Ablam kısır yapalım diyip duruyor napıcam şimdiEvet lanetim üzerinizde olucak kızlar kısır yiyenler dikkat Edin ona göre
Tartı öncesi tam da bu sabah regl oldumGünaydın kızlar tartı öncesi sessizliği sanırım bu
Ay çok feci ya Canım yarın ki tartı dikkate almaTartı öncesi tam da bu sabah regl oldum
Bütün kısır yapanları lanetliyorumAblam kısır yapalım diyip duruyor napıcam şimdi
Ben genelde sağlıklı beslenenlere bakıyorum üzgünüm ama oradaki mercimek köftesine vuruldum birde değişik şekil vermiş kadın yawMercimek köftesi miiiiFitnees sayfalarına da bakıyorum ama arada şeytana uyuyo insan yemeklere bakarken buluyorum
Eger bugün reglin sokulurse çok arti cikmayabilirsin canım.Tartı öncesi tam da bu sabah regl oldum
Kesinlikle doğru Canım fakat artık buğdayda eski buğday değil genetiği değiştirildi sana tavsiyem siyez bulgurunu bir araştır onu kullanman bende artık senin bu dediklerini duyduktan sonra asla ağzıma sürmemKızlar, ben ülkenin pirinç ihtiyacının büyük bölümünü yetiştiren yerde yaşıyorum. Ben çocukken, bizim de çeltik tarlalarımız vardı. Şuan onları ekmiyoruz. Pirincin nasıl yetiştiğini görseniz ağzınıza sürmezsiniz. Tamamen ilaç içinde yetişiyor pirinç. Eniştem tarlaya girmiş mahsulü kontrol için. Adam 40 gün yere basamadı neden olduğunu anlayamadılar. Bacaklarında yaralar açıldı. Sonradan, çeltiğe atılan ilaçtan olduğu anlaşıldı. Yine bir tanıdık, çeltik sularının da karıştığı göle girmiş her yanında yaralar açılmıştı. Zaten sulanan suyu görseniz değil pilav yemek, markette pirinç reyonunun önünden geçmezsiniz.Pirincin glisemik endeksi yüksek evet ama yetiştirilmesinde kullanılan ilaçlar vs. uzun vade de kanser yapıyor. Yemeyin evlatlarınıza yedirmeyin. Biz evde hamileliğimden beri sadece bulgur kullanıyoruz. Pirinç yerine bulgur kullanıyorum hep.
Yine +çıkıcam heraldeAy çok feci ya Canım yarın ki tartı dikkate alma
Ben de bakıyım bari bii hemenBen genelde sağlıklı beslenenlere bakıyorum üzgünüm ama oradaki mercimek köftesine vuruldum birde değişik şekil vermiş kadın yaw
İnşallah öyle olur canım bakalımEger bugün reglin sokulurse çok arti cikmayabilirsin canım.
Denemişsin zaten tutmuş tarifinafiyet olsun siyez bulguru genetiği değiştirilmemiş bulgur Kastamonu'da yetişiyor
Evet insanın Canını acıtıp o an zevk alıyorlar malesef insanlar böyle bence bu tip insanların ile fazla görüşmeyin görüşmek zorunda kalsanız bile muhatap olmayın
Evet oda var ben onu unuttum şu rahmetli Oya Aydoğan Boğaz'ına birşeyler takılıp vefat ettiğinden beri bende de korku oluştu
Kızlar bende bugün dolaba biber koyucam sonra arkadaşım ile kardeşimin Bebek görmesine gideceğiz akşama kadar yokum akşama görüşürüz.
Eşim 1 çuval yesil fasulye getirmiş onları dolaba koyarsam kurbanda nasil yer bulacağım onu düşünüyorum daha yapilacak cok seyde variki dolap bana yetmiyor derin dondurucu sart
Onu bende yapıyorum yemeklik doğrayıp ipe diziyorum ve kurutuyorumNasıl yapıldığını tam bilmiyorum ama bir arkadaşım yeşil fasülyeyi kurutuyor.
Sonra kurutulmuşundan kışın yemek yapıyor. Muhteşem oluyor.
Belki fasülyenin bir kısmını öyle yapmak isteyebilirsin canım. internetten araştır istersen.
Tartı öncesi tam da bu sabah regl oldum
Közleyerek ve yemeklik doğrayıp poşete koyuyor buzluğa atıyorumCanım Biberi buzluğa nasıl koyuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?