Avakodoyu mu Migros'larda vardır canım doğru demiş Ada'm gerçekten çok pahalı bir gıda ben Kipa'dan 5 TL alıyorum tanesini Migros'da 6.35 TL olması lazım
@puantiyeli_kelebek kahvemi çektirdin sen oh mis gibi afiyet olsun bundan sonra paketli sokma evinebirşey sorucam bizim @SucceSSstorY de mi ayrıldı aramızdan artık uğramaz oldu
Nasıl yani gerçekten miKiz kahveden bahsediyorum adam burda zor çektiren bulusunuz dedi
Bugün daha iyiyim tatlım sağol.Commadante- tatlım ne Zaman diyetisyene gitsen buralara girmiyorsun bir sorun mu oldu
İyi olmana sevindim aman diyeyim soğuk şeyler yiyip içmeBugün daha iyiyim tatlım sağol.
Çayı şekersiz içiyorum canım kahveye azcık pancar şekeri atsam olmaz mı recelle de pek ara yok binde bir tahin pekmez serbest miYarın başla reçel bal da yok çayı şekersiz kahveyide öyle süt tozu ,şeker olmıyacak
Bugün bişey yemek istemedim ama sabah iki yumurta haşladim zeytin ve domates le yedim.İyi olmana sevindim aman diyeyim soğuk şeyler yiyip içme
Pancar şekeride yok tahin sadece balık tüketince oda 1 kibrit kutusu kadar pekmezde yok malesefÇayı şekersiz içiyorum canım kahveye azcık pancar şekeri atsam olmaz mı recelle de pek ara yok binde bir tahin pekmez serbest mi
Afiyet olsun iyi yapmışsın protein almışsın bugün hemen toplanırsın inşallahBugün bişey yemek istemedim ama sabah iki yumurta haşladim zeytin ve domates le yedim.
Öğleden sonrada komşuma kahve içmeye inmiştim menemen falan yaptı kahvaltı tarzı atıştırdik iki dilim ekmekle menemen domates salatalık birazda peynir yedim. Simdide acikirsam cacık yapıcam canım bişey istemiyor ama acikirsam cacık yerim
Ekmek fazla değil mi Canım yaMerhaba kizzlar bu aralar boyleyim ancak gecmisi okuyabiliyorum
Kahvaltim
Sahanda yumurta
Peynir zeytin 2 tt ekmek
Ogle
Corba. 3 kofte. 2 tt ekmek. 1 prs. Fasulye
4 gibi armut ayran
Kurs oldugu gunler aksam yemegi 8e sarkiyor
İnşallah tatlım sagolasinAfiyet olsun iyi yapmışsın protein almışsın bugün hemen toplanırsın inşallah
Ay kolay gelsin canım ağzınızın tadı ile yiyin salçayı ne güzel eskiden bizde yapardık artık annem yapmıyor malesefBen yarın köye gidicem salça yapıcaz annemle pazar akşamı dönücem. O yüzden giremem telefonda çekmiyor orda zaten. Pazartesi görüşürüz inşallah kizlar.
Acilen numarasını bulmalısııııınSen masumsun balım kadın resmen hava atmış
Amin canım inşallahAy kolay gelsin canım ağzınızın tadı ile yiyin salçayı ne güzel eskiden bizde yapardık artık annem yapmıyor malesef
Afiyet ile sağlıcakla yiyin Can'ım benim annemde öyle malesef sadece kurutmalık ürünleri yapabiliyor artık acı sosu bizde gecen gün yaptık güzel oluyor kahvaltıdaAmin canım inşallah
Sağolsun annem yapıyor biber falan alıp gidicem pazardan biber salçası ve acı Sos da yapicaz
Bulgurumuzuda kaynatırdi annem ama artık gücü yok yapmadı busene. Bi kaç sene sonra Salça da kaynatmaz
Türkiye'ye gelen yabancılar hep ilk küfür öğreniyo zatenGerçekten mi ya sorma eşim ısrar ediyor kafam almıyor inan bana kalın kafalı oldumRusçayı elemanımdan ögrendim bende ona Türkçe öğretmiştim ilk küfür öğrettim oda bana argo öğretmiş karşılıklı hainleşmişiz kurslar var burda aman kışın cekemiyeceğim onun yerine spora gitmek istiyorum birde beslenme koçluğu belgesi ama denizlide yok sadece Ankara'da var
O kadını düşenemiyorum parça pinçik ederim kız bellide olmaz belki ben dayak yerimAcilen numarasını bulmalısııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?