Kızlar bende bugün dolaba biber koyucam sonra arkadaşım ile kardeşimin Bebek görmesine gideceğiz akşama kadar yokum akşama görüşürüz.
Can'ım bugün araştırırken birşey buldum pirincindeki glisemik indeksi yaparken düşere biliyoruz şuan o videoya bakıyorum
Bende şuan közlemişim var fırında közleyeceğim birde yemeklik acı sivri biber var onları yemeklik küçük doğrayıp poşetleyip dolaba koyucam zaten fazla yerinde kalmadı daha domates ve taze fasulye koymayı planlıyordumBiberi nasil koyuyorsun dolaba canim ben kırmızı biberi oldugu gibi posetleyip dolaba atiyorum ama yer kaplıyor baska onerin var mi?
Benimde hayatımdan çıkarmam gereken bir gıda aslında inanırsınısın kuru fasulyenin yanında arıyorum sadeceTamam canim bizimlede paylas simdi asla yiyemiyorum da güçlendirme icin lazim olur
@puantiyeli_kelebek farkettin mi minicikti ,çatlatıkçı diyince sanırım kendimizi Kandırma yöntemi olmuş gerçekten bunu bende yapıyorum
Eşim 1 çuval yesil fasulye getirmiş onları dolaba koyarsam kurbanda nasil yer bulacağım onu düşünüyorum daha yapilacak cok seyde varBende şuan közlemişim var fırında közleyeceğim birde yemeklik acı sivri biber var onları yemeklik küçük doğrayıp poşetleyip dolaba koyucam zaten fazla yerinde kalmadı daha domates ve taze fasulye koymayı planlıyordum
Benimde hayatımdan çıkarmam gereken bir gıda aslında inanırsınısın kuru fasulyenin yanında arıyorum sadece
@puantiyeli_kelebek canım Google low carb Rice diye yazarsanız pirinçi Nasıl Gİ düşük pişirebikeceğimiz yazıyor
Tereyağını bende çok severim ya sorma alışmışız dolmada pirince of ofBen pirinci kendi yaptığım sekilde yapip yiyemeyeceksem yememin bi anlami kalmazkiiran pirinci seviyorum ben bol tereyagli
Evet malesef şeker yüzünden bana cıs ben mercimekli de sevdim gecen yaptım ya Baharatı bol tutunca pirinç gibi geldi evde karabiber ve kimyonda az kaldı tazecik bugün çarşıdan çektireyim yine yapayım bariOyy aranmaz mi kurunun yaninda etli nohutun yaninda olmadı bizde kirk yilda bir yaparız koruma döneminde ama sekerin icinde yememen lazim dimi
Evet daha kurban var Değil mi benimde öyle malesef kurbandan sonra yer kalırsa koyarım bende olmazsa ipe dizdiklerimi kullanırım düşün annemle kahvaltılık turşu yaptık domatesli süslü biberli sende yapar mısınEşim 1 çuval yesil fasulye getirmiş onları dolaba koyarsam kurbanda nasil yer bulacağım onu düşünüyorum daha yapilacak cok seyde variki dolap bana yetmiyor derin dondurucu sart
Onu bence ögle yemeği ile birlikte tüket ya sebze yada bakliyat yemeği et de olabilir açıkman olmasınBende şu an yaralı bereli mis gibi koy elması var. Bugün yemeyi düşünüyorum bi arada bakalım
Her yazdığımızı Canın mı istiyor sende dediğim gibi yaz Google Nasıl Ğİ düşük pişiyor izle ve yap Can'ım
Yok canım istemiyor, yoksa kısır yemem gerekirdi değil miHer yazdığımızı Canın mı istiyor sende dediğim gibi yaz Google Nasıl Ğİ düşük pişiyor izle ve yap Can'ım
Oyy aranmaz mi kurunun yaninda etli nohutun yaninda olmadı bizde kirk yilda bir yaparız koruma döneminde ama sekerin icinde yememen lazim dimi
Ben pirinci kendi yaptığım sekilde yapip yiyemeyeceksem yememin bi anlami kalmazkiiran pirinci seviyorum ben bol tereyagli
Tereyağını bende çok severim ya sorma alışmışız dolmada pirince of of
Mercimek köftesi miiiiAy baktım bakmaz olaydım en çok mercimek köfte Can'ım cekti gerisi malesef benim için önemi yok kızlar ay böyle sayfalara girmeyin ya fıtness sağlıklı beslenmeye takılın bu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?