Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

aynen canım üşengeçlik bende de var,eskiden ben de abur cuburla doyururdum karnımı.şimdi yemek yapıyorum,öyle 3-4 çeşit yapamasam da en kötü bir ayşe kadın fasulye-salata yapıp yiyorum artık.
bazı alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekiyor

ahahah film hangisiydi
Aha yakalandın mı yazdığımı hostel diye bir film Japon kızın ayak parmağını kesti işte orada bende film koptu sorma o ara evde hep korku filmleri izliyorduk ablamla sanırım fazla geldi her yer karanlık oldu gözümü açtım dışarda ambulansa biniyorum çok feci oldu ya

Iyi yapmışsın ahh bende gemileri yaksam kullerini savursam ne guzel olur konu ne bilmesem de cokkk haklısındir kesin

sorma onca dümeni çeviriyorlar sonra kendilerini sütten çıkma ak kaşık gibi görüyorlar haksızlığa yalana gelemiyorum
en sonunda sildim rahatladım ohh şimdi o düşünsün içimde ne varsa döktüm sustum diye şimdiye kadar salak yerine koydu acayip bozulmuştur

kulkedisi30 ismini değiştirebilirsin canim
nasıl canım
bende bi ara halka serisinden baya etkilenmiştimde bi kaç ay sonra unutup yenisine geçiyorum eşim manyaksın bakıp durma diyorda psikopatmıyım neyim

her zaman derim esnaflık zor
müşteri tarafınada geçince her zaman derim müşteri her zaman haklıdır
Sende tefin altına üstüne vuruyorsun o Zaman yanar dönersin gerçekten zor ya sorma inan dün Türk'ler vardı hep kavga ettim pazar günlerini sevmiyorum inan yabancılar böyle değil atıyorum 5 tane alırsam indirim yapar mısın diyor kibar bir şekilde bizim insanımız çok kötü belki bende öyleyimdir bir yere gidince bilmiyorum ama acilen kendimizi değiştirmeliyiz

ne yaşadın canım
dün benim de midem çok kötüydü bir tane karanfili at ağzına çiğne canım 10 dakikaya kalmıyor bulantı falan
tamam canım eve gidince deneyeyim hiç iyi değil midem
aileden biriyle ipleri kopardım önemsiz biri başkası için katlanıyodum o kişide şahit oldu içim rahat

Kiz ben seni demedimki
Miyav_su ortlaigi karistirion sekerpancarindan bahsettm hahahaha

Ayy nasil yicen ben sevmem haslanmisssss kizartma olsa bende gomerm kiz birkgda gomeriz ama olmaz cisss
aynen cıss kızartma gömmüyoruz
dur miyav karıştırmadı ortalığı ne oldu anlamadım ben de
ben sordum sana 5 dilim mi yedin yoksa 5 tane mi yedin diye soran benim ahah
sen de pancar sormuş dedin ondan

Ben de siyasette yemiştim bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…