Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

bugün ki menüm kahvaltıda:1 adet haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yeşillik şekersiz çay öğlen yemeği ise Özbek pilavı ,2 küçük kase salata 1 dilim karpuz akşam ise kuzu ciğer sote ve domates -soğan söğüş

Dün baklava, tatlı yememe, 1400 kalori almama rağmen hala 75,8 im çok şükür
Bugünü de atlattıkmı tamamdır. Ama evde tatlı vaar hemde baklava inşallah yemem :)

Mutlu bayramlar herkese ben de tatilden dondum, sabah tartildim 62.7 kiloyum hala. tatilde diyete devam etmemistim ama son gece zehirlenince kilo aldiysam bile gitmis hepsi... hala tam duzelmedi midem, haslanmis patatesle idare ediyorum. yarindan itibaren diyete ve spora devam edicem umarim.

Geçmiş olsun Can'ım

Bugün ki menüm sabah kuru peynir,domates,salatalık,biber bir dilim ekmek çok pişmanım ,karpuz öğlen ise kuzu kapama ,ayran soğan söğüş ,karpuz akşam ise menemen ve yoğurt

Kusuruma bakmayin kizlar arada ugradim ama yazamadim firsatim yoktu bayram o kadar yogun gecti ki anlatamam. Gorumcelerim ve kaynim geldi bizim evde olmasalarda gidip gelmeler cok oluyor. Bende 2 gun baya kacamak yaptim bugun ve yarin saf yapip telafi etmeye gayret edecegim artik. Sizlerde durumlar nasil?

Tarti gününü ertelemistik haftaya zaten sorun yok kizlar şimdi tartilsakda arti cikariz moral bozmaya gerek yok. Birçok kiside tatilde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…