Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menum
Sabah 2dlm ekmek 1 dilim peynir menemen 1 t.k kayısı reçeli 5 zeytin
ara 1/4seftali
Öğlen 1 tabak et haşlama 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 5 tane s. Üzüm
Akşam 4 yk kabak yemeği 2 kaşık yoğurt 6 tane üzüm
Spor 35 dk yürüyüş 4500 adim oldu yarın 5 binlerde olacak inş 45 dk leslie 30 mekik 60 yan bacak

Afiyet olsunda reçel ,ekmek olmamış Canım birde akşam yediğin meyve şeker olarak Sana geri geliyor

Ya benim çok ayrıntılı bilgim yok ama karbon miktarı az akşam yemeği gayet sade. Yani bana göre kisıtli bilgimle güzel menu kuzum

Aaa çok üzüldüm canım şuan girmiycek misin gerçekten Aranız düzelir hakkınızda hayırlısı olur unarım canım üzme kendini

Sagol kuzum

Bende telefondan yapıyorum canim excel programi indirmiştim islemleri de biliyorsan eger kolay oluyor verilen kalan kilolari otomatik ayarlıyor baska bir programda olabilir ama sadece ben bunu biliyorum

Evet tahmin ettim durumunu kuzum haklısın
@puantiyeli_kelebek canım sakinligini koru ve durumunuz neyse konuşarak halledin canım inan sustukca sorunlar büyüyor

Sagol kuzum bende aksine o yaklasana kadar susarim genelde elimden başka türlüsü gelmiyor haksiz oldugu haldede ben konuşma cabalarina girip ilimli davrandigimda beyimizin havalarindan gecilmiyor kendisini bisey sanmaya başlıyor

İyi geceler kızlar @puantiyeli_kelebek en kısa zamanda eşinle aranızı düzeltirsiniz umarım

Sağol kuzum inşallah

Kizlar kilo konusuna doneyim artik
Baslangic kilom 87.8
Guncel kilom 85.3

Baslangicta insulin direncine ve demir eksikligine bagli yag yakimi azdi kas kaybi coktu. Bu hafta kasa agirlik verdim 1.8 kg kas artisi sagladim. Simdi artik kas kaybetmeden yag yakmaya calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…