- 10 Kasım 2013
- 475
- 511
- 123
Merhaba formda dolaşmıyorum buraya girip bakıp çıkıyorum.Vakit ayıramıyorum ben de çıkcaktım zaten yazacaktım sana @puantiyeli_kelebek. sizleri tanıdığıma çok sevindim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz.Seviyorum sizi kızlar başarılar Allah a emanet olun.maliyeci89 @goksu3512 ikisi de yarin listeden cikacak cunku forumda dolasiyor ama mazeret bildirmiyorlar
canım hoca başımda duruyor şu an,alışma evresiymiş bu hafta. haftaya elime kağıt verir herhalde salonda herkes kağıtla dolaşıyor ben hariçSüpersin yanlız bisiklet çok fazla sen kendin yaparken en fazla 7 dk yap canım
kız iki lokma yediSen tekerlek gibi bazlamaları ye zor anam zor işin
o zaman acımıyorumAh bir bilse bir bilse bahane etmeyecegiz kuzum bunlari zayif ve sorunlu bir cok insan var etrafimizda onlar napıyor kizinca sikilinca yürüyor sacini kesiyor alisverise çıkıyor biz naptik yedik yattik artik özeleştiri ve hatalardan ders çıkarma zamani
Yatak döşek yatıyordum canim o zaman fenaydim fenaa:)) geçti cok sukur
Bencede yok hassas yorum yokfitblack :))
siyez bulguru ne,o nasıl bir şeyİnstgram var hemen bakıyorum tarife kesin ne kadar zararlı maddeler varsa içine giriyordur şu siyez bulgurum gelsin hele ben ne kısırlar yapıcam ne kısırlar
ay ben de alayım bundan nerede getirtiyorsun canımDenemişsin zaten tutmuş tarifinafiyet olsun siyez bulguru genetiği değiştirilmemiş bulgur Kastamonu'da yetişiyor
tamam canım o zaman haklısın çok yoğun bir döneme giriyorsun,ama özletme kendini arada böyle ses verBitanelerim beni merak etmişsiniiizBir azcık diyetten, buradan uzak kalmak istedim Çünkü tatil bitiyor yavaş yavaş dershane-okul temposuna ve yoğunluğuna giricem haliyle bunun düşüncesi var O yüzden canım pek bir şey yapmak istemedi gelemedim buraya da Ama burdayım
Can'ım henüz almadım ama eşimle yetiştirmeyi düşünüyoruzo zaman acımıyorumkulkedisi30
aynen canım hatalardan ders çıkarma zamanı,yemek bir çözüm değil asla
siyez bulguru ne,o nasıl bir şey
ay ben de alayım bundan nerede getirtiyorsun canımannem bulgura bayılır.
aynenKızlar bir suru alinti yapmıştım hepsi gitti siteye girmekte sorun yaşadım herkes yaşadı galiba birden bire herkes susmus
Herkese iyi geceler
canım ben öyle bir tavır koydum ki insanlara soramıyorlar bile artık.baştan çekinceli gibi olursan ısrar kıyamet. başta annem de öyle çok ısrar ederdi kilolu olduğum halde,artık öyle bir tavır koydum ki sormaya korkar oldu herkes.onu yakalamak lazım,kırılırlar diye düşünme sürekli o stresi yaşamak zor bir şeyİnsanların bu kadar israr etmelerini anlayamıyorum.
Geçen hafta bir akşam 2 arkadaşlarla dışarı çıktık.
Biri gerçekten çok zayıf, tatlı ısmarladı.
Siparişi gelince birlikte yenilecek bu dedi. Ben yemeyeceğim dememe rağmen üçe böldü.
Diğer arkadaş yedi , sonra bana baskı yaptılar hadi bu da senin payın diye.
Gerçekten bu saatte yersem kötü olurum dememe rağmen arkadaş tavır yaptı, alındı, ne yapacağımı şaşırdım.
