ahahah film hangisiydiBende severim ama korku filmi izlemiyorum malesef en son sinemada bayılmıştım korku filminde hatırlamak bile istemiyorum yıllar geçti arkadaş halen daha dalga gecer benimle
her zaman derim esnaflık zorSana cevap vereyim derken yerliler gelmiş artık nefret ediyorum yerlilerden diyaloğ hep böyledir yerli ile müşteri sorar magnet kaç para ?benim cevabım 3 TL ,müşteri tekrar sorar tanesi mi bende cevap olarak e yani müşteri bozulur yada bu kaç para ben yine 3 TL müşteri der bizede mi bende bize de mi derken anlamadım derim müşteri yerliye der biz turist miyiz bende sizde müşterisiniz onlarda müşteri şunu kafanızdan atın lütfen biz burada turist kazıklamıyoruz sizlerde ayrıcalıklı değilsiniz vb sürer gider
hansel ve gratel cadı avcılarıahahah film hangisiydi
canım son cümleni anlamadım ne sakızlı olmasın profil fotosu muPoğaça değil kepek ekmekte değil 2 tane yumurta haşlasa çok daha iyi onun içinkulkedisi30 değil mi Canım hem şu profiline bir resim ama sakızlı olmasın sakızdan nefret ederim
bana diyor canım foto koy sakız olmasın içindecanım son cümleni anlamadım ne sakızlı olmasın profil fotosu muhiçbir şey anlamadım
Abow konu neyse bilmiyorum ama kendini korumak lazım aileden akrabadan ezilmemek içinhaha hiç güleceğim yoktu biriyle baya büyük bir tartışma yaşadık gemileri yaktım. aileden biriyle
Evet beğendim şeker kız candy
yalancı oyuncunun biriydi tehlikeli bi insan bende samimiyeti kestim umursamadım. çatladı sanırım sonra ipler koptuAbow konu neyse bilmiyorum ama kendini korumak lazım aileden akrabadan ezilmemek için
Evet profil fotosu canımbana diyor canım foto koy sakız olmasın içinde
ne olmuş anlatsanaEvet beğendim şeker kız candysakız görünce midem bulanıyor Can'ım benim eşim bile çiğneyemez 2 dk çiğner atar önceden çok çiğnerdim damla sakızlı favorimdi taki taş devri kitabını okuyuncaya kadar
Ay yok ya taşınıcağımız evle uğraşıyoruz daha çok eksik var dairedeNiye yazmıyorsun ben meraktan çatlar patlarım bana bunu yapmaoh mis gibi olmuştur ev hayırdır depresyona niye girdin bakayım
Amanın iyi yapmışsın o Zaman öyle insanlardan 5 metre öteye kaç bizde de var malesef hemde çok anlatamam bende uzak duruyorum onlardan daha Mutluyumyalancı oyuncunun biriydi tehlikeli bi insan bende samimiyeti kestim umursamadım. çatladı sanırım sonra ipler koptu
valla uzak duruyorum öyle insanlar yoruyor beniAmanın iyi yapmışsın o Zaman öyle insanlardan 5 metre öteye kaç bizde de var malesef hemde çok anlatamam bende uzak duruyorum onlardan daha Mutluyum
Vay uckagitcilarrrSana cevap vereyim derken yerliler gelmiş artık nefret ediyorum yerlilerden diyaloğ hep böyledir yerli ile müşteri sorar magnet kaç para ?benim cevabım 3 TL ,müşteri tekrar sorar tanesi mi bende cevap olarak e yani müşteri bozulur yada bu kaç para ben yine 3 TL müşteri der bizede mi bende bize de mi derken anlamadım derim müşteri yerliye der biz turist miyiz bende sizde müşterisiniz onlarda müşteri şunu kafanızdan atın lütfen biz burada turist kazıklamıyoruz sizlerde ayrıcalıklı değilsiniz vb sürer gider
En sıkı okurum sen olucaksıınYazarsan bütün serileri alırım
Kitapdan şuan yanımda değil olsaydı fotosunu atardım yazının dur bulursam Atayım hemen değiştire bilirsin Can'ım adını hadi ya kötü yapmış şube müdürüne olmuş anlatsana
bende ağzımda sakız varken unutmuşum şube müdürümün karşısında çiğnemişim adam beni tüm daireye rezil etti 5-6 sene oldu o gün bugün ağzıma koymadım
aslında ismimin değişmesini istiyorum ya
@puantiyeli_kelebek canım helvayı bu kaşıkla yedim çok küçük Kaşık zaten Ahıskalılar böyle malesef hayırdan anlamıyorlar
Ben sadece siyaset topiğinde ban yedim 3 gün Canım Başkada olmadı şükür ben şutlarım derken siz birlik olup beni @puantiyeli_kelebek şikayet eder öyle giderim demek istemiştimbakıyorumda sanki gitmemi istiyormuşsun gibi bir durumun var
Arkadaşlar meraba bende katılmak istiyorum aranıza bende bir anneyim 7 aylık kızım var 78/79 arası kilom iradem hiç yok hemen pes ediyorum
@KUMKUM06 canım benim eşimde aynı önümde herşeyi yer ben hiç ilgilenmem sen bir insülin direncini ölçtürsene tatlım bir d vitamine ve b12 baktır isin ilk kez mi bu kadar uzun yürüdün peki birden çok yüklenmişsin canım olmaz öyle önce 20 dk ile başla sonra süreyi uzat olur mu 1 gün yürü ertesi gün evde pilates sonra jillian yada Tibet egzersizi yap Canım malesef nefis terbiyesi yapıyoruzfitblack dediği gibi bu yolda yanlızız akşam yemeklerinde kuruyemiş tüket ki eşin karşında yerken sen yeme
aklıma evliliğim için 35 kilo topiği geldi
bizim topik sıkı canım biraz herkesin bir beslenme şekli var,kuralları var asla dışarı çıkmıyor öyle söyleyeyim :)
dukancılar var karataycılar var,bir de ben varım vegan
ama seni de sık boğaz etmek istemeyiz tabii de biz de böyleyiz pasta yazılınca dayanamıyoruz miyav ilekulkedisi30
çenemizi tutamıyoruz miyavvvv
çatlaklar eski değilse etkisi varmış canım
haha hiç güleceğim yoktu biriyle baya büyük bir tartışma yaşadık gemileri yaktım. aileden biriyle
Sana cevap vereyim derken yerliler gelmiş artık nefret ediyorum yerlilerden diyaloğ hep böyledir yerli ile müşteri sorar magnet kaç para ?benim cevabım 3 TL ,müşteri tekrar sorar tanesi mi bende cevap olarak e yani müşteri bozulur yada bu kaç para ben yine 3 TL müşteri der bizede mi bende bize de mi derken anlamadım derim müşteri yerliye der biz turist miyiz bende sizde müşterisiniz onlarda müşteri şunu kafanızdan atın lütfen biz burada turist kazıklamıyoruz sizlerde ayrıcalıklı değilsiniz vb sürer gider
Olsun kuzu büyük top olmadan da yapabilirsinkuzum ben top annemlerde haftaya getırebılırım ancak bu hafta araba denk gelmedı goturemedım
Yok Can'ım ya sen o topiği okusan hiç ikaz etmek falan yok neler neler yazıyorlar buranın bir amacı var birbirimizin yanlışı olunca eleştirmek uygun dil ile kırmadan bende öyle yapmaya çalışıyorum umarım kimse kırılmıyordur sonuçta sanaldan yazıyoruz yanlış anlaşılma olasılığımız Yüksek malesefpisboğazım ben zaten
irade mirade yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?