Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Dukan ekmegim bitti bugun 1 birkac günlük pişirmem lazim. Imkani olanlar yapsin derim acaip tok tutuyor. Bu arada ben biraz dukan tarzi besleniyorum ama tabiki herkes istedigi diyeti yapabilir. Tek sartimiz saglik elden gitmesin bu beden bize emanet gerisi olur nasilsa

:) çok hızlı giriş yapmışım.
Evet seninle birlikte devam edebilirim
10 ay önce doğum yaptım doğum kilolarimin çoğu duruyor
171 boyum 84 kilom 27 yaşındayım

Hızlı hatun hosgeldin :)) hayırlı olsun saglicakla büyüt bebegini darisi isteyen arkadaşlarımızın başına..

Bende öyle :) dukan yulaf kepeği karışımı ekmeği yapıyorum kendime. Bundan 9-10 ay önce dukan diyeti yaptım, 73 ten 67 ye düştüm. 18 günde falan. Sonra hamile kaldım 75 oldum, 10 haftalıkken düşük yaşadım kürtaj oldm psikolojik olarak yemeğe verdim kendimi 80 oldum. En son 81 görünce artık dur dedim başladım. :)

Zararin neresinden donsen kar canim. Daha ileri gitmeden sınır cizmen iyi olmuş. Hamilelik konusunu kafandan uzaklastirmani oneririm surekli adet tarihi beklemek sende stres yaratacak buda hormonlarını olumsuz etkileyecektir.. simdi sadece zayiflamaya kanalize ol guzel surprizler seni kendiliginden bulacaktır guven Rabbine yeter..

Şu aşamada benimle devam edecekler listeyi yavas yavas olusturabilmek adına

Yas/kilo/Boy/ hedef bilgilerini alayim.

@puantiyeli_kelebek canim ben , hucuj aydir diyetteyim 93den dustum 6 kilo verdim biraz ramazanda durakladim ama devam ediyorum hemde sizin sayenizde shaa cok azimlenerek
Kac aydır yazdigin anlasilmiyor ama 6 kilo süper bi rakam tatlim.. bundan sonrada azmimiz daim olsun

@puantiyeli_kelebek canim ramazandan dolayi kilomda bazen oynama oluyor 88de gosteriyorum su kaybina gore degisiyor sanirim eger ramazdan sonra bi degisiklik olursa söylerim olurmu

Eger oruc tutuyorsan tarti gunleri İkindiden sonra tartilabilirsin canım. Pazar gunu oyle yaparsin canim sen çalışıyor musun?

Hosgeldin canım yavas verilen kilolar daha sağlam oluyor. Benim yolum uzun en kotu benimle devam edersin:))
Hosbuldum canim :) sen kac kilosun yolun uzun :) okumadm dahaca mesajlari :) ben 1.61 boyum 63 kiloyum.. Hamile kalmak icin göbekteki yaglarin gitmesi gerek dedi doktor. Bende üc ay zayiflama arasi veriyorm .. Kac kilo verebilirim ki koşu bandi ve diyetle :)? Siz tecrübelisiniz

Ay ayni seyleri yasamisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…