Sorma ya çok komik ediyorlar ama argo kelineleriTürkiye'ye gelen yabancılar hep ilk küfür öğreniyo zatenBeslenme koçluğu efsane olur bence tam senlik
Görüşürüz canım benimkızlar ben şimdilik topikte yokum :)
ama kilo vermeye devam tabii ki asla bırakmadım.
sadece spor+iş+okul da gelince yetişemeyeceğim gibi.
arada sohbet için yazarım sizleri asla bırakmam bebeklerim
@puantiyeli_kelebek kahvemi çektirdin sen oh mis gibi afiyet olsun bundan sonra paketli sokma evinebirşey sorucam bizim @SucceSSstorY de mi ayrıldı aramızdan artık uğramaz oldu
Ben gelirim sana yardımaO kadını düşenemiyorum parça pinçik ederim kız bellide olmaz belki ben dayak yerim
Aslında sen pilates eğitim belgesi falan da alabilirsiiinSorma ya çok komik ediyorlar ama argo kelinelerievet beslenme koçluğu sadece Ankara'da var özel kurs olarak burada yok sinir oldum keşke Denizli'den hızlı tren olsada gitsem
Spor olarak 1 saat Kardio + 1.30 saat ağırlık kızlar
Nasıl yani gerçekten miinanmıyorum bizim burda bayramyerinde ,çınarda her yerde taze çekerler demek ki sizin ilde kahve kültürü yok
Gecmis olsun iyi olmana sevindim canimBugün bişey yemek istemedim ama sabah iki yumurta haşladim zeytin ve domates le yedim.
Öğleden sonrada komşuma kahve içmeye inmiştim menemen falan yaptı kahvaltı tarzı atıştırdik iki dilim ekmekle menemen domates salatalık birazda peynir yedim. Simdide acikirsam cacık yapıcam canım bişey istemiyor ama acikirsam cacık yerim
Bereketli olsun salcaniz kolay gelsin canim görüşürüzBen yarın köye gidicem salça yapıcaz annemle pazar akşamı dönücem. O yüzden giremem telefonda çekmiyor orda zaten. Pazartesi görüşürüz inşallah kizlar.
Evet kuzular ben de şimdi kaçıyorumGece yatmadan okurum belki olmazsa yarın sabah Artık azıcık sosyal medyadan uzak durmalıyım geleceğim için Okul başlayıncaya kadar azıcık aza indireyim bünyeme ters gelmesin
Yaaa bu arada ben yarın uzuuun zaman sonra saçlarımı ciddi anlamda kestiriceemEn sonn Aralık 2015 cidden omuz hizamdaydııı o kadar kesme demiştim kuaföre kesmişti Neyse sonra uzattım hep aralarda kırıklarımı aldırdım sadece şuan bayaa uzun saçlarım Ama yarın göğüs hizamda belki birazcık daha yukarda kestirmeyi düşünüyorum Aslında omuz hizasında kestirmek de istiyorum ama bi kere de o kadar kısalırsa depresyona girerim
kızlar ben rahatsızdım bıraz duzeldım kosturmadan gıremedım valla kıslıklarımı yaptım dolabmı bosalttım o ara mısafırım geldı :) pazar gecesı ınsallah tatıl yolculugumuz baslyacak ben cok gıremıycem kızlar ara ara bakacagım ama sızlerı cok ozluyorum
Ekmek fazla değil mi Canım ya
Çok güzel olmuş canım afiyet olsunBende menumu vereyim
Sabah 11
Tavada yumurta
Zeytin
Tulum peynirı
Ceviz
Domates salatalik sivri biber
Ogle 16
Lorlu cevizli coban salatası
Yogurt
Yarim seftali
Aksam 20
Yogurtlu kavrulmus mendik otu
Kofteli yogurt çorbası
2.5 lt su
2 fincan Yeşilçay
Geçmiş olsun canım. Yine de bir şeyler Yemen iyi olmuş afiyet olsun. Salçayo da afiyetle yiyin canım. .Bugün bişey yemek istemedim ama sabah iki yumurta haşladim zeytin ve domates le yedim.
Öğleden sonrada komşuma kahve içmeye inmiştim menemen falan yaptı kahvaltı tarzı atıştırdik iki dilim ekmekle menemen domates salatalık birazda peynir yedim. Simdide acikirsam cacık yapıcam canım bişey istemiyor ama acikirsam cacık yerim
Kız Seninle çok dalga geçtim onunla birlik olup dövmeyin beniBen gelirim sana yardıma
Ben onu alamam canım boyun fıtığım var imkansız spor salonu hocamda dedi şaka ile karışık ortak bir işletme ama ben ortak işten dilim yandı imkansız bakalım şu belgeyi alayımda bakalım hayırlısı Hakkı'mızdaAslında sen pilates eğitim belgesi falan da alabilirsiiinDükkanı kapatıp spor salonu açarsınııız hem sağlıklı yiyecekler, smootiler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?