Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

-bugünkü menüm-
09.30: yarım avuç kadar kabak çekirdeği,2 domates,1 salatalık,4 zeytin,3 badem,maydanoz,2 yk yulaf,1 hurma,2 yaban mersini,azıcık chia tohumu
13.30: 5 yk haşlanmış baharatlı barbunya
15.50: 1 avuç kabak çekirdeği
16.45: 8 yk barbunya yemeği,3 tabak salata
3+ lt su
4 fincan bitki çayı
spor: bisiklet 25dk, yürüyüş 60dk, ağırlık 10dk. toplam 95dk

o zaman acımıyorum kulkedisi30
aynen canım hatalardan ders çıkarma zamanı,yemek bir çözüm değil asla
İnstgram var hemen bakıyorum tarife kesin ne kadar zararlı maddeler varsa içine giriyordur şu siyez bulgurum gelsin hele ben ne kısırlar yapıcam ne kısırlar
siyez bulguru ne,o nasıl bir şey
Denemişsin zaten tutmuş tarifin afiyet olsun siyez bulguru genetiği değiştirilmemiş bulgur Kastamonu'da yetişiyor
ay ben de alayım bundan nerede getirtiyorsun canım annem bulgura bayılır.

tamam canım o zaman haklısın çok yoğun bir döneme giriyorsun,ama özletme kendini arada böyle ses ver

Can'ım henüz almadım ama eşimle yetiştirmeyi düşünüyoruz

canım ben öyle bir tavır koydum ki insanlara soramıyorlar bile artık.baştan çekinceli gibi olursan ısrar kıyamet. başta annem de öyle çok ısrar ederdi kilolu olduğum halde,artık öyle bir tavır koydum ki sormaya korkar oldu herkes.onu yakalamak lazım,kırılırlar diye düşünme sürekli o stresi yaşamak zor bir şey
Can'ım bugün araştırırken birşey buldum pirincindeki glisemik indeksi yaparken düşere biliyoruz şuan o videoya bakıyorum
ayy nasııl

Menumu vereyim
Sabah: 2 has yumurta, 2 kk peynir
5 zeytin domates
Öğle: büyükçe elma, 4 kaşık yoğurt, 1 tatlı k fındık, tarçın karışımı

Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter

Aksam 18.30: bir kepçe taze barbun Fas
Kuçuk tabak bamya yemeği
1 kase cacık
Yatmadan tarçınlı süt içerim
3 litre su, bitki çayları

Afiyet olsun canım her günkü gibi kacamaksiz ve sporlu

@puantiyeli_kelebek canım Google low carb Rice diye yazarsanız pirinçi Nasıl Gİ düşük pişirebikeceğimiz yazıyor
ben de bakayım canım
canım kepekli pirinç de öyle o zaman inanamıyorum

çok güzel menü canım afiyet olsun,akşam çok benlik olmuş
spor yok mu

çok güzel menü canım afiyet olsun,akşam çok benlik olmuş
spor yok mu
Sağolasın canım. Spor bir haftadır bi usengeclik var yapamıyorum. Bugunde reglimin ikinci günü hafiflrsin de baslayayim diye düşündüm ama şimdi yeşil çay icecem

Bütün kısır yapanları lanetliyorum
Lanetleme kız normal yediğimin yarısı kadar yedim çoğunlukla garnitur yedim piyaz domates salatalık falan. Turşu yemedim. Tatlıda yarım dilim yedim ayip olmasin diye. komşulara dağıtırım ağzıma sürmem bidaha
Annemde yapar kışın haslar et ve soğanları kavurur çok severim.

Artık canım çikolata çekmiyor canim

Bu aralar baya zor durumdayım canım ama yemiyorum. Hatta aklıma geldikçe midem bulanıyor iştahım kaciyor
ay ben de bu sabah oldum
ve bugün tartıda sabit çıktım
yarın + çıkmasam bari bir de şişkinim ki sorma hamile gibi geziyorum evde şu an.off
Bende öğlen regl oldum + çıkabilirim

Bugünkü menü
Sabahtan beri midem bulanıyor reglin ilk günü oluyor böyle
Sabah ceyrek tost yedim
3te servis tabağını 4e böldüm 4te birine kısır gerisine garnitur doldurdum 4te biri boş kaldı tabağı min. Yarım dilim tatlı yedim misafire ayıp olmasın diye.
Aksam yiyemiycem midem çok fena kızlar. Yarın + cikcam regl den dolayı. Neyse olsun. İyi bi hafta geçirdim yinede.

Kizlar merhaba bugünkü menumde sebze az oldu ne yazıkki
Sabah 2 silim tb ekmegi, peynir, domates, cay
Ara. 5 cekirdekli kuru uzum, 4 çiğ badem
Oglen.tavuk sis, salata, ayran
Ara. 5 tane cekirdekli kuru üzüm, 7 tane antep fıstığı
Aksam.izgara et, koz kirmizi biber, salata, ayran
Is nedeniyle sehir dışındayım bugun boyle oldu sebze yemegi yemem gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…