Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım zaten bu sadece 7 gün yapılıyor geçen hafta diyete uymayıp 2 kiloyu geri aldigim için dyt bunu yazdı alınan kiloyu hızlı verip motiveden kaybetmemek için grup dolu ise yapıcak bişi yok başka zamana inşallah

Son düzenleme:
Buna benzer listeler burada paylaşman lütfen böyle şeyler yapmak isteseydik yapardık

Günaydın arkadaşlar dün misafirim vardı giremedim onlar gidince de hastalandım hala da iyi değilim bi kasik ağrısı başladı kusma vs derken halim yok

Dünkü menu kızlar sabah Kıymalı patatesli yumurta bir dilim ekmek zeytin 5 adet peynir salatalık öğle yemedim kuruyemiş yedim ikindi misafirlerin geldi ama ben ne poğaça ne kek yedim şekeri az diye küçük dilim.tiramisu yedim 2 litre su içtim. 9 10 gibi hastalandım eşim peynir zeytin getirdi salatalık ile onları yedim ayran içip uyudum

Geçmiş olsun Canım şuan nasılsın

Kavun yemedim kuzum soda hazırdı ; ( salam da kendimce iyi bi marka.aldim ama yememek doğru olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…