Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçmiş olsun Canım şuan nasılsın rabbim beterinden saklasın

Ay benide karşıdan karşıya geçerken çarpmıştı araba o anı hatırladım rabbim ömrünü geri vermiş

Bugünki menüm kahvaltıda avakodolu domates ezmesi bol sumaklı ,zeytinyağlı ,baharatlı 1 haşlamışmış yumurta ,1 çay bardağı kuruyemiş ,akşam yemeğim fırında zeytinyağlı limonlu somon ve levrek (ithal ),salata ve 1 kibrit kutusu kadar tahin helvası Torku marka içinde sadece şeker pancarı var Mısır şurubu ,glikoz yok su zaten 3 litreyi geçmiştir Bebek gezmesinde çay ve sade Türk kahvesi içtim

Miyav_su allah razi olsun cok sagolun. Sana da gecmis olsun canim. Insan begenmedigi kusur buldugu yasamina sukrediyor daha sıkı sariliyor. Cok sukur gecti daha iyiyim
Evet kesinlikle ben 2 kere atlattım rabbime bin şükür ilk ki araba kazası 15 metre fırtkatmıştı karşıdan geçerken ikincisi eşimle motor kazası onda sadece kafatasım çatlak oldu şükür beyin kanaması geçirmedim ondan sonra bedenime daha çok önem verdim emin ol sende öyle olucaksın

Kızlar ben bir süre siteye giremem diyet falan ikinci planda kaldi kafami veremiyorum topige eşimle ciddi sorunlarim var ve Bugun yine siddetli kavgamiz oldu bunu asmam yine haftalarimi alacak gibi görünüyor.. biri benim yerime ilgilenebilir mi?

[QUOTE
ilgilenmek derken Can'ım ben yaparımda liste yapamam çünkü bilgisayar dükkanda Excel tablosu gerekiyor

[QUOTE

ilgilenmek derken Can'ım ben yaparımda liste yapamam çünkü bilgisayar dükkanda Excel tablosu gerekiyor

Sen topikle genel anlamda ilgilisin zaten herkesi tanıyor takip ediyorsun sadece liste sorunu var onada biri yardim ederse sorun olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…