Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun kavun karpuz çok şekerli meyveler Can'ım ikisini birden tüketmişsin ne yaptın

Can'ım şu saymayı bırakın doyunca kalkarsın zaten ekmek yokmuş oh mis gibi ben 5 şiş yedim gecen saymıyordum @eclecticvegan ısrar edince saydım yoksa hayat saymam 12 köfte yedim içinde ekmek yoktu köftelerin bir de küçüktü saymayın lütfen fanta içmişsin Saba kızamam bu konuda kendimde 2 gün önce 2 yudum hüplettim çünkü alerjim tetiklendi hafi yırttın

Evet başlangıç noktama geri döndüm 75 kg oldum 2 şişe serumla be güzel değil mi

Olsunnnn cok şükür gecti gitti Allah beterinden saklasin guzelim 1 hafta spor yapsan gider Allah bilir ben kac kilo almis olucam yarin ama suan tek istedigim takatimin geri gelmesi kilo 2. Planda kalıyor benim icin..

Olsunnnn cok şükür gecti gitti Allah beterinden saklasin guzelim 1 hafta spor yapsan gider Allah bilir ben kac kilo almis olucam yarin ama suan tek istedigim takatimin geri gelmesi kilo 2. Planda kalıyor benim icin..
Orası öyle Canım ögleden sonra sporda olucam kesinlikle önce sağlık düşünmüyorum bile en son kulak zarımı yırtmıştı kanama olmuştu o Zaman bir bardak höpletmiştim

Ayyy dün canım çok tatlı çekti o yüzden karpuz ve kavun yedim. Evde başka meyve de yoktu. Zaten sonrasında şişkinlik yaptı. Yemeseydim iyiydi ama

Evde yesil elma bulundur canim armutta olabilir canin tatli çıktığında tarcin serpip yiyebilirsen tatli istegin gecer

Yemin et sende benim dediğimin de kocamdan akşama gelin isteyin ben öyle demiştim en son zaten

İyi demişsin erkeklere ara sıra böyle ayar vermek gerekiyor

Hayırlı olsun akıl vermek gibi olmasın ama şu kalori hesabını yapmasanız onun yerine unlu gıdaları hazır paketli gıdaları içecekleri hayatından çıkar sebzeyi ,bakliyatı Eti'ni yesen daha güzel olmaz mı

Süpersin afiyet olsun Canım ayak bileğin Nasıl oldu iyileşti ise bugün yürüyüşe başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…