Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

1200 cal iyi canım
evet kola olmamış sen de biliyorsun neyse ki kalorisinden çok vücudumuz için zehir,bir dahakine içmezsin

Bugün pazardan incir muz şeftali aldım onları yerim bahçede de elma erik armut var onlardan da yerim cevizim de var her sabah 1 avuç 4.5 tane de ceviz yiyeceğim
Tamam midir kızlar Miyav_su fitblack olur mu
Meyveyi sabahları ye Canım gece yenen meyveler yağ olarak depolanıyor bilgine

Zaten kabul etmişsin kolayı

basınız sag olsun kuzum

sen mı ben mı canım ya moral kalmadı valla bende de

:)) kuzum ya benım bu haftam alısma surecımdı ben normalde ne kacamaklar yapardım bu ınan kı azalmıs halım 2 adet dolma yedım pasta yı da 2 catal sanırım
tamam canım o zaman,kusura bakma unutuyorum bazen yeni başladığını herkes gibi yorum yapıyorum ya da kendim yemişim gibi
o zaman tamam yavaş yavaş azaltırsın kendini bunaltmadan

sen mı ben mı canım ya moral kalmadı valla bende de
Bozma moralini canım zaten eski alışkanlıkları pat diye bırakamazsın ki hoş ben birden bıraktım şekeri,unu sende öyle yap tabi bir yerlere gidince ikramı boş çevirtmiyoruz milletçe bu alışkanlıktan kurtulamayacağız ya

günaydıııınnnn
ben geldiiiimmmm önüm evrak dolu önce bir buraya uğrayayım dedim
dün sabah geç kahvaltı yaptım öğlen yemeğim yoktu kahvaltıda baharatladığım patates haşlaması peynir zeytin yedim
akşama çocuklar pizza istedi bir dilim yedim sonra eşim evde olunca 45 dakika yürüdüm nalet olsun küçük parmağımdaki nasırdan şu anda zor yürüyorum varmı bunun çaresini bilen
şimdide kahvaltıda evden getirdiğim poaça içine sandviç yaptım onu yiyorum öğlene karar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…