Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugünki iftar menüm
Yarim tabak izmir köfte
Yogurt

İftar sonrasi
1 dilim mozaik pasta
Ve ölümüne icecek :)

81 kilo cikti kizlar tartildim

Aksam biraz fazla kacirmistim iki arkadasim bendeydi uzun zamndir gorusmuoduk sohbet muhabbet kurabiyeler sekrrli kahveler derken bi baktim bugun tok halimle 81im :) cok sukur rabbime adetliyken 84u bile gordum ya korktum kendimden yine kilo alicam diye ben 87lerden 82ye dusmustum cunki

Çok şükür oldum sayılır darısı başınıza
102 den 65 oldum 8-10 ay gibi bir sürede :)
Başarı hikayesi değil yeniden doğuş :) Adlı konum bile var

Çok iyi tatlım

Rakibimsin cnm kiloma en yakin olan kisi simdilik sensin 83.1 ciktim bende bugün.

Kizlar tatile cikmama 21 gün kaldi ayin 26sinda tatile gidiyorum. Bu süre zarfinda maksimum kilo vermek istiyorum. Sizce hangi diyetle kac kilo vermem mümkün olur

Birde kizlar lise ogretmenimden allah ragzi olsun bize bi basen inceltme hareketi ogretmisti super bisiya daha yaptiginda sıkılasmaya baslatigini his ediyorsun ben hergun yapamiorum ilk gecen hafta 25 le baslayin demisti 30 la basladim bi kere daha yaptim 40 ti sanirim bi kere daha yaptim 50 olduydu
Bu aksam ilk sag basen 70 sol basen 70 yaptim ara verdim 2-3dakika kadar sonra sol 28 sag 30 du sanirim tam hatiralmiom aynisini yaptim .1 dakika dag tirmanma hareketi birazda pedal cevirir gibi yaptim super ya bi elledim yumusak olan etim sertlesmis ve his ediyorum . Ama hareket zor degil basit ama cok acio inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…