) kuzum ya benım bu haftam alısma surecımdı ben normalde ne kacamaklar yapardım bu ınan kı azalmıs halımkaç çatalbiber dolması kaç tane?
ama bu da kaçamak
Zaten kabul etmişsin kolayıDünkü menum gece yazarken uyuya kalmisim
Sabah Menemen 1 dlm peynir 3 zeytin 1 yoğurt 1tk tereyağı salatalık 2 dlm patates 1tk tahin pekmez 1 dilim ekmek
Ara Türk Kahvesi 1 k.parca bitter 3 tane erik
Aksam 5 parça tavuk kozde 2 patlıcan domates biber soğan 1 dilim ekmek 1 çay bardağı kola
Kola olmadı biliyorum ama tutamadim pis bogazimi sabah da komşu vardı çeşiti çok koyunca az az yedim ama total 1208 kcal yapio
Spor da 45 dk 3 mil Leslie yaptım
tmm kuzum tsk ederımEvet o canım ithal olmasına dikkat et ve sor etiket de belirtmek zorundalar zaten
allah kimseyi miyav'ın eline düşürmesinAman olsun Canım 40 yılda bir kaçamak yapmışsın ona bakarsan @didemdefne hergün irmik tatlısı yiyorKUMKUM06 iki günde bir kısır yiyor sen yemişsin çok mu yanlız ben olsam Ramazan pidesinide yerdim olmuşken tam olsun diye
Yok canım niye dua edeyim sanasagol kuzum dedım valla bızım kızın ahı tuttu dedım :)
Amin mi diyeyim ne diyeyim Canımallah kimseyi miyav'ın eline düşürmesin
ay iyi uğraştın kızla miyavEki Görüntüle 1867740
Sen vefitblack başlayın Can'lar KUMKUM06 kısır yemekten hem fırsatı olmaz hem şişkinlikten kıpırdayamaz
Anam of dolma pirinçli mi Bulgurlu muydu:)) kuzum ya benım bu haftam alısma surecımdı ben normalde ne kacamaklar yapardım bu ınan kı azalmıs halım2 adet dolma yedım pasta yı da 2 catal sanırım
basınız sag olsun kuzumGun dogmadan neler dogar dedikleri doğruymus kızlar sozde piknige gidecektik sabah ama gece haber geldi esimin halasi ölmüş kadin 6 senedir felcli çekiyordu Allah rahmet eylesin
Kayinpederim gorumcem gidecekler diye onlarin hazırlığına yardim ettik yolcu edip yeni evime geldim ama simdide uykum yok nasil uyuyacagim bilmiyorum
o zaman yeme bak daha iyi valla diyorumhıc vaktım olmadı kı canım evı toparladım artık yerlestım dıyebılırım sonunda pılav da dunden kalmıstı
ben de sabahları yiyorum miyav'ımMeyveyi sabahları ye Canım gece yenen meyveler yağ olarak depolanıyor bilgine
sen mı ben mı canım ya moral kalmadı valla bende deGrip olmamim sebebi benim
Zaten 4 5 tisort oluyor bana
Bende onlari yikamistim aksam esimle disari cikcaktik baktm hepsi islak dolaba baktim dolu ama uzerime olacak hic biseyim yok aldim kurutma makinasiyla az biraz kuruttum nemli nemli onu giydim havada serindi hastalandim okadar mutsuzumki esim istedigini alip giyiyor bende dolabın karsisinda aglamakli duruyorum cok zor ya esimede belli etmedim oyle ustumde kurudu sifayi kaptim
tamam canım o zaman,kusura bakma unutuyorum bazen yeni başladığını herkes gibi yorum yapıyorum ya da kendim yemişim gibi:)) kuzum ya benım bu haftam alısma surecımdı ben normalde ne kacamaklar yapardım bu ınan kı azalmıs halım2 adet dolma yedım pasta yı da 2 catal sanırım
Bozma moralini canım zaten eski alışkanlıkları pat diye bırakamazsın ki hoş ben birden bıraktım şekeri,unu sende öyle yap tabi bir yerlere gidince ikramı boş çevirtmiyoruz milletçe bu alışkanlıktan kurtulamayacağız yasen mı ben mı canım ya moral kalmadı valla bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?