Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

günaydınnnn
geçen hafta 67.8
bu hafta 67.0
fark - 800
Eki Görüntüle 1868518
Tebrikler canım kilolarimiz yakınmis hedefin kaç benimki bayramda 60 olmak
tebrikler harikasın
teşekkürler tatlım. ...

Menün çok güzel ve artık farkında isen ekmeği bırakmayı başladın canım süpersin benimde taşınıp taşınmacağım kesinleşse of evde o kadar iş var ki onları yapıcam
Evet canım ekmeği ne kadar az yersem o kadar karliyim die düşünüyorum...
Taşınma işi gerçektende çok zor canım allah kolaylik versin
Günaydın

Ben bugün artıda çıktım, haftasonunun bedeli sanırsam
Geçen Hafta : 88,2
Bu Hafta: 88,8 (+500gr)
Üzülme canım bırakma dikkat edersen normalden daha fazla verirsin bu hafta
Olursun merak etme didemdefne ile siz hedefinize ulaşacaksınız merak etme
inşallah canım ağzından bal damliyor ...
@puantiyeli_kelebek

Geçen hafta :79.6
Bu hafta:78.9
Fark:700 gr
Tebrikler kuzum
-kilo bildirimi- @puantiyeli_kelebek
geçen hafta: 73.300
bu hafta: 72.500
fark: 800 gr
Sanki bayrama hedefine ulaşır sin canım Tebrikler

canım ya çiğköfteden tadımlık yesek? çok sağlıklı değil ama ben bişeyleri tamamen kesemiyorum tamamen kısıtlarsam canım daha çok istiyor ve ölçüsüz yiyorum. istediğimi yiyip( Tatlı hariç) ama az yiyip nefsimi köreltmek istiyorum yoksa diyet miyet kalmaz kendimi biliyorum

hedefim 58 aslında ama bayrama 64 olmak istiyorum. 4 haftada zannetmiyorum 7 kilo verebileceğimi çünkü spor yok bende diyetlede çok hızlı gitmiyor bende

canım @puantiyeli_kelebek dukan yapıyor ve dukan biraz acımasız bir beslenme şekli maalesef.
sen çiğ köfte yiyebilirsin tadımlık
ama ben ve puantiye yiyemiyoruz yasaksa yasak oluyor canım

dün 66.8 çıkmıştım bi kaç gündür tuvalete çıkamıyorum sanırım onun etkisi bu. yoksa dün hem yürüyüş yaptım hemde bi kase çorba dışında hiç bişey yemedim
oluyor canım ben de 72.200'düm ama 72.500 geldim bugün,dünkü 5 tabak yediklerimin sonucu işte

canııım tebrik ederim trileçem
ikimiz de 800 vermişiz aferin bize
bende seni tebrik ederim tatlım evet aslında benim 1000 gramı geçiyodu dün ama sanırım tuvalet sorunumdan olsa gerek azaldı.

bu arada kardeşim üniyi kazanmış ilk. matematik öğretmenliği çok mutlu oldum

canım tebrik ediyorum
bence sen çok ev işi yapıyorsun ondan hıphızlı veriyorsun ben çözdüm Miyav_su
ben tabii sürekli otur kitap oku pc'de takıl yat yat yat
Biraz öyle canım büyük kızım teyzesiyle gezmeye gitti eşim de şehir dışında çalışıyor ufaklikla ben olduğum halde evin işi aksama kadar bitmiyor ben topluyorum temizliyorum kız dağıtıyor bide üstüne huysuz....

canım @puantiyeli_kelebek dukan yapıyor ve dukan biraz acımasız bir beslenme şekli maalesef.
sen çiğ köfte yiyebilirsin tadımlık
ama ben ve puantiye yiyemiyoruz yasaksa yasak oluyor canım
anladım canım ben hiç listeye bağımlı kalamıyorum. sadece günlük et sebze meyve su dengesini kurmaya çalışıyorum. canım bişey çektiyse azda olsa yemeye çalışıyorum gözüm dönmesin aklım kalmasın diye. mesela diyetteyim diye kısırı hiç kısmadım ama öğlen yediysem akşama bişey yemeyerek dengeledim

ay boş ver ne anlatıp çeneni yoruyorsun anlattığına göre zaten yapabilecek insanlar değil,hevesli kişilere aktar canım engin bilgilerini,benim gibi
gerçi ben karatay hanımımızı sevmiyorum ama haklı tarafları var

bende o dediğinden 2 tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…