Amin mi diyeyim ne diyeyim Canım
Anam of dolma pirinçli mi Bulgurlu muydu
amın :))allah kimseyi miyav'ın eline düşürmesin
aynen kuzum artık alternatıf seyler yapıcam cevızelrı kırıp bı kaba koyucam bu hafta da ınsallah meyve alıcam yanıma yogurt vso zaman yeme bak daha iyi valla diyorum
meyve ya da salatalık ye, 2-3 kuruyemiş at ağzınazamanla alışacaksın
aynen kuzum ya bende zaten actım baktım en zararsız o onu yedımBozma moralini canım zaten eski alışkanlıkları pat diye bırakamazsın ki hoş ben birden bıraktım şekeri,unu sende öyle yap tabi bir yerlere gidince ikramı boş çevirtmiyoruz milletçe bu alışkanlıktan kurtulamayacağız ya
canım nasır ıcın bende lr kullandım cıkardı hemen bır haftada benım de mınıktı ayakkabı gıyınce cok agrı yapardı :)günaydıııınnnn
ben geldiiiimmmm önüm evrak dolu önce bir buraya uğrayayım dedim
dün sabah geç kahvaltı yaptım öğlen yemeğim yoktu kahvaltıda baharatladığım patates haşlaması peynir zeytin yedim
akşama çocuklar pizza istedi bir dilim yedim sonra eşim evde olunca 45 dakika yürüdüm nalet olsun küçük parmağımdaki nasırdan şu anda zor yürüyorum varmı bunun çaresini bilen
şimdide kahvaltıda evden getirdiğim poaça içine sandviç yaptım onu yiyorum öğlene karar vermedim
kızlar bu kadar canınızı sıkmayın ya gidin pazara alın 3-5 bir şeyler sizden daha mı kıymetli?sen mı ben mı canım ya moral kalmadı valla bende de
miyav ben de birden bıraktım ondan anlayamıyoruz galibaBozma moralini canım zaten eski alışkanlıkları pat diye bırakamazsın ki hoş ben birden bıraktım şekeri,unu sende öyle yap tabi bir yerlere gidince ikramı boş çevirtmiyoruz milletçe bu alışkanlıktan kurtulamayacağız ya
tamam canım sağolcanım nasır ıcın bende lr kullandım cıkardı hemen bır haftada benım de mınıktı ayakkabı gıyınce cok agrı yapardı :)
ıste almak ıstemıyorum kendıme kızıyorum dolabım 38 pantolnlarla dolu ve ben 42 44 gıyıyorum bu zoruma gıdıyorkızlar bu kadar canınızı sıkmayın ya gidin pazara alın 3-5 bir şeyler sizden daha mı kıymetli?
anlayamazsınız sız bızı ,:))))miyav ben de birden bıraktım ondan anlayamıyoruz galiba
ikimizde millete karışıp duruyoruz,gestapo gibi olduk
Gözümden kaçarben de sabahları yiyorum miyav'ım
fark etmişsindir zaten
Canım Majezik ağrı kesicinin spreyi var ondan al ve sıkkzılar gunaydın yavas yavas gecmısı okuyorum :)dızım ıyı degıl ne sursem napsam bılemdım ıse zor geldım
Aman olsun Canım 40 yılda bir kaçamak yapmışsın ona bakarsandidemdefne hergün irmik tatlısı yiyor KUMKUM06 iki günde bir kısır yiyor sen yemişsin çok mu yanlız ben olsam Ramazan pidesinide yerdim olmuşken tam olsun diye
Afiyet olsun Canım iyi akşam yürüyüşü ile telafi etmişsin canım nasır için bantlar satılıyor Canım onlardan bir kullansanagünaydıııınnnn
ben geldiiiimmmm önüm evrak dolu önce bir buraya uğrayayım dedim
dün sabah geç kahvaltı yaptım öğlen yemeğim yoktu kahvaltıda baharatladığım patates haşlaması peynir zeytin yedim
akşama çocuklar pizza istedi bir dilim yedim sonra eşim evde olunca 45 dakika yürüdüm nalet olsun küçük parmağımdaki nasırdan şu anda zor yürüyorum varmı bunun çaresini bilen
şimdide kahvaltıda evden getirdiğim poaça içine sandviç yaptım onu yiyorum öğlene karar vermedim
Ayyyy bu aradam 5patates derken patatesler degil dilim sadeceAman olsun Canım 40 yılda bir kaçamak yapmışsın ona bakarsandidemdefne hergün irmik tatlısı yiyor KUMKUM06 iki günde bir kısır yiyor sen yemişsin çok mu yanlız ben olsam Ramazan pidesinide yerdim olmuşken tam olsun diye
Ben dedim Yemene içmene dikkat edinceye kadar seni ve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?