Afiyet olsun kavun karpuz çok şekerli meyveler Can'ım ikisini birden tüketmişsin ne yaptınMerhaba kizlar gec kaldim bugun ama,
Sabah. 3 dilim kizarmis kepek ekmegi, haslanmis yumurta, 4 zeytin, domates, salatalik, koz kirmizi biber, peynir, cay
Oglen. Yarim kepce tavuk suyuna corba, 2 firinlanmis tavuk kanat, 3 kofte, 2 yk pilav
Ara. Kavun
Aksam. Izgara et, borulce salatasi
Ara. Karpuz
Ii geceler herkese yarin sabah tartida bol eksiler inşallah
Estağfurullah kuzum oluyor bazen oyle insan bile bile lades diyebiliyor yani :))Sagol Can'ım kendi salaklığım
Kısır yeme yeterKızlar hayırlı aksamlar geçmişi okuyup yorum yapamıyorum hiç netim kalmamış yarın akşam kayinvalidemlerden gireceğim inşallah ozleyin beni sizi seviyorum
Evet başlangıç noktama geri döndüm 75 kg oldum 2 şişe serumla be güzel değil miEstağfurullah kuzum oluyor bazen oyle insan bile bile lades diyebiliyor yani :))
Ayyy dün canım çok tatlı çekti o yüzden karpuz ve kavun yedim. Evde başka meyve de yoktu. Zaten sonrasında şişkinlik yaptı. Yemeseydim iyiydi amaAfiyet olsun kavun karpuz çok şekerli meyveler Can'ım ikisini birden tüketmişsin ne yaptın
Can'ım şu saymayı bırakın doyunca kalkarsın zaten ekmek yokmuş oh mis gibi ben 5 şiş yedim gecen saymıyordum @eclecticvegan ısrar edince saydım yoksa hayat saymam 12 köfte yedim içinde ekmek yoktu köftelerin bir de küçüktü saymayın lütfen fanta içmişsin Saba kızamam bu konuda kendimde 2 gün önce 2 yudum hüplettim çünkü alerjim tetiklendiSelam kızlar yeni geldik bahçeden
Aksam mangalda tavuk ve köfte yedim domates ve salatalık la ekmeksiz yedim (sayısını hatırlamıyorum çok açtım ama sofradan kalkınca tam doymadigimi hissettim ama yemedim tekrar) Bir küçük bardakta fanta içtim kuru kuru gitmedi naapiiim. Birde 5 lokma karpuz yedim.
Yürüyüş yapsaydınAyyy dün canım çok tatlı çekti o yüzden karpuz ve kavun yedim. Evde başka meyve de yoktu. Zaten sonrasında şişkinlik yaptı. Yemeseydim iyiydi ama
Evet başlangıç noktama geri döndüm 75 kg oldum 2 şişe serumla be güzel değil mi
Oluyor öyle benimde öyle olmuştu bir yerde bende teyzeciğim akşama gelin kocamdan isteyin lütfen demiştim kadın şokAma ne güzel duygu değil miinsan çok onure oluyor.. bana da bu yılın başında arkadaşımın nikah sahidiykene talip çıkmıştı
Orası öyle Canım ögleden sonra sporda olucam kesinlikle önce sağlık düşünmüyorum bile en son kulak zarımı yırtmıştı kanama olmuştu o Zaman bir bardak höpletmiştimOlsunnnn cok şükür gecti gitti Allah beterinden saklasin guzelim 1 hafta spor yapsan gider Allah bilir ben kac kilo almis olucam yarin ama suan tek istedigim takatimin geri gelmesi kilo 2. Planda kalıyor benim icin..
Ayyy dün canım çok tatlı çekti o yüzden karpuz ve kavun yedim. Evde başka meyve de yoktu. Zaten sonrasında şişkinlik yaptı. Yemeseydim iyiydi ama
Sen kızartma mı yemeyi düşünüyorsun bakayım yiyeceksen fırında ye yada @trilece-prenses yaptığı gibi actfry varsa onda yapEneee resmen organize çalışıyorlar
Evet uyumuştum regli Ağrı'sından fakat yakaladımsen dua et miyav uyudu
Orası öyle Canım ögleden sonra sporda olucam kesinlikle önce sağlık düşünmüyorum bile en son kulak zarımı yırtmıştı kanama olmuştu o Zaman bir bardak höpletmiştim
Benim yüzümden mi geldi ah yavrum o Zaman ensenden inmem seninBen bu gruba gelirken miyavdan tırsarak geldim zaten, sende etiket yapıyorsun
Evet yoksa doktorum gelir yapıştırıdı tabi bütün azaraları yerdim zaten babamın köylüsü hemşerisi aile dostumuz ayvayı toptan yerdimIyiki bu defa 2 yudumda kalmissin
Yemin et sende benim dediğimin de kocamdan akşama gelin isteyin ben öyle demiştim en son zatenO konuya hiç girme. Evime kadar takip edip istemeye geleni mi ararsın. İş yerine gelip müdüre beni soranımı ararsin. Hemde o kadar bekar varken dairede. Direkt yüzüme keşke evli olmasaydın diyen şerefsiz bile vardı. Ki ben sert kisilikliyim dışardan soguksun derler. Evlendikten sonra artık kismetim
Üniye giden kardeşimin arkadaşları facede fotomu görünce onunla aynı yaşlarda sanmışlar kendisi benden 9yas kucuk
İyi demişsin erkeklere ara sıra böyle ayar vermek gerekiyorİnşallah çok istiyorum canım doğumdan önce 58 kiloydum genç kız gibiydim valla özlüyorum o günleri. İnşallah gelecek yaz geldiğinde 58leri görmüş olacağım.
İs yerime geldikleri daha 4-5 aylık mesele
Hatta eşime demiştim bak iki çocukla bu kiloda hala albenisi olan biriyim ayağını denk al diye
Hayırlı olsun akıl vermek gibi olmasın ama şu kalori hesabını yapmasanız onun yerine unlu gıdaları hazır paketli gıdaları içecekleri hayatından çıkar sebzeyi ,bakliyatı Eti'ni yesen daha güzel olmaz mıünaydın kızlar bugün diyete başlıyorum aynı zamanda spora hadi bakalım hayırlısı 
1.günlük metabolizma hızım 1300 kalori olarak hesapladım spor ve günlük koşturma ile bunu 2000 e tamamlayabilir
2.günlük alacağım toplam kalori ise 1000 kalori olarak hedefledim
3. Bu da demek oluyor ki hergün 1000 kalori kaybım var yani haftada 7000 kalori eder.  yuppppiiiii.
Süpersin afiyet olsun Canım ayak bileğin Nasıl oldu iyileşti ise bugün yürüyüşe başlaDün haftasonu olmasına rağmen dengeli yedim :)
Sabah: 2 kk peynir - zeytin - yumurta - domates - yeşilik - 2 dlm ekmek
Öğle : domates çorbası - 1 dlm ekmek
Ara : 3 erik
Akşam : ızgara köfte - salata
Ara: çok az karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?