Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kim gönüllü olursa o olur kuzum bakalım ne diyecek kizlar
Canim sorun çözülür inşallah, ama sen bu süreçte kendini mümkün olduğunca yıpratma.evler dört duvar ama oranın içinde neler yaşanıyor sadece yaşayan bilir Eğer olay bura ile ilgili değilse gelip kafanı dağıtım bence. Yani sana ne iyi geliyorsa onu....

Biraz maneviyata odaklanma ihtiyaci duyuyorum canim baska hic birsey iyi gelmiyor bu ara
Sagol ilgin icin canim.

Onunla geçmiş olsun canım ucuz atlatmissin allah beterinden sakinsin

Aaa çok üzüldüm canım şuan girmiycek misin gerçekten Aranız düzelir hakkınızda hayırlısı olur unarım canım üzme kendini

ev işi yapıyor sürekli ondan
ben yapsam o kadar şeyi haftada 3 kilo veririm bu yeme ile
Kız bak evde kalırsın biraz is yap
Kolay gelsin fıstık
Teşekkür ederim canim afiyet olsun
Süpersin cay içtim şekersiz birde sade Türk kahvesi içtim Canım
Sanada geçmiş olsun canım..
bende 5 yıl önce kuzenimi trafik kazası sonucu kaybettim çok kötü olmuştum o zaman allahım vakit li ve hayırlı ölüm versin
Ay benide karşıdan karşıya geçerken çarpmıştı araba o anı hatırladım rabbim ömrünü geri vermiş

Kız ben seni yedigin kadar yesem şu 5 kiloyu 10 günde veririm
Sen topikle genel anlamda ilgilisin zaten herkesi tanıyor takip ediyorsun sadece liste sorunu var onada biri yardim ederse sorun olmaz heralde
Bende tel den giriyorum canım telden yapılıyorsa yapayim

koza16 gecen hafta yapip bana atmisti ve çokta güzel yapmisti aslinda ama tatilin bitmesine az kaldi o da biraz yoğun diye söylemeye kiyamadim
Canım yarın yaparım ben ama haftaya dershanem açılıcak haftanın hangi günleri olucak bilmiyorum Yoksa seve seve yaparım okul açılana kadar ama burayı da mağdur etmek istemem Yarın ben yapayım ilerleyen günlerde de kim yaparsa onun yetişemediği zamanlarda destek olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…