Konumda anlatmıştım ama düzenli yürüyüş ve diyetle öyle bir diyet yaptım ki hem yedim hem kilo verdimMasallah sana cnm neler yaptin nasil dustun
Gordum cnm konunu diyetini falan supermisKonumda anlatmıştım ama düzenli yürüyüş ve diyetle öyle bir diyet yaptım ki hem yedim hem kilo verdim
Maşallah ben tartılmadım bugün dün çünkü Özbek pilavı yedim o yüzdenDün baklava, tatlı yememe, 1400 kalori almama rağmen hala 75,8 im çok şükür
Bugünü de atlattıkmı tamamdır. Ama evde tatlı vaar hemde baklava inşallah yemem :)
Geçmiş olsun Can'ımMutlu bayramlar herkeseben de tatilden dondum, sabah tartildim 62.7 kiloyum hala. tatilde diyete devam etmemistim ama son gece zehirlenince kilo aldiysam bile gitmis hepsi... hala tam duzelmedi midem, haslanmis patatesle idare ediyorum. yarindan itibaren diyete ve spora devam edicem umarim.
Mutlu Bayram'lar Can'ımMerhabalar herkeseHepinizin bayramı mübarek olsun Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara
@puantiyeli_kelebek Ben hala tatildeyim yarın dönüyorumO yüzden tartılamadım bu haftalık
Ben ediyorum Kimse yazmayınca bende yazmadım buraya haftaya yazarım artıkKizlar bayram dolayisiyla tarti günümü kaydi. Kimseden dogrudürüst ses soluk cikmiyor. Diyete devam ediyorsunuz diimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?