Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben yazmadan sen yapmışsın Canım didemdefne tamam spor yapıyorsun ama beslenmen düzelmedikten sonra ne kadar spor yaparsan yap olmaz Canım

Benzer durumları bende çok yaşadım.
Nedense çok ama çok ağırıma gidiyor. Bazılarının sadece can yakmak için söylediğini düşünüyorum

Benzer durumları bende çok yaşadım.
Nedense çok ama çok ağırıma gidiyor. Bazılarının sadece can yakmak için söylediğini düşünüyorum
Evet insanın Canını acıtıp o an zevk alıyorlar malesef insanlar böyle bence bu tip insanların ile fazla görüşmeyin görüşmek zorunda kalsanız bile muhatap olmayın

şu insanlar küsecek diye yemek zorunda kalışımız beni deli ediyor
neyse ki veganlık paçamı kurtarıyor benim

İnsanların bu kadar israr etmelerini anlayamıyorum.
Geçen hafta bir akşam 2 arkadaşlarla dışarı çıktık.
Biri gerçekten çok zayıf, tatlı ısmarladı.
Siparişi gelince birlikte yenilecek bu dedi. Ben yemeyeceğim dememe rağmen üçe böldü.
Diğer arkadaş yedi , sonra bana baskı yaptılar hadi bu da senin payın diye.
Gerçekten bu saatte yersem kötü olurum dememe rağmen arkadaş tavır yaptı, alındı, ne yapacağımı şaşırdım.

Cicek dolmasi cok olmus canim minicikti diyebilirsin ama içindeki pirincten dolayi fazla yaninda üzüm cok olmus akşam da börek olmamış daha sagkikli seyler tercih etmelisin

Cicek dolmasi cok olmus canim minicikti diyebilirsin ama içindeki pirincten dolayi fazla yaninda üzüm cok olmus akşam da börek olmamış daha sagkikli seyler tercih etmelisin
Can'ım bugün araştırırken birşey buldum pirincindeki glisemik indeksi yaparken düşere biliyoruz şuan o videoya bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…