Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım hoş geldin
sporun güzel ben de her gün 45 dk yürümeye çalışıyorum ama bu hafta neredeyse hiç yürüyemedim ben de ayağımdaki ağrıdan dolayı.
nasırın çözümü daha kolay canım nasır bantlarından al geçene kadar öyle yürü,kremleri falan da oluyor kullan mutlaka.
bir de canım az ve sağlıksız beslenmek yerine çok ve doyurucu ama sağlıklı yesen,mesela 1 dilim pizza yerine güzel bir öğün hazırlasan kendine doysan da hem.
poğaçayı da beğenmedim,hiç zamanın olmuyorsa poğaça yerine simit tercih et.evden kepek ekmeğinin arasına bir şeyler hazırla ya da ama poğaça ı ıh olmamış

benim bir @Carrie 'm vardı bi kaç güne bir ban yerdi o geldi aklıma
Ben sadece siyaset topiğinde ban yedim 3 gün Canım Başkada olmadı şükür ben şutlarım derken siz birlik olup beni @puantiyeli_kelebek şikayet eder öyle giderim demek istemiştim bakıyorumda sanki gitmemi istiyormuşsun gibi bir durumun var

Poğaça değil kepek ekmekte değil 2 tane yumurta haşlasa çok daha iyi onun için kulkedisi30 değil mi Canım hem şu profiline bir resim ama sakızlı olmasın sakızdan nefret ederim

canım maalesef yiyorlar önünde de olsa buna engel olamazsın.görmeye dayanamıyorsan hemen başka odaya geçmeni tavsiye ederim ben yemek saatlerinde odaya kapanıyorum
ve seninle yürümek için de zorlama,biliyorum tek yürümek çok sıkıcı ama o zaman hep aksar işin.bu yolda teksin canım acı ama gerçek bu:) biz sana desteğiz ama

KUMKUM06 canım benim eşimde aynı önümde herşeyi yer ben hiç ilgilenmem sen bir insülin direncini ölçtürsene tatlım bir d vitamine ve b12 baktır isin ilk kez mi bu kadar uzun yürüdün peki birden çok yüklenmişsin canım olmaz öyle önce 20 dk ile başla sonra süreyi uzat olur mu 1 gün yürü ertesi gün evde pilates sonra jillian yada Tibet egzersizi yap Canım malesef nefis terbiyesi yapıyoruz fitblack dediği gibi bu yolda yanlızız akşam yemeklerinde kuruyemiş tüket ki eşin karşında yerken sen yeme

Yok etiketlemeyi devam edicimde zaten anlamıştım bence devamıda var bence biran önce dökül
yok valla dökülecek bişey. 3 gibi yiyince akşam çok acıktım ama suyla doldurdum midemi öyle uyudum

canım yorgun üşengecim o an ne yapılıyosa mutfakta azda olsa yemeye çalışıyorum. mesela pizza yaptıysam extra bişey yapmıyorum mutfağı çok sevmem açıkçası. yemekle çok aram yok abur cubur yüzünden kilo aldım zaten. birde eşim geç gelir 9 gibi. geç yediğim içinde aldığım kilolar var. ama artık beklemiyorum en geç 6da yiyiorumç poaçamı az yağlı yaparım içine peynir domates koydum yanında zeytinle yedim.
yok be niye isteyim gitmeni aşkolsun. eski bi arkadaşımdır kendisi aklıma o geldi birden

pancar değil pancar black
ben de fırında patates yapıyorum şimdi gömerim 4 tane,4 dilim değil 4 tane
Kiz ben seni demedimki
Miyav_su ortlaigi karistirion sekerpancarindan bahsettm hahahaha

Ayy nasil yicen ben sevmem haslanmisssss kizartma olsa bende gomerm kiz birkgda gomeriz ama olmaz cisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…