Valla ya ne metobolizmaymis :)) uzun süredir haftada bir kilo veremiyorum ben
Kirmissin zincirleriEki Görüntüle 1871619 aslında kızlar ptesi 75 kg idim şuan şoktayım 3 kere çıktım ve bu rakam çıktı 74.2-73,7= -500 gr
Aynen maşallahdidemdefne metabolizma iyi çalışıyor maşallah diyelim nazar değmesin bende insülin direnci olunca zor gidiyor işte hastalık Nasıl etkiliyor değil mi
Sagol Can'ım Bayram'a kadar 69 kg bari düşsem başka birşey istemiyorum 1 ekimde 65 kg olmayı çok istiyorum bir bilsen dün yeğenime bakmaya gittik arkadaşımla içim bir tuhaf olduKirmissin zincirleriTebrikler canım
Günaydın Canım sanırım aramızdanGünaydın kizlarbende aranıza katilabilirmiyim
Ana kilolarımız aynı sayılır boyun kaç CanımGünaydın kizlarbende aranıza katilabilirmiyim
1.62 canım. . Nereye mesaj atmam lazım biraz kk ozurlusuyumde
Hoş geldin canım.1.62 canım. . Nereye mesaj atmam lazım biraz kk ozurlusuyumde
Hoşgeldin Canım kendini tanıtır mısınMesaj attım canım boy kilo hedef yazıp attim
Bencede yarışalım spor yapıyor musunNe güzel beraber yarısiriz belki
Olursun tabi canım da. Niye ağlıyorsun ki zayiflayincami bebek düşünüyorsun. Her şey nasip işi Allah sana da nasip etsin arkadaşım..Sagol Can'ım Bayram'a kadar 69 kg bari düşsem başka birşey istemiyorum 1 ekimde 65 kg olmayı çok istiyorum bir bilsen dün yeğenime bakmaya gittik arkadaşımla içim bir tuhaf olduağlıyorum ya neyse of
Aslında herkesin dediği bu önemli olan sikilasmak diye. Ben çok sıkı değilim bence bende sikilassam belki 60 kilo gorunecem ama nerdeeeArkadaşım 1 aydır tatildeydi işte gecen hafta geldi şok oldu çok zayıflamışsın dedi aslında aynıyım dedim ama benim vücut sıkılaşarak gidiyor sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım zaten 65 kg gösterdiğimi söylüyorlar buda benim için bir avantaj
Evet düşünüyordum şimdi birde maddiyat eklendi artık hayırlısı diyelim evet sıkılaşmak önemli o yüzden spor hocam hep kızar tartıya kafayı takıyorsun diye evet çok takıyorum bakalım bayramda 69 bari ineyim şuan ona odaklandım bakalımOlursun tabi canım da. Niye ağlıyorsun ki zayiflayincami bebek düşünüyorsun. Her şey nasip işi Allah sana da nasip etsin arkadaşım..
Aslında herkesin dediği bu önemli olan sikilasmak diye. Ben çok sıkı değilim bence bende sikilassam belki 60 kilo gorunecem ama nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?