- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Tebrikler canım
teşekkürler tatlım. ...tebrikler harikasın
Evet canım ekmeği ne kadar az yersem o kadar karliyim die düşünüyorum...Menün çok güzel ve artık farkında isen ekmeği bırakmayı başladın canım süpersinbenimde taşınıp taşınmacağım kesinleşse of evde o kadar iş var ki onları yapıcam
Üzülme canım bırakma dikkat edersen normalden daha fazla verirsin bu haftaGünaydın
Ben bugün artıda çıktım, haftasonunun bedeli sanırsam
Geçen Hafta : 88,2
Bu Hafta: 88,8 (+500gr)
inşallah canım ağzından bal damliyor ...Olursun merak etmedidemdefne ile siz hedefinize ulaşacaksınız merak etme
Tebrikler kuzum
Sanki bayrama hedefine ulaşır sin canım Tebrikler
canım tebrik ediyorumIlk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 65.8 fark -1.4
canım ya çiğköfteden tadımlık yesek? çok sağlıklı değil ama ben bişeyleri tamamen kesemiyorum tamamen kısıtlarsam canım daha çok istiyor ve ölçüsüz yiyorum. istediğimi yiyip( Tatlı hariç) ama az yiyip nefsimi köreltmek istiyorum yoksa diyet miyet kalmaz kendimi biliyorumcanım bu haftamız hepimizin saçmasapan geçti
benim kaçamağım yok ama oturdum 5 tabak yedim,kahvaltı yapamadım adam gibi akşam yemeklerim olmadı düzgün
spor desen yok!
o yüzden yeni bir haftaya başlıyoruz,bu haftamız çok güzel ve kaçamaksız geçecek tamam mı? ve gidecek o kilolar
bizim topikte pes etmek yok
bir daha çiğ köfte duymayalım,yasak şeyleri de görmek istemiyoruz
spor yapıyoruz
dışarıda ben de çok içemiyorum canım ama hep dışarıdaysan bir yolunu bulmak lazım elinde şişeyle gezeceksin artık,su metabolizmayı çok hızlandırıyor,en azından 2.5-3 lt iç
25 kg için 1 litre su içilmesi gerekiyor yani senin 3.8 lt içmen gerekiyor aslında
canııım tebrik ederim trileçem
hedefim 58 aslında ama bayrama 64 olmak istiyorum. 4 haftada zannetmiyorum 7 kilo verebileceğimi çünkü spor yok bende diyetlede çok hızlı gitmiyor bendeTebrikler canımkilolarimiz yakınmis hedefin kaç benimki bayramda 60 olmak
teşekkürler tatlım. ...
Evet canım ekmeği ne kadar az yersem o kadar karliyim die düşünüyorum...
Taşınma işi gerçektende çok zor canım allah kolaylik versin
Üzülme canım bırakma dikkat edersen normalden daha fazla verirsin bu hafta
inşallah canım ağzından bal damliyor ...
Tebrikler kuzum
Sanki bayrama hedefine ulaşır sin canım Tebrikler
Bu haftada 1.2 versem keşke. sporu hem gündüz hem akşam 3 mil Leslie yapsam 1.5 bile veririm ben kilo verdikçe gaza mi geliyorum neeeSüpersin canımben dedim senden bekliyorum diye
canım @puantiyeli_kelebek dukan yapıyor ve dukan biraz acımasız bir beslenme şekli maalesef.canım ya çiğköfteden tadımlık yesek? çok sağlıklı değil ama ben bişeyleri tamamen kesemiyorum tamamen kısıtlarsam canım daha çok istiyor ve ölçüsüz yiyorum. istediğimi yiyip( Tatlı hariç) ama az yiyip nefsimi köreltmek istiyorum yoksa diyet miyet kalmaz kendimi biliyorum
oluyor canım ben de 72.200'düm ama 72.500 geldim bugün,dünkü 5 tabak yediklerimin sonucu iştedün 66.8 çıkmıştım bi kaç gündür tuvalete çıkamıyorum sanırım onun etkisi bu. yoksa dün hem yürüyüş yaptım hemde bi kase çorba dışında hiç bişey yemedim
bende seni tebrik ederim tatlım evet aslında benim 1000 gramı geçiyodu dün ama sanırım tuvalet sorunumdan olsa gerek azaldı.canııım tebrik ederim trileçem
ikimiz de 800 vermişiz aferin bize
merak etme canım olacakAaa menünün tek sefer de yazılması çok daha mantıklıymış zaten
O zaman bende ilk kilo bildirimimi yapayım 98,5inşallah haftaya güzel bir eksim olur :)
tebrik ederim tatlım bana yaklaşmışsınSelaaaaam
Kizlarrr
Gecen hafta 69.5
Bugun 67.8
@puantiyeli_kelebekMiyav_su
@SucceSSstorY ayy cok mutluyum kizlarrrrr
Eki Görüntüle 1868603
Ayyyyy tesekkurler cok sukur bugunleride gordummm yaaaa 88den 67e hey gidi beetebrik ederim tatlım bana yaklaşmışsın
Biraz öyle canım büyük kızım teyzesiyle gezmeye gitti eşim de şehir dışında çalışıyor ufaklikla ben olduğum halde evin işi aksama kadar bitmiyor ben topluyorum temizliyorum kız dağıtıyor bide üstüne huysuz....canım tebrik ediyorum
bence sen çok ev işi yapıyorsun ondan hıphızlı veriyorsunben çözdüm Miyav_su
ben tabii sürekli otur kitap oku pc'de takıl yat yat yat
anladım canım ben hiç listeye bağımlı kalamıyorum. sadece günlük et sebze meyve su dengesini kurmaya çalışıyorum. canım bişey çektiyse azda olsa yemeye çalışıyorum gözüm dönmesin aklım kalmasın diye. mesela diyetteyim diye kısırı hiç kısmadım acanım @puantiyeli_kelebek dukan yapıyor ve dukan biraz acımasız bir beslenme şekli maalesef.
sen çiğ köfte yiyebilirsin tadımlık
ama ben ve puantiye yiyemiyoruz yasaksa yasak oluyor canım
ay boş ver ne anlatıp çeneni yoruyorsunCan'ım 2 kek yaptım çikolatalı ,limonlu,patates salatası yaptım 1 büyük tencere ,1 kg tuzlu pasta aldım birde yoğurtlu makarna yaptım ancak yetti eşimde akşama koşturarak geldi garibim onada ayrı patates salatası yapıverdim artıkkaratayı anlattım biz yapamayız bize göre değil dediler önümüzdeki hafta kahvaltı yapıcaz dışarda
Selaaaaam
Kizlarrr
Gecen hafta 69.5
Bugun 67.8
@puantiyeli_kelebekMiyav_su
@SucceSSstorY ayy cok mutluyum kizlarrrrr
Eki Görüntüle 1868603
bende o dediğinden 2 tane varBiraz öyle canım büyük kızım teyzesiyle gezmeye gitti eşim de şehir dışında çalışıyor ufaklikla ben olduğum halde evin işi aksama kadar bitmiyor ben topluyorum temizliyorum kız dağıtıyor bide üstüne huysuz....
Afiyet olsun canım misafir olsa bile düzenini bozmazsın sen merak etme
Bugün başlıyorum Can'ım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?