Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

dun neler yaptım neler butun evı duzenledım nerdeyse kızlar bı ara komsuya gıdıp geldım mola vermıs oldum onun dısında sabah 9 da kalkıp 1 e kadar oturmadım :) bu arada cevızlı sucuk yaptım kıs ıcın deneyım dedım hıc yapmamıstım tatlı krızımde onu yıcem karar verdım :) kıslık azıcık da erık pestılı yaptım :) o kadar ısın ıcınde bıde bogaz kargasası yasadık esımle :)

bu arada dun esım sınır ettı benı sınırden agladım resmen kalk gıdleım yuruyelım dıyorum destek ol dıyorum yok daha bı de getırırp yıyo bıseyler onumde nasıl dayanayım soyleyın ılk baslarda nasıl alısırsan oyle devam eder sonucta en son yorgunluktan bayıldım ben ona ragmen ındım yurudum dızım agrıya agrya esım de geldı 3 km yurumusum o sınırle ılk basta konusmadım sonra barıstık :)

aynen kuzum ya bende zaten actım baktım en zararsız o onu yedım aksam yurudum ama 3 km hos hala sıs hıssedıyorum kendımı

canım nasır ıcın bende lr kullandım cıkardı hemen bır haftada benım de mınıktı ayakkabı gıyınce cok agrı yapardı :)

miyav ben de birden bıraktım ondan anlayamıyoruz galiba
ikimizde millete karışıp duruyoruz,gestapo gibi olduk

icimi rahatlattin kizzz dhaa onumden neler geldi gecti ama hic bir artisi olmamis cok sukur

Onlari gormedm ne yediler yoksa benimkiler az gelirdu

Afiyet olsun Canım iyi akşam yürüyüşü ile telafi etmişsin canım nasır için bantlar satılıyor Canım onlardan bir kullansana

Ayyyy bu aradam 5patates derken patatesler degil dilim sadece pancar oyle anlamista belirteyim dedm burdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…