Ben yazmadan sen yapmışsın CanımAfiyet olsun canım. Muz ve üzüm şeker oranı yüksek meyveler. Muzun yanında bir de bitter de olsa çikolata biraz fazla olmuş. Çiçek dolmasını tam olarak bilmiyorum ama, pirinçle yapılıyor sanırım, pirincin de şeker oranı yüksek, yanında bir de üzüm, arada tekrar çikolata, akşamına da börek biraz ağır olmuş sanki. Bir de meyveleri ara öğünler de kullanmak çok daha iyiYaptığın sporlar çok iyi.
Evde küçük değirmen varsa onunla öğüt Can'ım taneli Boğaz'ına takılmasın yada havanda dövÇok iyi fikir, keten tohumu aldım öyle evde duruyor :) Salatalara ekleyeyim :)
Kuzum ya bi arkdasim var 100 küsür kiloda ama ben asla kilolusun demedim gecen telefonda bana resimde görmüş beni en son düğünümde görmüştü ondan sonra ani kilo aldım bunu bende biliyorum fotografta görmüş benide telefonda konusurken cok fazla kilo almissin diye beni yargiladi ya sende kilolu birisin bu duyguyu biliyosunki ben bi cok sey yaşayıp bu hale geldim belki bu sorunlari bahane kabul ederler ama öyle hersey pskolojik bence bunlari bildigi halde boyle demesi zoruma gitti bana eski sedayi yutmus gibi olmussun dedigide zamanda oldu ve inanilmaz yikim olmustu bende bu söz
Evde küçük değirmen varsa onunla öğüt Can'ım taneli Boğaz'ına takılmasın yada havanda döv
Evet insanın Canını acıtıp o an zevk alıyorlar malesef insanlar böyle bence bu tip insanların ile fazla görüşmeyin görüşmek zorunda kalsanız bile muhatap olmayınBenzer durumları bende çok yaşadım.
Nedense çok ama çok ağırıma gidiyor. Bazılarının sadece can yakmak için söylediğini düşünüyorum
Evet oda var ben onu unuttum şu rahmetli Oya Aydoğan Boğaz'ına birşeyler takılıp vefat ettiğinden beri bende de korku oluştuEvde küçük değirmen yok ama alsam iyi olacak. Öğütmeden yemek o kadarda faydalı değilmiş diye okudum.
Aktarlarda var csnım bende dükkanda vardı kahve değirmeni oradan getirdimEvde küçük değirmen yok ama alsam iyi olacak. Öğütmeden yemek o kadarda faydalı değilmiş diye okudum.
Aktarlarda var csnım bende dükkanda vardı kahve değirmeni oradan getirdim
Ya o değil de millet elma yer doyar ben yerim acikirim:))
attım bile
şimdi süperim kuzum sen nasılsın?
nasıl ben çok demlerim bundan sonra dikkat edeyim çok sağ ol canım
sağ ol canım hepimiz içinbiraz azaldı.spor yapmak iyi geliyor tavsiye ederim
evet canım süper olmuş afiyet olsun
Elmayı diyette çok kullanmayın diye okumuştum bir yerde. Acıktırıyor çünkü. Ben de elma yediğimde acıkırım.Elma benide çok acıktırır.
O nedenle elma'yı akşam yemeğine yakın yerim hep :)
şu insanlar küsecek diye yemek zorunda kalışımız beni deli ediyor
neyse ki veganlık paçamı kurtarıyor benim
Günaydın kızlar dünkü menumu unutmadan yazayım
Sabah 1 dlm ekmek 1 dlm peynir 1 yumurta salatalık
Ara yarım muz 1 parça bitter
Öğle 10-15 tane çiçek dolması yoğurt küçük bi salkım üzüm
Ara Türk Kahvesi 1 parça bitter
Aksam 1.5 peynirli börek (yarım ay şeklinde olanlardan ana boyutu küçüktü) şekersiz çay
Spor 45 dk leslie 20 mekik 45 bacak
kardeşime biraz yürüdük dk tutmadin 3185 adım
Can'ım bugün araştırırken birşey buldum pirincindeki glisemik indeksi yaparken düşere biliyoruz şuan o videoya bakıyorumCicek dolmasi cok olmus canim minicikti diyebilirsin ama içindeki pirincten dolayi fazla yaninda üzüm cok olmus akşam da börek olmamış daha sagkikli seyler tercih etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?