Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@puantiyeli_kelebek canim.900 gram daha gitmis harikasinnn tebrik ederim
Sagol tatlim

Benim gönlümden tarti gunu pazar geciyor ama siz nederseniz canlar uyarım

Carsamba diyelim simdilik deneyimler bize ne diyor bakalim olur mu canım

Oruc tutuyorum canım aynen değişiyor rakamlar ramazandan sonra daha cok saglikli olur kilo durumum iletirim hemen sana zaten calismayi duusunuyorum canim ama pazar gunu tartilmakta diretmiyorum canim istediğin gun olur benim icinde

O zaman ilk hedef abur cuburu kesiyoruz onun yerini saglikli atistirmaliklar alacak. Yürüyüş yapmak zorunda degilsin hergun ayni olursa sıkılırsin.. leslie programina bak zumba yapabilirsin bazi.gunler plates yap mesela böyle daha iyi yag yakarsin. Benim hedef kilom 70 canım

Hoşbulduk canım :)

Ay inşallah hedeflerimize ulaşırız canım ya. Ekimde kaynımın düğünü var fit olmam lazım. Abiye giyicem inat ettim

Hep beraber güzelleşicizzzz

İnsallah bu azimle.devam edersek kilolar bizden korksun
Yas Boy kilo hedef bilgilerini yazar mısın

selammmm beni de aranıza alın.
9 aylık bi oğlum var. 91.4 kg, 1.70 boyum var.
bi türlü motive olamadım zayıflamaya. artık emzirmiyorum da
lütfen bana da destek olun

Hosgeldin canım karsilikli destegi esirgemeyecegiz birbirimizden insallah.. hep beraber fit olacağız insallah

Yas kilo Boy hedef bilgilerini yaz lutfen

merhaba bende varım fit anne olmaya off bi motive olup başlayamıyorum ki ya 10 aylık bebeğim var 176 boyum 83 kg

Olumsuz cumleler yasak canım vericez el birligiyle bu kiloları
Yas kac hedef kilon nedir?
@puantiyeli_kelebek kuzum.istersen bugun tarti gununu belirleyelim listeyi olusturalim katilim oldukça ekleriz haftaya cumaya kadar sanada uyarsa tabi kaptan sensin

Bugun liste yapacagim canim

Tamam tatlim.hayirli ugurli olsun

Evet kızlar listemiz hazır ilk sayfada bi göz atın bakalim nasil olmuş. Bazi arkadaşların bilgisi eksik onlari yazin tamamlayalim.. hadi bismillah hayırlı olsun hepimize

Yesil cay kürü yapmıştım ama yukleyemedim. Resim boyutu nedeniyle yukelenemiyormus resim kalitesini de düşürdüm ama olmadı nasil olacak bu is

Kizlar ramazan ayinda kilo.durumun her an degisiyor sizdede oldu mu bu durum saat 2 gibi tartildim.87.7 ciktim biraz zaman geçsin yine tartilcam

*kizlar Dukan diyeti yapacak olanlar var mi aramiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…