:) çok hızlı giriş yapmışım.
Evet seninle birlikte devam edebilirim
10 ay önce doğum yaptım doğum kilolarimin çoğu duruyor
171 boyum 84 kilom 27 yaşındayım
Bende öyle :) dukan yulaf kepeği karışımı ekmeği yapıyorum kendime. Bundan 9-10 ay önce dukan diyeti yaptım, 73 ten 67 ye düştüm. 18 günde falan. Sonra hamile kaldım 75 oldum, 10 haftalıkken düşük yaşadım kürtaj oldm psikolojik olarak yemeğe verdim kendimi 80 oldum. En son 81 görünce artık dur dedim başladım. :)Dukan ekmegim bitti bugun 1 birkac günlük pişirmem lazim. Imkani olanlar yapsin derim acaip tok tutuyor. Bu arada ben biraz dukan tarzi besleniyorum ama tabiki herkes istedigi diyeti yapabilir. Tek sartimiz saglik elden gitmesin bu beden bize emanet gerisi olur nasilsa
Bende öyle :) dukan yulaf kepeği karışımı ekmeği yapıyorum kendime. Bundan 9-10 ay önce dukan diyeti yaptım, 73 ten 67 ye düştüm. 18 günde falan. Sonra hamile kaldım 75 oldum, 10 haftalıkken düşük yaşadım kürtaj oldm psikolojik olarak yemeğe verdim kendimi 80 oldum. En son 81 görünce artık dur dedim başladım. :)
Katilayim canim_Ravzaa_ te bize katılsııın :)
Katilayim canimsizin kadar hizli kilo verir miyim acaba :)?
Hızlı hatun hosgeldin :)) hayırlı olsun saglicakla büyüt bebegini darisi isteyen arkadaşlarımızın başına..
Hosbuldum şekerim :)
Fotogtaflasak mi acaba yediklerimizi zor mu olur birbirimizin yedikleri aklımızda daha çok kalır örnek oluşturur
26/87.4/162/66Şu aşamada benimle devam edecekler listeyi yavas yavas olusturabilmek adına
Yas/kilo/Boy/ hedef bilgilerini alayim.
Kac aydır yazdigin anlasilmiyor ama 6 kilo süper bi rakam tatlim.. bundan sonrada azmimiz daim olsun@puantiyeli_kelebek canim ben , hucuj aydir diyetteyim 93den dustum 6 kilo verdim biraz ramazanda durakladim ama devam ediyorum hemde sizin sayenizde shaa cok azimlenerek
Yaş : 20 kilo :76,2 boy: 175 cm hedef : 65 diyelim :)Şu aşamada benimle devam edecekler listeyi yavas yavas olusturabilmek adına
Yas/kilo/Boy/ hedef bilgilerini alayim.
@puantiyeli_kelebek canim ramazandan dolayi kilomda bazen oynama oluyor 88de gosteriyorum su kaybina gore degisiyor sanirim eger ramazdan sonra bi degisiklik olursa söylerim olurmu
Hosbuldum canim :) sen kac kilosun yolun uzun :) okumadm dahaca mesajlari :) ben 1.61 boyum 63 kiloyum.. Hamile kalmak icin göbekteki yaglarin gitmesi gerek dedi doktor. Bende üc ay zayiflama arasi veriyorm .. Kac kilo verebilirim ki koşu bandi ve diyetle :)? Siz tecrübelisinizHosgeldin canım yavas verilen kilolar daha sağlam oluyor. Benim yolum uzun en kotu benimle devam edersin:))
Ay ayni seyleri yasamisizBende öyle :) dukan yulaf kepeği karışımı ekmeği yapıyorum kendime. Bundan 9-10 ay önce dukan diyeti yaptım, 73 ten 67 ye düştüm. 18 günde falan. Sonra hamile kaldım 75 oldum, 10 haftalıkken düşük yaşadım kürtaj oldm psikolojik olarak yemeğe verdim kendimi 80 oldum. En son 81 görünce artık dur dedim başladım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?