Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar bende bugün dolaba biber koyucam sonra arkadaşım ile kardeşimin Bebek görmesine gideceğiz akşama kadar yokum akşama görüşürüz.

Biberi nasil koyuyorsun dolaba canim ben kırmızı biberi oldugu gibi posetleyip dolaba atiyorum ama yer kaplıyor baska onerin var mi?

Biberi nasil koyuyorsun dolaba canim ben kırmızı biberi oldugu gibi posetleyip dolaba atiyorum ama yer kaplıyor baska onerin var mi?
Bende şuan közlemişim var fırında közleyeceğim birde yemeklik acı sivri biber var onları yemeklik küçük doğrayıp poşetleyip dolaba koyucam zaten fazla yerinde kalmadı daha domates ve taze fasulye koymayı planlıyordum

@puantiyeli_kelebek farkettin mi minicikti ,çatlatıkçı diyince sanırım kendimizi Kandırma yöntemi olmuş gerçekten bunu bende yapıyorum

Evet canim diyet boyunca kesin kararlarimiz olmali diye düşünüyorum Allah izin verir koruma dönemine gecebilirsek o zaman küçük bir parca yedim aksama bunu telafi etmeliyim diyebiliriz ben defalarca kilo alip verdim sonuç 108 kiloya kadar ciktim yaptigim bu hatalar yuzunden o azicik yiyorum dediğim sey beni kirbacladi ve daha cok yememe yeme krizlerine girmeme sebep oldu ayni hatayi yapmayin derim kızlar..

Eşim 1 çuval yesil fasulye getirmiş onları dolaba koyarsam kurbanda nasil yer bulacağım onu düşünüyorum daha yapilacak cok seyde var iki dolap bana yetmiyor derin dondurucu sart

Benimde hayatımdan çıkarmam gereken bir gıda aslında inanırsınısın kuru fasulyenin yanında arıyorum sadece

Oyy aranmaz mi kurunun yaninda etli nohutun yaninda olmadı bizde kirk yilda bir yaparız koruma döneminde ama sekerin icinde yememen lazim dimi

Oyy aranmaz mi kurunun yaninda etli nohutun yaninda olmadı bizde kirk yilda bir yaparız koruma döneminde ama sekerin icinde yememen lazim dimi
Evet malesef şeker yüzünden bana cıs ben mercimekli de sevdim gecen yaptım ya Baharatı bol tutunca pirinç gibi geldi evde karabiber ve kimyonda az kaldı tazecik bugün çarşıdan çektireyim yine yapayım bari

Eşim 1 çuval yesil fasulye getirmiş onları dolaba koyarsam kurbanda nasil yer bulacağım onu düşünüyorum daha yapilacak cok seyde var iki dolap bana yetmiyor derin dondurucu sart
Evet daha kurban var Değil mi benimde öyle malesef kurbandan sonra yer kalırsa koyarım bende olmazsa ipe dizdiklerimi kullanırım düşün annemle kahvaltılık turşu yaptık domatesli süslü biberli sende yapar mısın

Ben pirinci kendi yaptığım sekilde yapip yiyemeyeceksem yememin bi anlami kalmazki iran pirinci seviyorum ben bol tereyagli

Tereyağını bende çok severim ya sorma alışmışız dolmada pirince of of

Kızlar, ben ülkenin pirinç ihtiyacının büyük bölümünü yetiştiren yerde yaşıyorum. Ben çocukken, bizim de çeltik tarlalarımız vardı. Şuan onları ekmiyoruz. Pirincin nasıl yetiştiğini görseniz ağzınıza sürmezsiniz. Tamamen ilaç içinde yetişiyor pirinç. Eniştem tarlaya girmiş mahsulü kontrol için. Adam 40 gün yere basamadı neden olduğunu anlayamadılar. Bacaklarında yaralar açıldı. Sonradan, çeltiğe atılan ilaçtan olduğu anlaşıldı. Yine bir tanıdık, çeltik sularının da karıştığı göle girmiş her yanında yaralar açılmıştı. Zaten sulanan suyu görseniz değil pilav yemek, markette pirinç reyonunun önünden geçmezsiniz.Pirincin glisemik endeksi yüksek evet ama yetiştirilmesinde kullanılan ilaçlar vs. uzun vade de kanser yapıyor. Yemeyin evlatlarınıza yedirmeyin. Biz evde hamileliğimden beri sadece bulgur kullanıyoruz. Pirinç yerine bulgur kullanıyorum hep.

Ay baktım bakmaz olaydım en çok mercimek köfte Can'ım cekti gerisi malesef benim için önemi yok kızlar ay böyle sayfalara girmeyin ya fıtness sağlıklı beslenmeye takılın bu ne
Mercimek köftesi miiii Fitnees sayfalarına da bakıyorum ama arada şeytana uyuyo insan yemeklere bakarken buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…