sen de mi grip oldun canım yoksa?Canim bende geçen çok kötüydum nane limon la anlattım
tamam canım süpersin o zamanCanim diyete ayin 18 inde başladım ya 1 kere kek yedim gerçekten de baya azalttım önceki beslenme duzenim çok kötüydü şimdi kahvaltı mi duzenli yapıyorum sebze et yiyorum pirinci 1 aya yaklaştı yemedim
Meyve yi de yemeye çalışıyorum
Bence at çöpe hem son günüymusCanlar bisi sorcam ben sut almistim.hic acmamistim ama bugun tarihi bitiyomus bozulur mu acilmadigi halde?
Mantıklı geldi bana bende basen sorunu yok ama doğumdan sonra bile kullanabiliyorum h.pantolonlariniTerziler pantolon parası kadar para alıyorlar canım ben olsam hamile pantolonları var ya LCW onlardan alırdım zayıflayıncaya kadar
Özlemez olur muyuz hiç hoş geldin nerelerdeydinBeybilerr beni özlediniiiz miiii ?1-2 saate tekrar gelicem Geçmişi okuycam
Ictim kuzum terleme yapti uzandim bende
Sihhatlar olsun canım yeni geldim eve 30 dk leslie ve dus alıp bende uyuyacamAfiyet olsun canım iyiyim işte evdeyim duş aldım uyumayı planlıyorum sanada iyi eğlenceler
Erinmedigimde ceviz kırıp tuketiyorum canım erinmesem iyi olacakMeyve o kadar önemli değil beni dinle onu yerine fındık fıstık ceviz ye sağlıklı yağlar tüket tatlım
Iyi geceler kuzumİyi geceler kızlar
evet canım ispanyol paçalar bizim için yaratılmış resmenBir armut tipli de benim belim ince kalçaların maşallahı var esneme payı olan keten pantolonlar iyi oluyor canım şokta duruyor.ispanyol paça da olırsa daha dar durur kaşçalarım bacaklaeın daha uzun görünür
terle canım terlemen iyi şu an bol bol toksinlerini at ama dediğim gibi 4 lt falan su iç,maden suyu iç 1 taneIctim kuzum terleme yapti uzandim bende
diyette değilken yiyordum yiyordum mide de şişiyordu tutuyordu beli şimdi mide kalmadı belim boşluk full.benden uzun biri baksa mal ortada
ahaha ne bileyim ben işte hamile kıyafetleriniKız onlar lastikli allahım yarrabim lastiğini ayarlayabiliyorsun banada pantolon olmaz iken oranın taytını alırdım hamile şimdi Kocaman düğüm attım ayarlanan yerine
hayır beni dinleMeyve o kadar önemli değil beni dinle onu yerine fındık fıstık ceviz ye sağlıklı yağlar tüket tatlım
Evet canım 3 gün önce bende aynı grip oldum kızlar hastaydi onlardan bulaştı galiba zman çok şükür 3 umuzde atlattiksen de mi grip oldun canım yoksa?
Geçmiş olsun tatlım...Kızlar bend dizimi incittim giremedim biraz yürümeye çalıştım terledim çokça. Yarın detaylı girip konuşuruz inşallah telden olmuyor:) bu arada neden dizimi incittim biliyorum benMiyav_su kısır yeme demisti; ( bizde bugün bi arkadasa gittik kız tatlı poğaça herseyi yapmış en masumu kisirdi; ( ondan yedim mecburen akşam da bulgur pilavı şişti icimdekiler çok fenayim
ahahaha doğru adamla özdeşleştiEvet doğruyu diyorsun Canım İspanyol paça uzun gösteriyor yanlız İspanyol paça diyince aklıma rahmetli Erol Büyükburç geliyorfitblack
tamam canım iyi geceler iyi uykular sanaKızlar ben kaçıyorum of o kadar çok su içtim ki kıbırdayamıyotum malesef
taktı mı takar
canım geçmiş olsunKızlar bend dizimi incittim giremedim biraz yürümeye çalıştım terledim çokça. Yarın detaylı girip konuşuruz inşallah telden olmuyor:) bu arada neden dizimi incittim biliyorum benMiyav_su kısır yeme demisti; ( bizde bugün bi arkadasa gittik kız tatlı poğaça herseyi yapmış en masumu kisirdi; ( ondan yedim mecburen akşam da bulgur pilavı şişti icimdekiler çok fenayim
size de çok geçmiş olsun canımEvet canım 3 gün önce bende aynı grip oldum kızlar hastaydi onlardan bulaştı galiba zman çok şükür 3 umuzde atlattik
Ay ay kimler gelmiş Cimcimem en çok benim gözleraradı seni inan kocamı bile bu kadar aramıyor gözlerim anlat neler yaptın seriye ekleyelim fıstık
Düğünde değildiim daha güzel bir yerdeydim yine
Ahaha yaa çook tatlısıın kuzuumYanlızkoza16 gören var mı sanırım gezerken kayboldu bu cimcime nerede ay onsuz vakitte geçmiyor ya seviyorum maceralarını Ayşegül serisi gibi oldu
İşte geldim burdayım fıstığım
Kitap yazıcam yakındaÖzlemez olur muyuz hiç hoş geldin nerelerdeydinMiyav_su nun dediği gibi anlat bakalım Ayşegül maceralarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?