Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Biber kurutmak gibi o zaman. Bende deneyeyim , bakalım becerebilecekmiyim :)

Kahvaltılık sos yapıyorum demişsin, onu nasıl yapıyorsun canım.
Süs biberlerini doğruyorum sonra domateslerin kabuklarını soyup rondodan geciriyorum ve tencereye koyuyorum kaynatıyorum 10 dk sonra içine doğradığım biberleri ,sarımsakları zeytinyağı ,Kaya tuzu ve sirke koyuyorum ılımaya bırakıyorum sonra onları kavanoza koyuyorum sonrada buzdolabına

İyiyiz Can'ım sen nasılsın sığacak Nasıl organik pazarı dolaştın mı neler aldın anlat Bakem biyo
Sığacık urla fethiye kuşadası manisa ya gittik kuzum
Arkadaşlarımız ve benim akrabalarım vardı manisa da onları da kısa kısa ziyaret ettik.
Yaa nasıl güzel pazarlar
Hele akşam pazarı hava serinleyince bi başka oluyo
Pek bi şey almadım aslında ya
Şal tunik çok aldım rengarenk bide bizimkilere hediyeler aldım

Hoşbulduk kuzum.
Tatil çok güzeldi hani yata yata değil geze geze dolu dolu geçti
Kilomu da bu sabah tarttım tam 57 yim canım yani yanlış hatırlamıyorsam 200 gram kadar almışım o da hiç bi şey ya:))

Oh iyi olmuş Canım gezince rahatlamışsınızdır güle güle kullanın aldıklarınızı

Zeytin yağo ve sirkenin ölçüsü nedir? Bir kavanoza yaklaşık ne kadar koyuyorsun ?
Ben bayılırım bu tarz kahvaltılıklara :)

Hoşbulduk kuzum.
Tatil çok güzeldi hani yata yata değil geze geze dolu dolu geçti
Kilomu da bu sabah tarttım tam 57 yim canım yani yanlış hatırlamıyorsam 200 gram kadar almışım o da hiç bi şey ya:))

tatilin güzel geçmesine sevindim , hoşgeldin :)

Zeytin yağo ve sirkenin ölçüsü nedir? Bir kavanoza yaklaşık ne kadar koyuyorsun ?
Ben bayılırım bu tarz kahvaltılıklara :)
Can'ım ben Kocaman tencereye koydum annemle yaptık ve odun Ateş'inde pişirdik ablamlar ile hepimize 3 er kavanoz düştü 1 er su bardağı zeytinyağı ve sirke 4 yemek kaşığı Kaya tuzu koyduk Can'ım ablamlara 5 lt kavonaza koyduk biz iki kişi olunca 3 küçük kavonoz aldım ben

Hemen kapat o kanalı sana tavsiyem
Hehheh aklıma yatmayan şeyleri hiç dikkate bile almıyorum canım. Benim için mantıklı olması önemli akşam yemeklerinde 2 dilim buğday ekmeği diyor mesela asla yapmam çünkü akşam ki karbon bana artı yapıyor.

Sağol canım... ben 2 kavanoz yapsam bize bütün kış yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…