Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kiz ben seni demedimki
Miyav_su ortlaigi karistirion sekerpancarindan bahsettm hahahaha

Ayy nasil yicen ben sevmem haslanmisssss kizartma olsa bende gomerm kiz birkgda gomeriz ama olmaz cisss
Allah Allah başına taş düşse bende bileceksiniz yahu zaten şekerpancarı olduğunuda anladım ben. Anlamayan biri varsa oda fitblack

Anlıyorum Canım ben sizi merak etme hem yiyicem hem de o arada zayıflayam diyorsun ama işte olmuyor bebeğim değil mi kulkedisi30
aklıma evliliğim için 35 kilo topiği geldi
bizim topik sıkı canım biraz herkesin bir beslenme şekli var,kuralları var asla dışarı çıkmıyor öyle söyleyeyim :)
dukancılar var karataycılar var,bir de ben varım vegan
ama seni de sık boğaz etmek istemeyiz tabii de biz de böyleyiz pasta yazılınca dayanamıyoruz miyav ile kulkedisi30
çenemizi tutamıyoruz miyavvvv

Dilimin ucuna kaç gez geldi de o topiğin ismi yazmaktan vazgeçtim helal sana yazmışsın buradaki amaçımız kaçamakları önleyip bir an önce fit kalmak

Allah Allah başına taş düşse bende bileceksiniz yahu zaten şekerpancarı olduğunuda anladım ben. Anlamayan biri varsa oda fitblack
Hahahaha valla ozaman tmm kendmi yanls anlattigimi dusundum.
Günaydın canım nasılsın evet hep çenesi düşük @ParteMoralll yüzünden sayfa boyu çene yaptı
Benm dusukte suan burda ceneli bi durumum yok
ben az önce 4 orta boy patates yedim gayet de yerim ay ağladım gülmekten
Kizzz haslanmiss yemem been anca pure olcak yada kizarrtma olcakki ben gomucem
Kız @ParteMoralll senin yüzünden müşteriyi boZdum hemde çok fena
ben naptin beee

pisboğazım ben zaten
irade mirade yok

Hahahaha valla ozaman tmm kendmi yanls anlattigimi dusundum.

Benm dusukte suan burda ceneli bi durumum yok

Kizzz haslanmiss yemem been anca pure olcak yada kizarrtma olcakki ben gomucem
ben naptin beee
Sana cevap vereyim derken yerliler gelmiş artık nefret ediyorum yerlilerden diyaloğ hep böyledir yerli ile müşteri sorar magnet kaç para ?benim cevabım 3 TL ,müşteri tekrar sorar tanesi mi bende cevap olarak e yani müşteri bozulur yada bu kaç para ben yine 3 TL müşteri der bizede mi bende bize de mi derken anlamadım derim müşteri yerliye der biz turist miyiz bende sizde müşterisiniz onlarda müşteri şunu kafanızdan atın lütfen biz burada turist kazıklamıyoruz sizlerde ayrıcalıklı değilsiniz vb sürer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…