Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım 5 patates 5 dilim patates değil mi diğer türlüsü mümkün değil ama öyle yazınca bir sorayım dedim,ben olsam yiyebilirdim çünkü

Bugün pazardan incir muz şeftali aldım onları yerim bahçede de elma erik armut var onlardan da yerim cevizim de var her sabah 1 avuç 4.5 tane de ceviz yiyeceğim
Tamam midir kızlar Miyav_su fitblack olur mu

Bugün pazardan incir muz şeftali aldım onları yerim bahçede de elma erik armut var onlardan da yerim cevizim de var her sabah 1 avuç 4.5 tane de ceviz yiyeceğim
Tamam midir kızlar Miyav_su fitblack olur mu
ayy hem de bahçende meyve var,olur tabii ki günde 2 porsiyon kadar yiyebilirsin canım

Dünkü menum gece yazarken uyuya kalmisim
Sabah Menemen 1 dlm peynir 3 zeytin 1 yoğurt 1tk tereyağı salatalık 2 dlm patates 1tk tahin pekmez 1 dilim ekmek
Ara Türk Kahvesi 1 k.parca bitter 3 tane erik
Aksam 5 parça tavuk kozde 2 patlıcan domates biber soğan 1 dilim ekmek 1 çay bardağı kola
Kola olmadı biliyorum ama tutamadim pis bogazimi sabah da komşu vardı çeşiti çok koyunca az az yedim ama total 1208 kcal yapio
Spor da 45 dk 3 mil Leslie yaptım

Biz yemeyelim sen ye oh iyi olmuş bu arada geçmiş olsun

Aman olsun Canım 40 yılda bir kaçamak yapmışsın ona bakarsan didemdefne hergün irmik tatlısı yiyor KUMKUM06 iki günde bir kısır yiyor sen yemişsin çok muyanlız ben olsam Ramazan pidesinide yerdim olmuşken tam olsun diye

Niye yazmıyorsun ben meraktan çatlar patlarım bana bunu yapma oh mis gibi olmuştur ev hayırdır depresyona niye girdin bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…