canım hoş geldingünaydıııınnnn
ben geldiiiimmmm önüm evrak dolu önce bir buraya uğrayayım dedim
dün sabah geç kahvaltı yaptım öğlen yemeğim yoktu kahvaltıda baharatladığım patates haşlaması peynir zeytin yedim
akşama çocuklar pizza istedi bir dilim yedim sonra eşim evde olunca 45 dakika yürüdüm nalet olsun küçük parmağımdaki nasırdan şu anda zor yürüyorum varmı bunun çaresini bilen
şimdide kahvaltıda evden getirdiğim poaça içine sandviç yaptım onu yiyorum öğlene karar vermedim
Ben sadece siyaset topiğinde ban yedim 3 gün Canım Başkada olmadı şükür ben şutlarım derken siz birlik olup beni @puantiyeli_kelebek şikayet eder öyle giderim demek istemiştimbenim bir @Carrie 'm vardı bi kaç güne bir ban yerdi o geldi aklıma
eklem kas ağrısı falan mı canım?kzılar gunaydın yavas yavas gecmısı okuyorum :)dızım ıyı degıl ne sursem napsam bılemdım ıse zor geldım
Poğaça değil kepek ekmekte değil 2 tane yumurta haşlasa çok daha iyi onun içincanım hoş geldin
sporun güzel ben de her gün 45 dk yürümeye çalışıyorum ama bu hafta neredeyse hiç yürüyemedim ben de ayağımdaki ağrıdan dolayı.
nasırın çözümü daha kolay canım nasır bantlarından al geçene kadar öyle yürü,kremleri falan da oluyor kullan mutlaka.
bir de canım az ve sağlıksız beslenmek yerine çok ve doyurucu ama sağlıklı yesen,mesela 1 dilim pizza yerine güzel bir öğün hazırlasan kendinedoysan da hem.
poğaçayı da beğenmedim,hiç zamanın olmuyorsa poğaça yerine simit tercih et.evden kepek ekmeğinin arasına bir şeyler hazırla ya da ama poğaça ı ıh olmamış
Canım merhaba alımlar malesef bitti ama bizimle sohbet edebilirsinArkadaşlar meraba bende katılmak istiyorum aranıza bende bir anneyim 7 aylık kızım var 78/79 arası kilom iradem hiç yok hemen pes ediyorum
canım maalesef yiyorlar önünde de olsa buna engel olamazsın.görmeye dayanamıyorsan hemen başka odaya geçmeni tavsiye ederim ben yemek saatlerinde odaya kapanıyorumbu arada dun esım sınır ettı benı sınırden agladım resmen kalk gıdleım yuruyelım dıyorum destek ol dıyorum yok daha bı de getırırp yıyo bıseyler onumde nasıl dayanayım soyleyın ılk baslarda nasıl alısırsan oyle devam eder sonucta en son yorgunluktan bayıldım ben ona ragmen ındım yurudum dızım agrıya agrya esım de geldı 3 km yurumusum o sınırle ılk basta konusmadım sonra barıstık :)
aynen canım aynenaynen kuzum artık alternatıf seyler yapıcam cevızelrı kırıp bı kaba koyucam bu hafta da ınsallah meyve alıcam yanıma yogurt vs
benim de öyleıste almak ıstemıyorum kendıme kızıyorum dolabım 38 pantolnlarla dolu ve ben 42 44 gıyıyorum bu zoruma gıdıyor
aaa ilk defa duydum bunuCanım Majezik ağrı kesicinin spreyi var ondan al ve sık
pancar değil pancar blackAyyyy bu aradam 5patates derken patatesler degil dilim sadecepancar oyle anlamista belirteyim dedm burdada
yok valla dökülecek bişey. 3 gibi yiyince akşam çok acıktım ama suyla doldurdum midemi öyle uyudumYok etiketlemeyi devam edicimde zaten anlamıştım bence devamıda var bence biran önce dökül
canım yorgun üşengecim o an ne yapılıyosa mutfakta azda olsa yemeye çalışıyorum. mesela pizza yaptıysam extra bişey yapmıyorum mutfağı çok sevmem açıkçası. yemekle çok aram yok abur cubur yüzünden kilo aldım zaten. birde eşim geç gelir 9 gibi. geç yediğim içinde aldığım kilolar var. ama artık beklemiyorum en geç 6da yiyiorumç poaçamı az yağlı yaparım içine peynir domates koydum yanında zeytinle yedim.canım hoş geldin
sporun güzel ben de her gün 45 dk yürümeye çalışıyorum ama bu hafta neredeyse hiç yürüyemedim ben de ayağımdaki ağrıdan dolayı.
nasırın çözümü daha kolay canım nasır bantlarından al geçene kadar öyle yürü,kremleri falan da oluyor kullan mutlaka.
bir de canım az ve sağlıksız beslenmek yerine çok ve doyurucu ama sağlıklı yesen,mesela 1 dilim pizza yerine güzel bir öğün hazırlasan kendinedoysan da hem.
poğaçayı da beğenmedim,hiç zamanın olmuyorsa poğaça yerine simit tercih et.evden kepek ekmeğinin arasına bir şeyler hazırla ya da ama poğaça ı ıh olmamış
yok be niye isteyim gitmeni aşkolsun. eski bi arkadaşımdır kendisi aklıma o geldi birdenBen sadece siyaset topiğinde ban yedim 3 gün Canım Başkada olmadı şükür ben şutlarım derken siz birlik olup beni @puantiyeli_kelebek şikayet eder öyle giderim demek istemiştimbakıyorumda sanki gitmemi istiyormuşsun gibi bir durumun var
ahahahahahha
Kiz ben seni demedimkipancar değil pancar black
ben de fırında patates yapıyorum şimdi gömerim 4 tane,4 dilim değil 4 tane
Olur canım kullan sende eczanelerde var sprey şeklinde sen spor salonu işini ne yaptın bugün gidiyor musunaaa ilk defa duydum bunuçok iyiymiş zorda kalırsam ben de kullanayım canım
Olur canım kullan sende eczanelerde var sprey şeklinde sen spor salonu işini ne yaptın bugün gidiyor musunaaa ilk defa duydum bunuçok iyiymiş zorda kalırsam ben de kullanayım canım
Pancar dediği bizim şekerpancarı selin tatlım 14. Takım kaptanıpancar değil pancar black
ben de fırında patates yapıyorum şimdi gömerim 4 tane,4 dilim değil 4 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?