Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

tevafuk55 tatlım sen spor yapsana Nasıl olsa okullar tatil
Ya başlamıştım sonra bi rehavet eklendi. Aslında çok doğru diyorsun. Seminer dönemini saymazsak 1 ay düzenli spor yapabilirim. Bir ayda da verdiğim kilo artı sporla çok daha ince gorunurum. Dur bakalım bugün başlayayım mi

Kahvaltı yapıyım yazarım canim
Afiyet olsun topik kurallarımız akşam herkes toplu şekilde menümüzü yazıyoruz ve birbirimizin menüsüne yorum yazıyoruz aktif olmak önemli bu arada sohbetlerde Çarşamba sabahdan kilo bildirimi yapıyoruz bir aksilik olmazsa olursa akşam Kadar yapmaya çalışıyoruz kilo bildirimini

Çocuklar gerçekten nasıpleriyle geliyorlar. Kendimden biliyorum taktikca vermek zorlasiyor maalesef. Inanalim güvenelim insülin direncine rağmen vereceksin inanıyorum

Çocuklar gerçekten nasıpleriyle geliyorlar. Kendimden biliyorum taktikca vermek zorlasiyor maalesef. Inanalim güvenelim insülin direncine rağmen vereceksin inanıyorum
Çok teşekkür ederim zaten akşamda yazmıştın beni onure ettin dedin ya zaten 25 kg vermişsin evet bu zorluğa rağmen verdim şükür geriside gelicek teşekkür ederim

Diyetisyen ve spor eşliğinde 10 kilo verdim 4 ayda devam ediyorum
Listem şöyle
Sabah kahvaltısı 9 da
1 meyve
1 kase yoğurt
3 ceviz
Ara 11 de
1 meyve
Öğle 1 de
Mercimekli salata
2 yumurta
Ara 4 de
Yeşilçay iki galeta 1 dilim peynir
Aksam 8 de
4 köfte kadar et
Salata
1 dilim ekmek
Bu hızlandırıcı diyet sadece 1 hafta yapılıyor 3 kilo veriliyor tabi günlük 1 saat yürüyüş ile beraber

Bu liste sağlıklı değil güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…