Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hadi bakalım Can'ım baksana pofu +5 saat tutmuş leptinin kiloları gitmiş bende sabah erkenden kalkıp kahvaltı yapıp +5 saat çıkarmak istiyorum

Nasil yani biraz aciklar mısın? 5 saat zaten ara veriyoruz +5 saat daha mi ara veriyorsun pofu ?

Nasil yani biraz aciklar mısın? 5 saat zaten ara veriyoruz +5 saat daha mi ara veriyorsun pofu ?
yok hayır öyle değil
normalde ben 4 saat yapıyordum
bi yerde tıkandım kaldım
sonra öğün aralarımı 5 veya 5+ yaptım 4 gündür kilom düşmeye başladı...

Tebrikler canim ne kadar surede kac kilo verdin biraz anlatir misin

Tebrikler canim ne kadar surede kac kilo verdin biraz anlatir misin
yarın yazıcam kaç kilo verdiğimi
normalde haziranda başladım ( haziran sonları gibi ) ama gram oynamadı..çok sinirlendim ve bıraktım
tam manada 11 temmuz tekrar başladım
bu sefer kilo vermeye başladım
hatta o hazirandaki verememe sebebini de anlamaya çalışıp Miyav_su ya sürekli soruyordum
derken belli miktarı verdim 11 ağustosda yazmıştım bunu
sonra verdiğimin +300 ünü tekrar aldım neden aldığıma gelince bende bilmiyorum
ardından bi sabah -200 ise diğer sabah +200 oluyordu iyice sinirim bozuldu
4 gün önce öğün süresini 4 den 5 e çıkardım
ertesi gün tartıda -800 oldu :)
ardından da devam etti
bugün 4. günüm öğün aralarımda 5 er veya 5+ şar saat var..

ek olarak ilk karatay deneyimimde 1.5 ayda 7.5-8 kilo verdim zorlanmadan..
spor yapıyordum ( vazgeçilmezim zaten ) su desen zaten 2.5-3 lt içerim..
ondan dolayı aklım karıştı o zaman da aynı şeyleri yaptım neden veremiyorum diye
dün fark attiğim bi nokta var : öğün araları :) bazen 6 saat oluyordu..sabah erken dersim olduğu için 6.30 da yemek işi bitmiş ve ben evden çıkmış oluyordum..öğlen de 12.30-13 arası yemek yiyordum..akşam da 6 gibi yerdim..meğer benim sorunum buymuş :)

Selamun aleykum kızlar
Hayırlı bereketli cumalar olsun hepimize
Giremedim yine 2 gündür.
Nişanlımı yolcu ettim az önce memleketine gitti bi süre görüşemeyeceğiz
Sizler napıyosunuz nasılsınız

Allah kavustursun canım az kaldi okullarin açılmasına . Bizde iyiyiz bin şükür halimize

Leblebi yasak. Fındık felan yeseydiniz

Leblebi yasak mi Karatayda yenen kuruyemişler fındık, badem, ceviz ve fıstık mi emin olayim cunku ben leblebiyi de o guruptan sayiyordum peki yer fıstığı ?

Farkettim burada sadece ben ve topik Başkan'ımız @puantiyeli_kelebek karatay yapıyoruz Başkan daha yeni başladı

Ben hala kafamda oturtamamis olsam da evet başladım :)) galiba benda sabah ogle aksam yapacağım banada 2 ogun yemek verdirmiyor ama oglen olarak ne yesem kafamda oturtamiyorum dukan kafasindan çıkamadım
Ben magnum mini bademli yidim akşam

Sen yiyip kikirdarsin tabi biz yesek agliyor olurduk pismanliktan afiyet olsun
Öğrenciydi değil mi, hayırlısı olsun canım.
evet tatlim bir de özel ders veriyor ogrencileri var

Merak ettim bugun yaz istersen 1 kilo da eksik yaz yarina kadar gidecek farzederek :))

Bunlari bu kadar açıklayıcı anlatmana cok sevindim teşekkür ederim..
Bende erken yemege calisacagim inşallah okullar açılınca zaten erken kalkacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…