İnşallah. ALLAH sağlık versin .Tebrikler hayat boyu bir daha saglikli kilonun ustune cikmazsin inşallah
Afiyet olsun canımBende menumu vereyim
Sabah 11
Tavada yumurta
Zeytin
Tulum peynirı
Ceviz
Domates salatalik sivri biber
Ogle 16
Lorlu cevizli coban salatası
Yogurt
Yarim seftali
Aksam 20
Yogurtlu kavrulmus mendik otu
Kofteli yogurt çorbası
2.5 lt su
2 fincan Yeşilçay
İnşallah. ALLAH sağlık versin .
Öğlen yeşil mercimek salatası yedim . Çok leziz ve doyurucuydu.
Yeşil mercimek
Salatalık turşusu
Dereotu maydanoz limon z.yağı
Yeşil zeytin ceviz
Karıştırıp ...
Başlarsın süper olursun sen yaBende no Karatay a başlasam ne yapsam ekmek hiç yokmuydu
Evde turşusunda yararlı probiyotik var canım ki bizim kültürümüzde önemliCok iyi fikir sagol canim bende oglen salata yerken yesil mercimek salatasi da guzel.olur demistim tursu cok iyi fikir ben tursuya karsi onyargimi koruyorum galiba yarın ogle bunu yaparim inşallah
Afiyet olsun canım
Sagol canım Sanada bol keyifli sağlıklı Mutlu bir hafta sonu dilerimHaftasonu siteye giremeyebilirim.
Şimdiden herkese çokkkkk güzel bir haftasonu diliyorum.
Sağlıklı beslenip, bol bol hareket edelim
Diyecek birşey yok gayet güzel Canım 5 saat sonra akşam yemeği yemişsin harika özellikle lorlu salataya bayıldımHee yaanniiii nasil olmus bisey desene kiz
Haklisin oyle dukandada yiyordum ama ne bileyim yillarin verdiği diyet bilgisi ile aman su toplar deyip arka plana atmışım hepEvde turşusunda yararlı probiyotik var canım ki bizim kültürümüzde önemli
Diyecek birşey yok gayet güzel Canım 5 saat sonra akşam yemeği yemişsin harika özellikle lorlu salataya bayıldım
Hım bayılırım yarın bende yapıcam biberli tereyağlı yumurta evet ya takımda yarışırken benide bir ara soğutmuşlardı sorma ben turşudan vazgeçemem kocadan geçerim ondan asla onsuz kuru fasulyenin bulgur pilavının tadı olmaz kiHaklisin oyle dukandada yiyordum ama ne bileyim yillarin verdiği diyet bilgisi ile aman su toplar deyip arka plana atmışım hep
Karatayi kültürümüze uygun diye çok sevdim zaten sabah tereyagli yumurta yerken farkettim nedense
Evde turşusunda yararlı probiyotik var canım ki bizim kültürümüzde önemli
Merhaba kızlar menum
Sabah. 2 dilim ekmek, peynir, domates,sade kahve
Ara.5tane kuru uzum
Öğlen. 2tane biber dolma yogurt
Ara. Nektarin, 8 antep fistigi,salatalik
Aksam, firinda biberiyeli tavuk
Çorbaya sadece köfte giriyor sandım ben süpersin bak kavramamışsın Canım ben dediğim ya dukanıda araştırdım Karatay'da ekmeksiz ölürüm yapamam derkenDaha yemedim yicem:)) ay begenmene nasil mutlu oldum ödevini iyi calisip ogretmenin gozune aferin desin diye bakan ogrenciler gibi hissettim kendimi yogurtlu corbaya da bugday sehriye pirinc neyim katmayacagim hocam
Hım bayılırım yarın bende yapıcam biberli tereyağlı yumurta evet ya takımda yarışırken benide bir ara soğutmuşlardı sorma ben turşudan vazgeçemem kocadan geçerim ondan asla onsuz kuru fasulyenin bulgur pilavının tadı olmaz ki
Hayırlısı canım unutma bizleri olur mukızlar ben şimdilik topikte yokum :)
ama kilo vermeye devam tabii ki asla bırakmadım.
sadece spor+iş+okul da gelince yetişemeyeceğim gibi.
arada sohbet için yazarım sizleri asla bırakmam bebeklerim
Miyav-su inan bilmiyirum. Gliserin indeksi kaç acaba? Ama serbesttir gibi gelio._Saliha_ hindistan cevizi tüketmek istiyorum normal ceviz fındık bıktım sorma hem suyunada içmek istiyorum bir şey farketmez değil mi akşama eşim kıracak
Çorbaya sadece köfte giriyor sandım ben süpersin bak kavramamışsın Canım ben dediğim ya dukanıda araştırdım Karatay'da ekmeksiz ölürüm yapamam derken_Saliha_ benim için dönüm noktam oldu Sağolsun onun desteği ve Karatay hocamız ile şifa buldum şükür birde şu ilaçları bıraksam süper olucak
Sormaya ya akşam sinirlendim spor yapamadım diye sesi birlikte Zaman geçirelim istedim Zaman'ında yaptı birşeyler işte sonuçları bunlar oluyor şimdi çıkıyordum tekrar spora aradı avm gidelim Adam yavaştan engel olmaya başladı bana ne yapayım çok seviyorum turşuyu söyler misin kuru fasulye onsuz olur mu birde yanında kuru soğan of tam benlik tutmayın beniSen bu kocandan hep cabuk vazgeciyorsun zatenzavalli adam turşuyla kiyaslandigini bilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?