Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

her zaman derim esnaflık zor
müşteri tarafınada geçince her zaman derim müşteri her zaman haklıdır

ne olmuş anlatsana
bende ağzımda sakız varken unutmuşum şube müdürümün karşısında çiğnemişim adam beni tüm daireye rezil etti 5-6 sene oldu o gün bugün ağzıma koymadım
aslında ismimin değişmesini istiyorum ya

Niye yazmıyorsun ben meraktan çatlar patlarım bana bunu yapma oh mis gibi olmuştur ev hayırdır depresyona niye girdin bakayım
Ay yok ya taşınıcağımız evle uğraşıyoruz daha çok eksik var dairede Öyle bir sebebi yok ya sıcaktan galiba

Amanın iyi yapmışsın o Zaman öyle insanlardan 5 metre öteye kaç bizde de var malesef hemde çok anlatamam bende uzak duruyorum onlardan daha Mutluyum
valla uzak duruyorum öyle insanlar yoruyor beni
bu olay iyi oldu en azından görüşmemem için bir sebep oldu

Vay uckagitcilarrr

Kitapdan şuan yanımda değil olsaydı fotosunu atardım yazının dur bulursam Atayım hemen değiştire bilirsin Can'ım adını hadi ya kötü yapmış şube müdürü

@puantiyeli_kelebek canım helvayı bu kaşıkla yedim çok küçük Kaşık zaten Ahıskalılar böyle malesef hayırdan anlamıyorlar

Afiyet olsun canim az yemissin sonucta

Miyav_su olmadan olmaz

Arkadaşlar meraba bende katılmak istiyorum aranıza bende bir anneyim 7 aylık kızım var 78/79 arası kilom iradem hiç yok hemen pes ediyorum

Merhaba canim Allah bagislasin bebeğini malesef listeye alamamiyorum simdilik

Benim nefsim artik terbiyeli uysal bi kedi

Günaydın canım nasılsın evet hep çenesi düşük @ParteMoralll yüzünden sayfa boyu çene yaptı

Sende göktaşı düşse@partemoralll dan bileceksin canim
Iyi degilim canim sikintiliyim sinirliyim agresifim patlayacak bomba gibiyim bağırıp durdum kahvalti boyunca en ufak seylere bile kahvaltıyi zehir ettim çocuklarada kendimede

Kız @ParteMoralll senin yüzünden müşteriyi boZdum hemde çok fena

Kocan gelene kadar accik sabırlı ol yavru musteri bırakmayacaksin dükkanda bu gidisle

Allah irademizi daim etsin valla nazar değecek

çatlaklar eski değilse etkisi varmış canım

Benimkilere fayda yok artik desene 100 senedir var
haha hiç güleceğim yoktu biriyle baya büyük bir tartışma yaşadık gemileri yaktım. aileden biriyle

Iyi yapmışsın ahh bende gemileri yaksam kullerini savursam ne guzel olur konu ne bilmesem de cokkk haklısındir kesin

Kiz az yapmışsın böyle kovalasaydin bide

pisboğazım ben zaten
irade mirade yok
Yok Can'ım ya sen o topiği okusan hiç ikaz etmek falan yok neler neler yazıyorlar buranın bir amacı var birbirimizin yanlışı olunca eleştirmek uygun dil ile kırmadan bende öyle yapmaya çalışıyorum umarım kimse kırılmıyordur sonuçta sanaldan yazıyoruz yanlış anlaşılma olasılığımız Yüksek malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…