- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
didemdefne tatlım ben zor kilo veriyorum çünkü insülin direnci var bende Canım malesef bak aklıma geldi
Afiyet olsunda reçel ,ekmek olmamış Canım birde akşam yediğin meyve şeker olarak Sana geri geliyorMenum
Sabah 2dlm ekmek 1 dilim peynir menemen 1 t.k kayısı reçeli 5 zeytin
ara 1/4seftali
Öğlen 1 tabak et haşlama 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 5 tane s. Üzüm
Akşam 4 yk kabak yemeği 2 kaşık yoğurt 6 tane üzüm
Spor 35 dk yürüyüş 4500 adim oldu yarın 5 binlerde olacak inş 45 dk leslie 30 mekik 60 yan bacak
Evet malesef kısır bir döngü buBiliyorim canım daha önce de bahsetmiş tin şeker hastalığından dolayı oluyor dimi bu insülin direnci
Evet susmak çok kötü bu durumlarda@puantiyeli_kelebek canım sakinligini koru ve durumunuz neyse konuşarak halledin canım inan sustukca sorunlar büyüyor
25 kilo vermissin canım az mi. Az bir kilon kalmış. O da gider inş her şeyin başı sağlıkEvet malesef kısır bir döngü bu
Amin inşallah evet herşeyin başı sağlık25 kilo vermissin canım az mi. Az bir kilon kalmış. O da gider inş her şeyin başı sağlık
Ya benim çok ayrıntılı bilgim yok ama karbon miktarı az akşam yemeği gayet sade. Yani bana göre kisıtli bilgimle güzel menu kuzumMenum
Sabah 2dlm ekmek 1 dilim peynir menemen 1 t.k kayısı reçeli 5 zeytin
ara 1/4seftali
Öğlen 1 tabak et haşlama 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 5 tane s. Üzüm
Akşam 4 yk kabak yemeği 2 kaşık yoğurt 6 tane üzüm
Spor 35 dk yürüyüş 4500 adim oldu yarın 5 binlerde olacak inş 45 dk leslie 30 mekik 60 yan bacak
Amin inşallah Canım rabbim kimseyi göstermesinCommadante- ve Miyav_su Rabbim kazalardan korumuş sizi. Birdaha da göstermesin inş. Bununla geçmiş olsun..
Aaa çok üzüldüm canım şuan girmiycek misin gerçektenAranız düzelir hakkınızda hayırlısı olur unarım canım üzme kendini
Kız bak evde kalırsın biraz is yap
Teşekkür ederim canim afiyet olsun
Sanada geçmiş olsun canım..
bende 5 yıl önce kuzenimi trafik kazası sonucu kaybettim çok kötü olmuştum o zaman allahım vakit li ve hayırlı ölüm versin
Kız ben seni yedigin kadar yesem şu 5 kiloyu 10 günde veririm
Bende tel den giriyorum canım telden yapılıyorsa yapayim
Canım yarın yaparım ben ama haftaya dershanem açılıcak haftanın hangi günleri olucak bilmiyorumYoksa seve seve yaparım okul açılana kadar ama burayı da mağdur etmek istemem Yarın ben yapayım ilerleyen günlerde de kim yaparsa onun yetişemediği zamanlarda destek olurum
@puantiyeli_kelebek canım sakinligini koru ve durumunuz neyse konuşarak halledin canım inan sustukca sorunlar büyüyor
İyi geceler Can'ım rabbim en kısa zamanda sizlere. Hayırlı bir şekilde çıkarsın bu çıkmazdanİyi geceler canlar
Kesinlikle cok agir oluyor canim öyle söyleyince ellerine ne geciyor acabaBenzer durumları bende çok yaşadım.
Nedense çok ama çok ağırıma gidiyor. Bazılarının sadece can yakmak için söylediğini düşünüyorum
Canim benim cok gecmis olsunGünaydın fistiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?