Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

tamam canım süpersin o zaman kutluyorum seni karşılığını da alıyorsun

Canlar bisi sorcam ben sut almistim.hic acmamistim ama bugun tarihi bitiyomus bozulur mu acilmadigi halde?
Bence at çöpe hem son günüymus
Terziler pantolon parası kadar para alıyorlar canım ben olsam hamile pantolonları var ya LCW onlardan alırdım zayıflayıncaya kadar
Mantıklı geldi bana bende basen sorunu yok ama doğumdan sonra bile kullanabiliyorum h.pantolonlarini
Beybilerr beni özlediniiiz miiii ? 1-2 saate tekrar gelicem Geçmişi okuycam
Özlemez olur muyuz hiç hoş geldin nerelerdeydin Miyav_su nun dediği gibi anlat bakalım Ayşegül maceralarini
Ictim kuzum terleme yapti uzandim bende

Afiyet olsun canım iyiyim işte evdeyim duş aldım uyumayı planlıyorum sanada iyi eğlenceler
Sihhatlar olsun canım yeni geldim eve 30 dk leslie ve dus alıp bende uyuyacam
Meyve o kadar önemli değil beni dinle onu yerine fındık fıstık ceviz ye sağlıklı yağlar tüket tatlım
Erinmedigimde ceviz kırıp tuketiyorum canım erinmesem iyi olacak
İyi geceler kızlar
Iyi geceler kuzum

fitblack kuzum benimde oyle oluyor zayflasamda ustle alt ayri telden çalıyor
diyette değilken yiyordum yiyordum mide de şişiyordu tutuyordu beli şimdi mide kalmadı belim boşluk full.benden uzun biri baksa mal ortada hep uzun şeyler giymek zorunda kalıyorum bu yüzden ama bu seferde potluk oluyor,valla bıktım

Kız onlar lastikli allahım yarrabim lastiğini ayarlayabiliyorsun banada pantolon olmaz iken oranın taytını alırdım hamile şimdi Kocaman düğüm attım ayarlanan yerine
ahaha ne bileyim ben işte hamile kıyafetlerini aslında mantıklı canım ama evde bir sürü beden beden pantolonlarım var eskitip eskitip atmak istiyorum

Meyve o kadar önemli değil beni dinle onu yerine fındık fıstık ceviz ye sağlıklı yağlar tüket tatlım
hayır beni dinle meyve önemli
bir veganla bir karatay kavgasına tutuşacağız şimdi
fındık fıstık ceviz de ye sağlıklı yağ konusuna katılıyorum ama meyve de önemli,sağlık sağlık meyve !!

Geçmiş olsun tatlım...
Keşke akşam çorba salata yoğurt yapsaydin hafif olurdu...

canım geçmiş olsun
tüh akşama bulgur pilavı yemeseydin keşke neyse artık canım

Selam kizlar
Sabah
omlet,domates,salata,zeytn,peynir
Cay (sicacik ramazan pidesi vardi dokunmadim )
Aksam
Disardaydim izgara,ayran,5tane firinlanmis patates..(kacamak)
Esim tatli yiodu yaninda dondurma vanilyali onun dondurmasindan catalin ucuyla aldm.(yine kacamak)
Cayy su fazla icemedm disardydm yeni girdim eve..
Bugun ancak bukdr kurtrdim disarda me zorr bee pff
Durustlukten zarar gelmez

Yanlız koza16 gören var mı sanırım gezerken kayboldu bu cimcime nerede ay onsuz vakitte geçmiyor ya seviyorum maceralarını Ayşegül serisi gibi oldu
Ahaha yaa çook tatlısıın kuzuum Güldürdüün benii Çok yorgunum canım dün uğrayamadım dışarıdaydım nerde olduğumu yazmıcam Bugün de ev işleriyle uğraştık çok yoruldum ufak çaplı yaz depresyonuna girdim sanırım canım hiç birşey yapmak istemedi Uğrayamadım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…