Allah Allah başına taş düşse bende bileceksiniz yahu zaten şekerpancarı olduğunuda anladım ben. Anlamayan biri varsa odaKiz ben seni demedimki
Miyav_su ortlaigi karistirion sekerpancarindan bahsettm hahahaha
Ayy nasil yicen ben sevmem haslanmisssss kizartma olsa bende gomerm kizbirkgda gomeriz ama olmaz cisss
Kesin mercimekli köfte yüzünden olmuştur hayırdır ne oldu Canımkötü bi olay yaşadım uyuyamadım hiç gece şimdide midem bulanıyo niye bu kadar hassas bu mide ya
Günaydın canım nasılsın evet hep çenesi düşük @ParteMoralll yüzünden sayfa boyu çene yaptıGünaydın kızlar sabah sabah ne cok ilerlemis sayfalar
ahahahahahha
ben yerimistersem 5 tabak yerim veganlıkta porsiyon sınırı yok
benim de maşallahım var yani çenemi tutamamJandarma gibi hissetmeye başladım kendimi yakında topikten şut olucam
ben az önce 4 orta boy patates yedimyaniiii bes patates nasl yer bir insani deeelmi
Bende yerim nerede zararlı işler var ben oradayım zaten sende Toto'nu bir zahmet kaldır ve şu spor salonu işini halletben az önce 4 orta boy patates yedimgayet de yerim ay ağladım gülmekten
Sonunda itiraf ettin çeneli olduğunabenim de maşallahım var yani çenemi tutamam
aklıma evliliğim için 35 kilo topiği geldiAnlıyorum Canım ben sizi merak etme hem yiyicem hem de o arada zayıflayam diyorsun ama işte olmuyor bebeğim değil mikulkedisi30
ya canım ben bu markanın çatlaklar için olan kremlerini alayım diyorum ama bilmem faydalı olur muLR diye bitkisel bir marka var canım baya etkili bi araştır
Dilimin ucuna kaç gez geldi de o topiğin ismi yazmaktan vazgeçtim helal sana yazmışsın buradaki amaçımız kaçamakları önleyip bir an önce fit kalmakaklıma evliliğim için 35 kilo topiği geldi
bizim topik sıkı canım biraz herkesin bir beslenme şekli var,kuralları var asla dışarı çıkmıyor öyle söyleyeyim :)
dukancılar var karataycılar var,bir de ben varım vegan
ama seni de sık boğaz etmek istemeyiz tabii de biz de böyleyiz pasta yazılınca dayanamıyoruz miyav ilekulkedisi30
çenemizi tutamıyoruz miyavvvv
HahahahaAllah Allah başına taş düşse bende bileceksiniz yahu zaten şekerpancarı olduğunuda anladım ben. Anlamayan biri varsa odafitblack
Benm dusukte
Kizzz haslanmiss yemem been anca pure olcakben az önce 4 orta boy patates yedimgayet de yerim ay ağladım gülmekten
ben naptin beee
Can'ım araştırmadan kullanma hem o çatlaklara en iyi çözüm bir yerde okumuştum badem yağı bu tarz ürünlere çok para verme benceya canım ben bu markanın çatlaklar için olan kremlerini alayım diyorum ama bilmem faydalı olur mu
çatlaklar eski değilse etkisi varmış canımya canım ben bu markanın çatlaklar için olan kremlerini alayım diyorum ama bilmem faydalı olur mu
haha hiç güleceğim yoktu biriyle baya büyük bir tartışma yaşadık gemileri yaktım. aileden biriyleKesin mercimekli köfte yüzünden olmuştur hayırdır ne oldu Canım
pisboğazım ben zatenaklıma evliliğim için 35 kilo topiği geldi
bizim topik sıkı canım biraz herkesin bir beslenme şekli var,kuralları var asla dışarı çıkmıyor öyle söyleyeyim :)
dukancılar var karataycılar var,bir de ben varım vegan
ama seni de sık boğaz etmek istemeyiz tabii de biz de böyleyiz pasta yazılınca dayanamıyoruz miyav ilekulkedisi30
çenemizi tutamıyoruz miyavvvv
Sana cevap vereyim derken yerliler gelmiş artık nefret ediyorum yerlilerden diyaloğ hep böyledir yerli ile müşteri sorar magnet kaç para ?benim cevabım 3 TL ,müşteri tekrar sorar tanesi mi bende cevap olarak e yani müşteri bozulur yada bu kaç para ben yine 3 TL müşteri der bizede mi bende bize de mi derken anlamadım derim müşteri yerliye der biz turist miyiz bende sizde müşterisiniz onlarda müşteri şunu kafanızdan atın lütfen biz burada turist kazıklamıyoruz sizlerde ayrıcalıklı değilsiniz vb sürer giderHahahahavalla ozaman tmm kendmi yanls anlattigimi dusundum.
Benm dusuktesuan burda ceneli bi durumum yok
Kizzz haslanmiss yemem been anca pure olcakyada kizarrtma olcakki ben gomucem
ben naptin beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?