- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Spor malesef yapamiyorum canımBencede yarışalım spor yapıyor musun
Kahvaltı yapıyım yazarım canimHoşgeldin Canım kendini tanıtır mısın
Ya başlamıştım sonra bi rehavet eklendi. Aslında çok doğru diyorsun. Seminer dönemini saymazsak 1 ay düzenli spor yapabilirim. Bir ayda da verdiğim kilo artı sporla çok daha ince gorunurum. Dur bakalım bugün başlayayım mitevafuk55 tatlım sen spor yapsana Nasıl olsa okullar tatil
Şimdi tartilip yazarım canimHoş geldin canım.bu sabahki kilonu ölçün mü canım. Haftaya ki bildirimin sağlıklı olur
Vaktin yoksa kendine bir program yap evde de yapabilirsin mesela bizde o konudaSpor malesef yapamiyorum canım
Bencede başla hadi bakalım popoyu kaldırYa başlamıştım sonra bi rehavet eklendi. Aslında çok doğru diyorsun. Seminer dönemini saymazsak 1 ay düzenli spor yapabilirim. Bir ayda da verdiğim kilo artı sporla çok daha ince gorunurum. Dur bakalım bugün başlayayım mi
Bendede iki çocuk varVaktin yoksa kendine bir program yap evde de yapabilirsin mesela bizde o konudadidemdefne maşallah hem iki çocuk var hem ev işi o arada çok güzel spor yapıyor
Afiyet olsun topik kurallarımız akşam herkes toplu şekilde menümüzü yazıyoruz ve birbirimizin menüsüne yorum yazıyoruz aktif olmak önemli bu arada sohbetlerde Çarşamba sabahdan kilo bildirimi yapıyoruz bir aksilik olmazsa olursa akşam Kadar yapmaya çalışıyoruz kilo bildiriminiKahvaltı yapıyım yazarım canim
Çocuklar gerçekten nasıpleriyle geliyorlar. Kendimden biliyorumEvet düşünüyordum şimdi birde maddiyat eklendi artık hayırlısı diyelim evet sıkılaşmak önemli o yüzden spor hocam hep kızar tartıya kafayı takıyorsun diye evet çok takıyorum bakalım bayramda 69 bari ineyim şuan ona odaklandım bakalım
Çok teşekkür ederim zaten akşamda yazmıştın beni onure ettin dedin ya zaten 25 kg vermişsin evet bu zorluğa rağmen verdim şükür geriside gelicekÇocuklar gerçekten nasıpleriyle geliyorlar. Kendimden biliyorumtaktikca vermek zorlasiyor maalesef. Inanalim güvenelim insülin direncine rağmen vereceksin inanıyorum
Günaydın fıstıklarımKilo bildirip kahvaltı edicem Sonra geçmişi okuyucam
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 63.3
Bu Hafta: 62.8
Fark: -500 gr
Eki Görüntüle 1871667
Regl im ikinci günü bu sabah ona rağmen güzel bence
Mesaj attım canım boy kilo hedef yazıp attim
Üzgünüm Can'ım şuan yeterli sayıdayızBende katılmak istiyorum boyu 1.73kilom 82 hedef 65 insallah
Bu liste sağlıklı değil güzelimDiyetisyen ve spor eşliğinde 10 kilo verdim 4 ayda devam ediyorum
Listem şöyle
Sabah kahvaltısı 9 da
1 meyve
1 kase yoğurt
3 ceviz
Ara 11 de
1 meyve
Öğle 1 de
Mercimekli salata
2 yumurta
Ara 4 de
Yeşilçay iki galeta 1 dilim peynir
Aksam 8 de
4 köfte kadar et
Salata
1 dilim ekmek
Bu hızlandırıcı diyet sadece 1 hafta yapılıyor 3 kilo veriliyor tabi günlük 1 saat yürüyüş ile beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?