Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kızlar ben şimdilik topikte yokum :)
ama kilo vermeye devam tabii ki asla bırakmadım.
sadece spor+iş+okul da gelince yetişemeyeceğim gibi.
arada sohbet için yazarım sizleri asla bırakmam bebeklerim
Görüşürüz canım benim Seni çok iyi anlıyorum ben de çok yoğun bir döneme gidiyorum adım adım Kolay gelsin

Sorma ya çok komik ediyorlar ama argo kelineleri evet beslenme koçluğu sadece Ankara'da var özel kurs olarak burada yok sinir oldum keşke Denizli'den hızlı tren olsada gitsem
Aslında sen pilates eğitim belgesi falan da alabilirsiiin Dükkanı kapatıp spor salonu açarsınııız hem sağlıklı yiyecekler, smootiler olur

Evet kuzular ben de şimdi kaçıyorum Gece yatmadan okurum belki olmazsa yarın sabah Artık azıcık sosyal medyadan uzak durmalıyım geleceğim için Okul başlayıncaya kadar azıcık aza indireyim bünyeme ters gelmesin

Nasıl yani gerçekten mi inanmıyorum bizim burda bayramyerinde ,çınarda her yerde taze çekerler demek ki sizin ilde kahve kültürü yok

Evet cok yogun kahve kültürü yok alanda hazir alıyor ama sadece benim değil adaminda fikri böyle o hos oldu:))
Yinede soracagim bi kac yere canim talep etmeli ki yoksa bile oluşsun o alışkanlık

Yaaa bu arada ben yarın uzuuun zaman sonra saçlarımı ciddi anlamda kestiriceem En sonn Aralık 2015 cidden omuz hizamdaydııı o kadar kesme demiştim kuaföre kesmişti Neyse sonra uzattım hep aralarda kırıklarımı aldırdım sadece şuan bayaa uzun saçlarım Ama yarın göğüs hizamda belki birazcık daha yukarda kestirmeyi düşünüyorum Aslında omuz hizasında kestirmek de istiyorum ama bi kere de o kadar kısalırsa depresyona girerim

Gecmis olsun iyi olmana sevindim canim

Masallah ya bu yasta cok bilinclisin cok beğeniyorum bu fikirlerini bir cok yaşıtının aksine

Elinle uzunlugunu tutup göster canim azicik da tehdit et baslangicta bazi kuaförler anlattigim halde kafalari basmadigindan gelisiguzel kesiyor bir daha gitmiyorum de cok ise yarıyor :))

@trilece-prenses canım Nasıl oldun merak ettim seni KUMKUM06 sen nasılsın Canım
kızlar ben rahatsızdım bıraz duzeldım kosturmadan gıremedım valla kıslıklarımı yaptım dolabmı bosalttım o ara mısafırım geldı :) pazar gecesı ınsallah tatıl yolculugumuz baslyacak ben cok gıremıycem kızlar ara ara bakacagım ama sızlerı cok ozluyorum

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Geçmiş olsun canım. Yine de bir şeyler Yemen iyi olmuş afiyet olsun. Salçayo da afiyetle yiyin canım. . off Salçalı ekmek aklıma geldi

Aslında sen pilates eğitim belgesi falan da alabilirsiiin Dükkanı kapatıp spor salonu açarsınııız hem sağlıklı yiyecekler, smootiler olur
Ben onu alamam canım boyun fıtığım var imkansız spor salonu hocamda dedi şaka ile karışık ortak bir işletme ama ben ortak işten dilim yandı imkansız bakalım şu belgeyi alayımda bakalım hayırlısı Hakkı'mızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…