Uyar listeyi @eclecticvegan yapabilir sanırım bilgisayarı var
Aktif değiltevafuk55 da olabilir ne dersin
Canim ben hep telden giriyorum telden nasıl yapılır bilmiyorum.Aktif değiltevafuk55 da olabilir ne dersin
Anladım Can'ım bende öyleyim telden giriyorum bilgisayar dükkanda malesefCanim ben hep telden giriyorum telden nasıl yapılır bilmiyorum.yoksa tabiki yardım etmek isterdim..
Canim sorun çözülür inşallah, ama sen bu süreçte kendini mümkün olduğunca yıpratma.evler dört duvar ama oranın içinde neler yaşanıyor sadece yaşayan bilirKim gönüllü olursa o olur kuzum bakalım ne diyecek kizlar
Gecen hafta koza yapmıştı sanırım listeyi..Anladım Can'ım bende öyleyim telden giriyorum bilgisayar dükkanda malesef
Canim sorun çözülür inşallah, ama sen bu süreçte kendini mümkün olduğunca yıpratma.evler dört duvar ama oranın içinde neler yaşanıyor sadece yaşayan bilirEğer olay bura ile ilgili değilse gelip kafanı dağıtım bence. Yani sana ne iyi geliyorsa onu....
Onunla geçmiş olsun canım ucuz atlatmissin allah beterinden sakinsindidemdefne cok tesekkur ederim. Gecti sayilir cok sukur.
Karsidan karsiya geciyordum elimde bir suru cantam vardi. O esnada araba geliyordu bende boyle heyecanli bir tipimdir Acele ettim ve kayip dustum arabanin onune. Elimin ustune dustum elimi dirsekten alciya aldilar falan yinede ucuz atlattim. Allah beterinden sakinsin. Saglik her seyin basi kizlar her seyin
Yatamıyorum Tlc'deki cinayet programlarını izliyorumAy Can'ım hem yorgunluk hem regli yapmıştır baş ağrısı duş al yat iyi geceler
O zaman böyle daha iyi olmuş canımBurada kalmayı karar verdik Canım ben ev eşyam yok iş malzemem benim çok olunca işte o yüzden şimdilik buradayız
Kız yat uyu boşver sonra bakarsınYatamıyorum Tlc'deki cinayet programlarını izliyorumAma dayanamayıp uyuyucam galiba
Amin inşallah Canım sagolO zaman böyle daha iyi olmuş canımEn kısa zamanda gönlünüze göre bir ev alırsınız canım inşallah
Aaa çok üzüldüm canım şuan girmiycek misin gerçektenKızlar ben bir süre siteye giremem diyet falan ikinci planda kaldi kafami veremiyorum topige eşimle ciddi sorunlarim var ve Bugun yine siddetli kavgamiz oldu bunu asmam yine haftalarimi alacak gibi görünüyor.. biri benim yerime ilgilenebilir mi?
Kız bak evde kalırsın biraz is yapev işi yapıyor sürekli ondan
ben yapsam o kadar şeyi haftada 3 kilo veririm bu yeme ile
Teşekkür ederim canim afiyet olsunKolay gelsin fıstık
Sanada geçmiş olsun canım..Süpersin cay içtim şekersiz birde sade Türk kahvesi içtim Canım
Ay benide karşıdan karşıya geçerken çarpmıştı araba o anı hatırladım rabbim ömrünü geri vermiş
Kız ben seni yedigin kadar yesem şu 5 kiloyu 10 günde veririmBugünki menüm kahvaltıda avakodolu domates ezmesi bol sumaklı ,zeytinyağlı ,baharatlı 1 haşlamışmış yumurta ,1 çay bardağı kuruyemiş ,akşam yemeğim fırında zeytinyağlı limonlu somon ve levrek (ithal ),salata ve 1 kibrit kutusu kadar tahin helvası Torku marka içinde sadece şeker pancarı var Mısır şurubu ,glikoz yok su zaten 3 litreyi geçmiştir Bebek gezmesinde çay ve sade Türk kahvesi içtim
Bende tel den giriyorum canım telden yapılıyorsa yapayimSen topikle genel anlamda ilgilisin zaten herkesi tanıyor takip ediyorsun sadece liste sorunu var onada biri yardim ederse sorun olmaz heralde
Canım yarın yaparım ben ama haftaya dershanem açılıcak haftanın hangi günleri olucak bilmiyorumkoza16 gecen hafta yapip bana atmisti ve çokta güzel yapmisti aslinda ama tatilin bitmesine az kaldi o da biraz yoğun diye söylemeye kiyamadim
Uyuyucam galiba gözlerim kapanıyorKız yat uyu boşver sonra bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?