ayy nasıılCan'ım bugün araştırırken birşey buldum pirincindeki glisemik indeksi yaparken düşere biliyoruz şuan o videoya bakıyorum
Afiyet olsun canım her günkü gibi kacamaksiz ve sporlu-bugünkü menüm-
09.30: yarım avuç kadar kabak çekirdeği,2 domates,1 salatalık,4 zeytin,3 badem,maydanoz,2 yk yulaf,1 hurma,2 yaban mersini,azıcık chia tohumu
13.30: 5 yk haşlanmış baharatlı barbunya
15.50: 1 avuç kabak çekirdeği
16.45: 8 yk barbunya yemeği,3 tabak salata
3+ lt su
4 fincan bitki çayı
spor: bisiklet 25dk, yürüyüş 60dk, ağırlık 10dk. toplam 95dk
ben de bakayım canım@puantiyeli_kelebek canım Google low carb Rice diye yazarsanız pirinçi Nasıl Gİ düşük pişirebikeceğimiz yazıyor
Kızlar, ben ülkenin pirinç ihtiyacının büyük bölümünü yetiştiren yerde yaşıyorum. Ben çocukken, bizim de çeltik tarlalarımız vardı. Şuan onları ekmiyoruz. Pirincin nasıl yetiştiğini görseniz ağzınıza sürmezsiniz. Tamamen ilaç içinde yetişiyor pirinç. Eniştem tarlaya girmiş mahsulü kontrol için. Adam 40 gün yere basamadı neden olduğunu anlayamadılar. Bacaklarında yaralar açıldı. Sonradan, çeltiğe atılan ilaçtan olduğu anlaşıldı. Yine bir tanıdık, çeltik sularının da karıştığı göle girmiş her yanında yaralar açılmıştı. Zaten sulanan suyu görseniz değil pilav yemek, markette pirinç reyonunun önünden geçmezsiniz.Pirincin glisemik endeksi yüksek evet ama yetiştirilmesinde kullanılan ilaçlar vs. uzun vade de kanser yapıyor. Yemeyin evlatlarınıza yedirmeyin. Biz evde hamileliğimden beri sadece bulgur kullanıyoruz. Pirinç yerine bulgur kullanıyorum hep.
ay ben de bu sabah oldumTartı öncesi tam da bu sabah regl oldum
çok güzel menü canım afiyet olsun,akşam çok benlik olmuşMenumu vereyim
Sabah: 2 has yumurta, 2 kk peynir
5 zeytin domates
Öğle: büyükçe elma, 4 kaşık yoğurt, 1 tatlı k fındık, tarçın karışımı
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.30: bir kepçe taze barbun Fas
Kuçuk tabak bamya yemeği
1 kase cacık
Yatmadan tarçınlı süt içerim
3 litre su, bitki çayları
tabii kiAfiyet olsun canım her günkü gibi kacamaksiz ve sporlu
Sağolasın canım. Spor bir haftadır bi usengeclik var yapamıyorum. Bugunde reglimin ikinci günü hafiflrsin de baslayayim diye düşündümçok güzel menü canım afiyet olsun,akşam çok benlik olmuş
spor yok mu
Lanetleme kız normal yediğimin yarısı kadar yedim çoğunlukla garnitur yedim piyaz domates salatalık falan. Turşu yemedim. Tatlıda yarım dilim yedim ayip olmasin diye. komşulara dağıtırım ağzıma sürmem bidahaBütün kısır yapanları lanetliyorum
Annemde yapar kışın haslar et ve soğanları kavurur çok severim.Nasıl yapıldığını tam bilmiyorum ama bir arkadaşım yeşil fasülyeyi kurutuyor.
Sonra kurutulmuşundan kışın yemek yapıyor. Muhteşem oluyor.
Belki fasülyenin bir kısmını öyle yapmak isteyebilirsin canım. internetten araştır istersen.
Artık canım çikolata çekmiyor canimAnnemin yanındayım kuzum dayanamıyorum ama gerçekten de çok çok az yiyorum yemeye çalışıyorum
Çiçeği Bulgurlu yaptım canım biraz fazla oldu bugün daha dikkatli olacagim
Kuz kardeşimle büyük kuzum c.tesi Isparta dan gelecekler k. kardeşim gelince daha dikkat edeceğim ve spor artacak
Icindeki bulgurdu abim 1 tabak falan a denk geliyo yani 1 tabak bulgur pilavı da yiyorum ben börek de annem tandirda yapti 6.7 gomerdim ama diyette olduğum için 1.5 la yetindim
Benim annem koyde doğal kendi yapıyo bulgurunu
Kız çikolata li tatlilardan neden bahsediyorsun Hayır diyemiyorum ben onlara
Ben normal örtünun üstünde kurutuyorum canim
Ben haftalik 1 kavanoz yerim özellikle de kızartma ole harika oluyor
Bu aralar baya zor durumdayım canım ama yemiyorum. Hatta aklıma geldikçe midem bulanıyor iştahım kaciyoro zaman acımıyorumkulkedisi30
aynen canım hatalardan ders çıkarma zamanı,yemek bir çözüm değil asla
siyez bulguru ne,o nasıl bir şey
ay ben de alayım bundan nerede getirtiyorsun canımannem bulgura bayılır.
Bende öğlen regl oldum + çıkabilirimay ben de bu sabah oldum
ve bugün tartıda sabit çıktım
yarın + çıkmasam baribir de şişkinim ki sorma hamile gibi geziyorum evde şu an.off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?