Bence çok güzel Canım tebrikler-kilo bildirimi-
geçen hafta: 72.500
bu hafta:71.900
fark: 600 gr
reglime rağmen iyi gitmiş yine de
İyi sporlar Canım kolay gelsinkızlar kusura bakmayın dün ağrıdan yatıyordum topiğe giremedim şimdi de salona gidiyorum,geçmişi de okuyamadım ama akşama sizinleyim
Günaydın
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.7
-300 gr gitmiş olsun haftaya daha güzel olucak inşallah
Telefondan foto yükleyemedim
@puantiyeli_kelebek
Merhaba kizlar. Ben grupta ki commadante o hesabima erisemiyorum maalesef. Bu mailini bildigim onceden kullandigim bir hesap iyi ki buna kavustum.
Kizlar umarim iyisinizdir. Ben bu surecte trafik kazasi gecirdim ufak capli. Aranizdan ani ayrildim fakat allahtan geri donebildim.
Kızlar ben bir süre siteye giremem diyet falan ikinci planda kaldi kafami veremiyorum topige eşimle ciddi sorunlarim var ve Bugun yine siddetli kavgamiz oldu bunu asmam yine haftalarimi alacak gibi görünüyor.. biri benim yerime ilgilenebilir mi?
Canım yarın yaparım ben ama haftaya dershanem açılıcak haftanın hangi günleri olucak bilmiyorumYoksa seve seve yaparım okul açılana kadar ama burayı da mağdur etmek istemem Yarın ben yapayım ilerleyen günlerde de kim yaparsa onun yetişemediği zamanlarda destek olurum
Çok iyi olur Canım hep birlikte yapalımHastane işim olduğu haftalar hariç bende liste hazırlamaya destek olabilirim.
Tebrikler canimEki Görüntüle 1871619 aslında kızlar ptesi 75 kg idim şuan şoktayım 3 kere çıktım ve bu rakam çıktı 74.2-73,7= -500 gr
Süpersin CanımKilo bildirimimi vereyim canlar
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 67.2
Fark: 700 gr
Tebrikler canımKilom -600
Gecen hafta 86.6
Bu hafta 86
Kaçamaklar olmasa nasıl olacak kim bilirGeçen hafta 65.8 bu hafta 65.5 fark -300 gram
Bu hafta çok dikkat edeceğim hedefim 63.9
Vuhuuuuu süper@puantiyeli_kelebek esinle sorunlarinizi tez vakitte Hayirlisiyla çözersiniz inşallah. Evlilik gerçekten cok zor. En yakin zamanda buraya moral depolamis olarak donersin inşallah
@Commadante- çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yasatmasin
Kilo bildirimim, geçen hafta. 98,5 bu hafta. 96,5 fark.2.0 kilo
Kaçamak olmasa zaten haftada 2 kg verir kesin garantiKaçamaklar olmasa nasıl olacak kim bilirTebrikler :)
Haftaya daha iyi olur canım reglinde etkisiyle Harikasın maşallah-kilo bildirimi-
geçen hafta: 72.500
bu hafta:71.900
fark: 600 gr
reglime rağmen iyi gitmiş yine de
Az olsun bizim olsunGünaydın
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.7
-300 gr gitmiş olsun haftaya daha güzel olucak inşallah
Telefondan foto yükleyemedim
@puantiyeli_kelebek
Valla ya ne metobolizmaymis :)) uzun süredir haftada bir kilo veremiyorum ben
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?