canım 5 patates 5 dilim patates değil miSelam kizlar
Sabah
omlet,domates,salata,zeytn,peynir
Cay (sicacik ramazan pidesi vardi dokunmadim)
Aksam
Disardaydim izgara,ayran,5tane firinlanmis patates..(kacamak)
Esim tatli yiodu yaninda dondurma vanilyali onun dondurmasindan catalin ucuyla aldm.(yine kacamak)
Cayy su fazla icemedm disardydm yeni girdim eve..
Bugun ancak bukdr kurtrdim disarda me zorr bee pff
Durustlukten zarar gelmez
hoş geldin canım geldin ve kaçtın ama yorulmuşsun sen kesin ondanİşte geldim burdayım fıstığımBugün yine kapatırım
Bugün pazardan incir muz şeftali aldım onları yerim bahçede de elma erik armut var onlardan da yerim cevizim de var her sabah 1 avuç 4.5 tane de ceviz yiyeceğimhayır beni dinlemeyve önemli
bir veganla bir karatay kavgasına tutuşacağız şimdi
fındık fıstık ceviz de ye sağlıklı yağ konusuna katılıyorum ama meyve de önemli,sağlık sağlık meyve !!
Uyku gözlerimden akıyor canımhoş geldin canım geldin ve kaçtın ama yorulmuşsun sen kesin ondan
beraber kapatalım canım madem
iyi geceler minnakUyku gözlerimden akıyor canımİyi geceler bitanem
Kaçmaz benim gözümdenValla bravo gözünden hiç bişey kacmiyor:))
Biz yemeyelim sen ye oh iyi olmuşKızlar bend dizimi incittim giremedim biraz yürümeye çalıştım terledim çokça. Yarın detaylı girip konuşuruz inşallah telden olmuyor:) bu arada neden dizimi incittim biliyorum benMiyav_su kısır yeme demisti; ( bizde bugün bi arkadasa gittik kız tatlı poğaça herseyi yapmış en masumu kisirdi; ( ondan yedim mecburen akşam da bulgur pilavı şişti icimdekiler çok fenayim
Aman olsun Canım 40 yılda bir kaçamak yapmışsın ona bakarsanSelam kizlar
Sabah
omlet,domates,salata,zeytn,peynir
Cay (sicacik ramazan pidesi vardi dokunmadim)
Aksam
Disardaydim izgara,ayran,5tane firinlanmis patates..(kacamak)
Esim tatli yiodu yaninda dondurma vanilyali onun dondurmasindan catalin ucuyla aldm.(yine kacamak)
Cayy su fazla icemedm disardydm yeni girdim eve..
Bugun ancak bukdr kurtrdim disarda me zorr bee pff
Durustlukten zarar gelmez
Niye yazmıyorsun ben meraktan çatlar patlarım bana bunu yapmaAhaha yaa çook tatlısıın kuzuumGüldürdüün benii Çok yorgunum canım dün uğrayamadım dışarıdaydım nerde olduğumu yazmıcam Bugün de ev işleriyle uğraştık çok yoruldum ufak çaplı yaz depresyonuna girdim sanırım canım hiç birşey yapmak istemedi Uğrayamadım ben de
Yazarsan bütün serileri alırımKitap yazıcam yakındaBilge'nin maceraları diye
sagol kuzum dedım valla bızım kızın ahı tuttu dedım :)Biz yemeyelim sen ye oh iyi olmuşbu arada geçmiş olsun
kuzum ben top annemlerde haftaya getırebılırım ancak bu hafta araba denk gelmedı goturemedımBu arada ben yarın düzenli ve bu sefer istikrarlı bir şekilde pilatese başlıyorum
Kimler bana katılır
KUMKUM06 Fıstık var mısın
sorma hıc sıstım mahvettı benı ya :canım geçmiş olsun
tüh akşama bulgur pilavı yemeseydin keşkeneyse artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?