Sagol tatlim@puantiyeli_kelebek canim.900 gram daha gitmis harikasinnn tebrik ederim
Benim gönlümden tarti gunu pazar geciyor ama siz nederseniz canlar uyarım
Oruc tutuyorum canım aynen değişiyor rakamlar ramazandan sonra daha cok saglikli olur kilo durumum iletirim hemen sana zatencalismayi duusunuyorum canim ama pazar gunu tartilmakta diretmiyorum canim istediğin gun olur benim icinde
Aslinda 50 kilo en iyisi benim icin .. Kemikli degilim sirf yag deposuyumama 55 suan hedefim 8 kilo benim icin cok iyi olacak .. Cok yemek yemiyorm zaten ama abur cubur cok yerim.. Hareketsizim birde yurume gitmiyrm hic gezmelere .. Kosu bandina hevesim var ama insallah verebilirim onunla .. Bayramdan sonra baslayacagm spora.. Seninde kilon cok oldugu icin hizli verirsin bence .. Spor ve diyet ile 75 e inersin hemen gibi geliyor bana :) senin hedef kacti ?
Hoşbulduk canım :)
Ay inşallah hedeflerimize ulaşırız canım ya. Ekimde kaynımın düğünü var fit olmam lazım. Abiye giyicem inat ettim
Hep beraber güzelleşicizzzz
selammmm beni de aranıza alın.
9 aylık bi oğlum var. 91.4 kg, 1.70 boyum var.
bi türlü motive olamadım zayıflamaya. artık emzirmiyorum da
lütfen bana da destek olun
merhaba bende varım fit anne olmaya off bi motive olup başlayamıyorum ki ya 10 aylık bebeğim var 176 boyum 83 kg
@puantiyeli_kelebek kuzum.istersen bugun tarti gununu belirleyelim listeyi olusturalim katilim oldukça ekleriz haftaya cumaya kadar sanada uyarsa tabi kaptan sensin
Tamam tatlim.hayirli ugurli olsunSagol tatlim
Carsamba diyelim simdilik deneyimler bize ne diyor bakalim olur mu canım
O zaman ilk hedef abur cuburu kesiyoruz onun yerini saglikli atistirmaliklar alacak. Yürüyüş yapmak zorunda degilsin hergun ayni olursa sıkılırsin.. leslie programina bak zumba yapabilirsin bazi.gunler plates yap mesela böyle daha iyi yag yakarsin. Benim hedef kilom 70 canım
İnsallah bu azimle.devam edersek kilolar bizden korksun
Yas Boy kilo hedef bilgilerini yazar mısın
Hosgeldin canım karsilikli destegi esirgemeyecegiz birbirimizden insallah.. hep beraber fit olacağız insallah
Yas kilo Boy hedef bilgilerini yaz lutfen
Olumsuz cumleler yasakcanım vericez el birligiyle bu kiloları
Yas kac hedef kilon nedir?
Bugun liste yapacagim canim
Ayy sedosummmm ♥♥♥
Gelmisken yazayim bari
Yas:21
EvLiyim cocuk yok
Boy:167
Kilo:82
Ilk hedef :70
Ikinci hedef:65
Ucuncu hedef :59
Hosbuldum cnm bnm :)Hosgeldin canım
Tugbis sensiz olmaz ben nereye sen oraya ayrilamayiz biz dimiAyy sedosummmm ♥♥♥
Evet sedosum ayrilmayiz :) ♡♥♡Tugbis sensiz olmaz ben nereye sen oraya ayrilamayiz biz dimi
Ya super olmuss canımmmEvet kızlar listemiz hazır ilk sayfada bi göz atın bakalim nasil olmuş. Bazi arkadaşların bilgisi eksik onlari yazin tamamlayalim.. hadi bismillah hayırlı olsun hepimize
ikindi ezani ne zaman okunuyorsa o zaman tartil canım gerçek kilon odurKizlar ramazan ayinda kilo.durumun her an degisiyor sizdede oldu mu bu durumsaat 2 gibi tartildim.87.7 ciktim biraz zaman geçsin yine tartilcam
:)Ya super olmuss canımmm
Tamam tatlim 30 dk ya tartiliyim ozamanikindi ezani ne zaman okunuyorsa o zaman tartil canım gerçek kilon odur
:)
Varım Canım kurallar neler ben Karatay yapıyorum haftada 5 gün 2 saat spor yapıyorum birde bende insülin direnci var Bayram'dan sonrada nasip olursa yüzmeye gitmeyi planlıyorumMiyav_su bizimle baslamaktan vaz mi gectin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?