Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi olmana sevindim aman diyeyim soğuk şeyler yiyip içme
Bugün bişey yemek istemedim ama sabah iki yumurta haşladim zeytin ve domates le yedim.
Öğleden sonrada komşuma kahve içmeye inmiştim menemen falan yaptı kahvaltı tarzı atıştırdik iki dilim ekmekle menemen domates salatalık birazda peynir yedim. Simdide acikirsam cacık yapıcam canım bişey istemiyor ama acikirsam cacık yerim

Afiyet olsun iyi yapmışsın protein almışsın bugün hemen toplanırsın inşallah

Ay kolay gelsin canım ağzınızın tadı ile yiyin salçayı ne güzel eskiden bizde yapardık artık annem yapmıyor malesef
Amin canım inşallah
Sağolsun annem yapıyor biber falan alıp gidicem pazardan biber salçası ve acı Sos da yapicaz
Bulgurumuzuda kaynatırdi annem ama artık gücü yok yapmadı busene. Bi kaç sene sonra Salça da kaynatmaz

Afiyet ile sağlıcakla yiyin Can'ım benim annemde öyle malesef sadece kurutmalık ürünleri yapabiliyor artık acı sosu bizde gecen gün yaptık güzel oluyor kahvaltıda

Türkiye'ye gelen yabancılar hep ilk küfür öğreniyo zaten Beslenme koçluğu efsane olur bence tam senlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…