- 17 Ağustos 2016
- 20
- 14
- 3
- 38
Çok teşekkür ederim zaten akşamda yazmıştın beni onure ettin dedin ya zaten 25 kg vermişsin evet bu zorluğa rağmen verdim şükür geriside gelicekteşekkür ederim
Canım zaten bu sadece 7 gün yapılıyor geçen hafta diyete uymayıp 2 kiloyu geri aldigim için dyt bunu yazdı alınan kiloyu hızlı verip motiveden kaybetmemek için grup dolu ise yapıcak bişi yok başka zamana inşallah[/ yazdığın resmen sağlığı bozan bir diyet listesi ben olsam o diyetisyeni parçalarım
Buna benzer listeler burada paylaşman lütfen böyle şeyler yapmak isteseydik yapardıkDiyetisyen ve spor eşliğinde 10 kilo verdim 4 ayda devam ediyorum
Listem şöyle
Sabah kahvaltısı 9 da
1 meyve
1 kase yoğurt
3 ceviz
Ara 11 de
1 meyve
Öğle 1 de
Mercimekli salata
2 yumurta
Ara 4 de
Yeşilçay iki galeta 1 dilim peynir
Aksam 8 de
4 köfte kadar et
Salata
1 dilim ekmek
Bu hızlandırıcı diyet sadece 1 hafta yapılıyor 3 kilo veriliyor tabi günlük 1 saat yürüyüş ile beraber
Yok canım ben yapın diye yazmadım kendi listemi paylaştım sizler nasıl uyguluyorsunuz belki bana örnek olur sonuçta hepimizin amacı ortak yağlar düşmanseli28seli lütfen böyle sağlığı bozan listeleri burada paylaşman lütfen resmen vücudunuzla oynayın diyorsunuz
Ben çok seviyorum ama yiyin acikiyorum hepGunaydinn
Sindirimede iyi geliyor ya aslında :)Elma benide çok acıktırır.
O nedenle elma'yı akşam yemeğine yakın yerim hep :)
Günaydın arkadaşlar dün misafirim vardı giremedim onlar gidince de hastalandım hala da iyi değilim bi kasik ağrısı başladı kusma vs derken halim yok
Sağol kuzumGeçmiş olsun ...
Geçmiş olsun Canım şuan nasılsınDünkü menu kızlar sabah Kıymalı patatesli yumurta bir dilim ekmek zeytin 5 adet peynir salatalık öğle yemedim kuruyemiş yedim ikindi misafirlerin geldi ama ben ne poğaça ne kek yedim şekeri az diye küçük dilim.tiramisu yedim 2 litre su içtim. 9 10 gibi hastalandım eşim peynir zeytin getirdi salatalık ile onları yedim ayran içip uyudum
Sıcak mı çarptı acaba CanımGünaydın arkadaşlar dün misafirim vardı giremedim onlar gidince de hastalandım hala da iyi değilim bi kasik ağrısı başladı kusma vs derken halim yok
Çünkü glisemik indeksi yüksek Artık diyetisyenler bile elma vermiyor verse bile kahvaltıda yumurta ile birlikte yiyin diyorlarBen çok seviyorum ama yiyin acikiyorum hep
Kavun yemedim kuzum soda hazırdı ; ( salam da kendimce iyi bi marka.aldim ama yememek doğru olanKahvaltının ilk bölümünü okudum dedim ki süper ciğer filan bana uymayanlar 1-salam araştır öyle tüket 2-şekerli çay 3-limonlu sonda hazır mıydı yoksa sade sodaya limon mu sıktın 4-ekmek birde kavun yedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?