aynen canım üşengeçlik bende de var,eskiden ben de abur cuburla doyururdum karnımı.şimdi yemek yapıyorum,öyle 3-4 çeşit yapamasam da en kötü bir ayşe kadın fasulye-salata yapıp yiyorum artık.yok valla dökülecek bişey. 3 gibi yiyince akşam çok acıktım ama suyla doldurdum midemi öyle uyudum
canım yorgun üşengecim o an ne yapılıyosa mutfakta azda olsa yemeye çalışıyorum. mesela pizza yaptıysam extra bişey yapmıyorum mutfağı çok sevmem açıkçası. yemekle çok aram yok abur cubur yüzünden kilo aldım zaten. birde eşim geç gelir 9 gibi. geç yediğim içinde aldığım kilolar var. ama artık beklemiyorum en geç 6da yiyiorumç poaçamı az yağlı yaparım içine peynir domates koydum yanında zeytinle yedim.
yok be niye isteyim gitmeni aşkolsun. eski bi arkadaşımdır kendisi aklıma o geldi birden
Eki Görüntüle 1867740
Sen vefitblack başlayın Can'lar @KUMKUM06 kısır yemekten hem fırsatı olmaz hem şişkinlikten kıpırdayamaz
Çabuk gel kuzuay iyi uğraştın kızla miyavkısır denilince tabii cinleniyor
beni ancak ağırlık paklarkoza16 sonra size katılacağım amaa
Aha yakalandın mı yazdığımı hostel diye bir film Japon kızın ayak parmağını kesti işte orada bende film koptu sorma o ara evde hep korku filmleri izliyorduk ablamla sanırım fazla geldi her yer karanlık oldu gözümü açtım dışarda ambulansa biniyorum çok feci oldu yaahahah film hangisiydi
Iyi yapmışsın ahh bende gemileri yaksam kullerini savursam ne guzel olur konu ne bilmesem de cokkk haklısındir kesin
nasıl canımkulkedisi30 ismini değiştirebilirsin canim
bende bi ara halka serisinden baya etkilenmiştimde bi kaç ay sonra unutup yenisine geçiyorum eşim manyaksın bakıp durma diyorda psikopatmıyım neyimAha yakalandın mı yazdığımı hostel diye bir film Japon kızın ayak parmağını kesti işte orada bende film koptu sorma o ara evde hep korku filmleri izliyorduk ablamla sanırım fazla geldi her yer karanlık oldu gözümü açtım dışarda ambulansa biniyorum çok feci oldu ya
ne yaşadın canımkötü bi olay yaşadım uyuyamadım hiç gece şimdide midem bulanıyo niye bu kadar hassas bu mide ya
Geçmiş olsun canım.. Ne oldu dizine ?kzılar gunaydın yavas yavas gecmısı okuyorum :)dızım ıyı degıl ne sursem napsam bılemdım ıse zor geldım
Sende tefin altına üstüne vuruyorsun o Zaman yanar dönersin gerçekten zor ya sorma inan dün Türk'ler vardı hep kavga ettimher zaman derim esnaflık zor
müşteri tarafınada geçince her zaman derim müşteri her zaman haklıdır
tamam canım eve gidince deneyeyim hiç iyi değil midemne yaşadın canım
dün benim de midem çok kötüydü bir tane karanfili at ağzına çiğne canım 10 dakikaya kalmıyor bulantı falan
Evet profil fotosu yoksa topiğe uğramamcanım son cümleni anlamadım ne sakızlı olmasın profil fotosu muhiçbir şey anlamadım
Kendi evinize mi Allah kolaylık versin canım sorma ben birde dışarda çalışıyorum 45 dereceyi geçiyorAy yok ya taşınıcağımız evle uğraşıyoruz daha çok eksik var dairedeÖyle bir sebebi yok ya sıcaktan galiba
aynen cıss kızartma gömmüyoruzKiz ben seni demedimki
Miyav_su ortlaigi karistirion sekerpancarindan bahsettm hahahaha
Ayy nasil yicen ben sevmem haslanmisssss kizartma olsa bende gomerm kizbirkgda gomeriz ama olmaz cisss
Ben de siyasette yemiştim bir günBen sadece siyaset topiğinde ban yedim 3 gün Canım Başkada olmadı şükür ben şutlarım derken siz birlik olup beni @puantiyeli_kelebek şikayet eder öyle giderim demek istemiştimbakıyorumda sanki gitmemi istiyormuşsun gibi bir durumun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?