Ay Can'ım hem yorgunluk hem regli yapmıştır baş ağrısı duş al yat iyi gecelerÇok başım ağrıyor kızlar acayip yorgunumYarın tartı da mutsuz, umutsuzum Ama öptüm hepinizi iyi geceler
Burada kalmayı karar verdik Canım ben ev eşyam yok iş malzemem benim çok olunca işte o yüzden şimdilik buradayızSağol kuzumSizin ev işi nasıl oldu canım karar verebildiniz mi ?
Süpersin cay içtim şekersiz birde sade Türk kahvesi içtim Canım
Aynen yaToplu regl haftası oldu yaniiii
Biraz öyle kız şimdi bulasiklari toplayıp leslie mi yapacagim
Geçmiş olsun Canım şuan nasılsın rabbim beterinden saklasınMerhaba kizlar. Ben grupta ki commadante o hesabima erisemiyorum maalesef. Bu mailini bildigim onceden kullandigim bir hesap iyi ki buna kavustum.
Kizlar umarim iyisinizdir. Ben bu surecte trafik kazasi gecirdim ufak capli. Aranizdan ani ayrildim fakat allahtan geri donebildim.
Ay benide karşıdan karşıya geçerken çarpmıştı araba o anı hatırladım rabbim ömrünü geri vermiş@didemdefne cok tesekkur ederim. Gecti sayilir cok sukur.
Karsidan karsiya geciyordum elimde bir suru cantam vardi. O esnada araba geliyordu bende boyle heyecanli bir tipimdir Acele ettim ve kayip dustum arabanin onune. Elimin ustune dustum elimi dirsekten alciya aldilar falan yinede ucuz atlattim. Allah beterinden sakinsin. Saglik her seyin basi kizlar her seyin
Evet kesinlikle ben 2 kere atlattım rabbime bin şükür ilk ki araba kazası 15 metre fırtkatmıştı karşıdan geçerken ikincisi eşimle motor kazası onda sadece kafatasım çatlak oldu şükür beyin kanaması geçirmedim ondan sonra bedenime daha çok önem verdim emin ol sende öyle olucaksınMiyav_su allah razi olsun cok sagolun. Sana da gecmis olsun canim. Insan begenmedigi kusur buldugu yasamina sukrediyor daha sıkı sariliyor. Cok sukur gecti daha iyiyim
Asıl sen iradenle supersinSüpersin cay içtim şekersiz birde sade Türk kahvesi içtim Canım
ilgilenmek derken Can'ım ben yaparımda liste yapamam çünkü bilgisayar dükkanda Excel tablosu gerekiyorKızlar ben bir süre siteye giremem diyet falan ikinci planda kaldi kafami veremiyorum topige eşimle ciddi sorunlarim var ve Bugun yine siddetli kavgamiz oldu bunu asmam yine haftalarimi alacak gibi görünüyor.. biri benim yerime ilgilenebilir mi?
[QUOTE
ilgilenmek derken Can'ım ben yaparımda liste yapamam çünkü bilgisayar dükkanda Excel tablosu gerekiyor
Uyar listeyi @eclecticvegan yapabilir sanırım bilgisayarı varSen topikle genel anlamda ilgilisin zaten herkesi tanıyor takip ediyorsun sadece liste sorunu var onada biri yardim ederse sorun olmaz heralde
Gecmiste yazmamistim kuzum teşekkür ederim iyi dilegin için@puantiyeli_kelebek cok tesekkur ederim.
Ben hic gecmisi okuma firsati bulamadim. Derdiniz neyse Allah derman versin insallah. Zor bu isler hayirlisi olsun umarim araniz duzelir esinle
Başkasıda yapabilir sanırım kızlar kimler yapabilirGecmiste yazmamistim kuzum teşekkür ederim iyi dilegin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?