ev işi yapıyor sürekli ondan
Ya ayrıldı mı niyePartemoralll ayrildi canim
ben de içiyorum şimdi burada takılırkenSağolasın canım. Spor bir haftadır bi usengeclik var yapamıyorum. Bugunde reglimin ikinci günü hafiflrsin de baslayayim diye düşündümama şimdi yeşil çay icecem
Öyle mi bilmiyordum ben hasta filan sanmıştım@maliyeci89 @goksu3512 ikisi de yarin listeden cikacak cunku forumda dolasiyor ama mazeret bildirmiyorlar
Kolay gelsin Can'ım yeni ev aldınız birde bayramda geliyor rabbim kolaylık versin ne güzel kalori yakıyorsunNerdesiniz fıstıklarBiz iki gündür halı yıkıyoruzz yeni bitti
bu hafta topik dökülüyor desenizeLanetleme kız normal yediğimin yarısı kadar yedim çoğunlukla garnitur yedim piyaz domates salatalık falan. Turşu yemedim. Tatlıda yarım dilim yedim ayip olmasin diye. komşulara dağıtırım ağzıma sürmem bidaha
Annemde yapar kışın haslar et ve soğanları kavurur çok severim.
Artık canım çikolata çekmiyor canim
Bu aralar baya zor durumdayım canım ama yemiyorum. Hatta aklıma geldikçe midem bulanıyor iştahım kaciyor
Bende öğlen regl oldum + çıkabilirim
Benden sana tavsiye programın fotosunu çek oradan bakarsıncanım hoca başımda duruyor şu an,alışma evresiymiş bu hafta. haftaya elime kağıt verir herhalde salonda herkes kağıtla dolaşıyor ben hariçsana da atarım programı
Afiyet olsun bisiklet süresi çok fazla Canım-bugünkü menüm-
09.30: yarım avuç kadar kabak çekirdeği,2 domates,1 salatalık,4 zeytin,3 badem,maydanoz,2 yk yulaf,1 hurma,2 yaban mersini,azıcık chia tohumu
13.30: 5 yk haşlanmış baharatlı barbunya
15.50: 1 avuç kabak çekirdeği
16.45: 8 yk barbunya yemeği,3 tabak salata
3+ lt su
4 fincan bitki çayı
spor: bisiklet 25dk, yürüyüş 60dk, ağırlık 10dk. toplam 95dk
akşam sebze olsa güzel olurdu evet ama yine de çok güzel menün tatlım,sağlıklıKizlar merhaba bugünkü menumde sebze az oldu ne yazıkki
Sabah 2 silim tb ekmegi, peynir, domates, cay
Ara. 5 cekirdekli kuru uzum, 4 çiğ badem
Oglen.tavuk sis, salata, ayran
Ara. 5 tane cekirdekli kuru üzüm, 7 tane antep fıstığı
Aksam.izgara et, koz kirmizi biber, salata, ayran
Is nedeniyle sehir dışındayım bugun boyle oldusebze yemegi yemem gerekirdi.
telefonum çok büyük canım girişe bırakıyorum o yüzden kağıtla dolaşırımBenden sana tavsiye programın fotosunu çek oradan bakarsın
Afiyet olsun bisiklet süresi çok fazla Canım
Süper bir menü afiyet olsun CanımMenumu vereyim
Sabah: 2 has yumurta, 2 kk peynir
5 zeytin domates
Öğle: büyükçe elma, 4 kaşık yoğurt, 1 tatlı k fındık, tarçın karışımı
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.30: bir kepçe taze barbun Fas
Kuçuk tabak bamya yemeği
1 kase cacık
Yatmadan tarçınlı süt içerim
3 litre su, bitki çayları
Nerdesiniz fıstıklarBiz iki gündür halı yıkıyoruzz yeni bitti
Yine de ılık bir süt iç istersen canım aç kalma derim benBugünkü menü
Sabahtan beri midem bulanıyor reglin ilk günü oluyor böyle
Sabah ceyrek tost yedim
3te servis tabağını 4e böldüm 4te birine kısır gerisine garnitur doldurdum 4te biri boş kaldı tabağı min. Yarım dilim tatlı yedim misafire ayıp olmasın diye.
Aksam yiyemiycem midem çok fena kızlar. Yarın + cikcam regl den dolayı. Neyse olsun. İyi bi hafta geçirdim yinede.
Aksam geç değilse bence güzel menu canım afiyet olsunKizlar merhaba bugünkü menumde sebze az oldu ne yazıkki
Sabah 2 silim tb ekmegi, peynir, domates, cay
Ara. 5 cekirdekli kuru uzum, 4 çiğ badem
Oglen.tavuk sis, salata, ayran
Ara. 5 tane cekirdekli kuru üzüm, 7 tane antep fıstığı
Aksam.izgara et, koz kirmizi biber, salata, ayran
Is nedeniyle sehir dışındayım bugun boyle oldusebze yemegi yemem gerekirdi.
Oooh süpermiş canım ilk kavun sandım o meyveleriBir elma 4 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı fındık ve tarçın uydurması
Sağol canımGüle güle kirletin canım bayram hazırlıklarına start verilmiş
Sağol canımKolay gelsin zor olmuştur ...
Yok canım 1-2 günlük depresif mod dönemindeydim yoksa 19 Eylül'e kadar aktif olurumtamam canım o zaman haklısın çok yoğun bir döneme giriyorsun,ama özletme kendini arada böyle ses ver
Iyy Yoğurtlu kavun dusunemedimOooh süpermiş canım ilk kavun sandım o meyveleriBen tarçın hiç sevmiyorum hatta bamya falan bile yerim ama yok tarçınlı bir şey yiyemiyorum pek
Aynıı ben de öyleyim kuzumay ben de bu sabah oldum
ve bugün tartıda sabit çıktım
yarın + çıkmasam baribir de şişkinim ki sorma hamile gibi geziyorum evde şu an.off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?