Sağol kuzumKolay gelsin Can'ım yeni ev aldınız birde bayramda geliyor rabbim kolaylık versin ne güzel kalori yakıyorsun
Toplu regl haftası oldu yaniiiibu hafta topik dökülüyor desenize
hepimiz ya sabit ya da + çıkacağız.neyse nedeni belli moral bozmak yok
Kolay gelsin canım sana daBende annemin kileri yikayacagim canım bikaç güne
Ben de düşünemedim sen yazıncaIyy Yoğurtlu kavun dusunemedimbende sevmiyorum da sırf sağlıklı diye alışmaya çalışıyorum. Kek yapacaksam bile eser miktarda koyarım
Biraz öyle kız şimdi bulasiklari toplayıp leslie mi yapacagim
Biraz öyle kız şimdi bulasiklari toplayıp leslie mi yapacagim
Ayran içtim cnmYine de ılık bir süt iç istersen canım aç kalma derim ben
Aksam geç değilse bence güzel menu canım afiyet olsun
Tatlı isteğim tavan yaptı. Bi lokma aldım ağzım zehir gibi oldu yemedim artik. Yatarken tarçınlı süt içerim olmassabu hafta topik dökülüyor desenize
hepimiz ya sabit ya da + çıkacağız.neyse nedeni belli moral bozmak yok
Tarçın çok severim ben ama kan grubuma göre zararlı listesindeBen de düşünemedim sen yazıncaBen denedim 1.gün de pes ettim yok yaani olmuyor tarçın
Kolay gelsin canım sana da
Merhaba kizlar. Ben grupta ki commadante o hesabima erisemiyorum maalesef. Bu mailini bildigim onceden kullandigim bir hesap iyi ki buna kavustum.
Kizlar umarim iyisinizdir. Ben bu surecte trafik kazasi gecirdim ufak capli. Aranizdan ani ayrildim fakat allahtan geri donebildim.
Kan grubun ne canım ?Tarçın çok severim ben ama kan grubuma göre zararlı listesinde
Merhaba kizlar. Ben grupta ki commadante o hesabima erisemiyorum maalesef. Bu mailini bildigim onceden kullandigim bir hesap iyi ki buna kavustum.
Kizlar umarim iyisinizdir. Ben bu surecte trafik kazasi gecirdim ufak capli. Aranizdan ani ayrildim fakat allahtan geri donebildim.
Çok geçmiş olsun canım...didemdefne cok tesekkur ederim. Gecti sayilir cok sukur.
Karsidan karsiya geciyordum elimde bir suru cantam vardi. O esnada araba geliyordu bende boyle heyecanli bir tipimdir Acele ettim ve kayip dustum arabanin onune. Elimin ustune dustum elimi dirsekten alciya aldilar falan yinede ucuz atlattim. Allah beterinden sakinsin. Saglik her seyin basi kizlar her seyin
Ben nasip olursa kendim yetiştirmeyi planlıyorum bakalımkızlarMiyav_su 'nun bahsettiği siyez bulguru benim bitter çikolatayı aldığım yerde varmış buldum haberiniz olsun çoğunuz sormuştunuz zaten orada da var
Kolay gelsin fıstıkBende annemin kileri yikayacagim canım bikaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?