Ben onu alamam canım boyun fıtığım var imkansız spor salonu hocamda dedi şaka ile karışık ortak bir işletme ama ben ortak işten dilim yandı imkansız bakalım şu belgeyi alayımda bakalım hayırlısı Hakkı'mızdaAslında sen pilates eğitim belgesi falan da alabilirsiiinDükkanı kapatıp spor salonu açarsınııız hem sağlıklı yiyecekler, smootiler olur
evet oluşsun canım sen çekirdekli al kendin evde çekersin olmaz mıEvet cok yogun kahve kültürü yok alanda hazir alıyor ama sadece benim değil adaminda fikri böyle o hos oldu:))
Yinede soracagim bi kac yere canim talep etmeli ki yoksa bile oluşsun o alışkanlık
Kas kaybı diye birşey yok Canım ben bunu çok uzun uzun araştırdım malesef birde şuda yapa kasa çevirmek öyle birşeyde yokEkmek yemeyince benim bünyede kas kaybı cok okuyor canım ya.
Günlük 5 dlm tam tahilli ekmek yiyorum
Afiyetle yiyin kışlıkları Canım iyi tatiller gittiğiniz yere sorun %35 indirimikızlar ben rahatsızdım bıraz duzeldım kosturmadan gıremedım valla kıslıklarımı yaptım dolabmı bosalttım o ara mısafırım geldı :) pazar gecesı ınsallah tatıl yolculugumuz baslyacak ben cok gıremıycem kızlar ara ara bakacagım ama sızlerı cok ozluyorum
Çok teşekkür ederim bitanem utandırdın beniMasallah ya bu yasta cok bilinclisin cok beğeniyorum bu fikirlerini bir cok yaşıtının aksine
Zaten önceki kuaförü bıraktım bu gittiğim de erkek kesiyor saçları ama iyi kesti şimdiye kadarElinle uzunlugunu tutup göster canim azicik da tehdit et baslangicta bazi kuaförler anlattigim halde kafalari basmadigindan gelisiguzel kesiyor bir daha gitmiyorum de cok ise yarıyor :))
Topik sahibimiz @puantiyeli_kelebek canım
Aaaay yok kıyamam sanaKız Seninle çok dalga geçtim onunla birlik olup dövmeyin beni
Doğru kuzum unutmuşum boyun fıtığınıBen onu alamam canım boyun fıtığım var imkansız spor salonu hocamda dedi şaka ile karışık ortak bir işletme ama ben ortak işten dilim yandı imkansız bakalım şu belgeyi alayımda bakalım hayırlısı Hakkı'mızda
Gayet güzel canım aferinMenumu vereyim
Sabah: Türk Kahvesi ve sade soda
Kahvalti: 1.5 has yumurta
5 zeytin 2 kk peynir
1 çay k kaymak, 4 k kayısı
Yeşil çay
Ara:Türk Kahvesi
Ara 15.00: büyük bardak süt 2 dilim bitter
Aksam 16.30: 1 tabak Yoğurtlu ıspanak
1 kepçe çorba, domates
3 litre su, bitki çayları
Spor bildirimim
500 ip
1 saat 3k pilates
Jillian level1 3/30
45 Sumo Squad
Gayet iyi canım bravoBende menumu vereyim
Sabah 11
Tavada yumurta
Zeytin
Tulum peynirı
Ceviz
Domates salatalik sivri biber
Ogle 16
Lorlu cevizli coban salatası
Yogurt
Yarim seftali
Aksam 20
Yogurtlu kavrulmus mendik otu
Kofteli yogurt çorbası
2.5 lt su
2 fincan Yeşilçay
Kusursuz canım tebriklwrMerhaba kızlar menum
Sabah. 2 dilim ekmek, peynir, domates,sade kahve
Ara.5tane kuru uzum
Öğlen. 2tane biber dolma yogurt
Ara. Nektarin, 8 antep fistigi,salatalik
Aksam, firinda biberiyeli tavuk
Az ve öz canimBugünki menüm biraz tersinden oldu malesef kahvaltıda dünden kalma barbunya ve salata yedim akşam peynir ,domates,1 çay bardağı kuruyemiş ,yeşillik ,salatalık ve zeytin yedim
Aksam cacık tek yediysen super canimBugün bişey yemek istemedim ama sabah iki yumurta haşladim zeytin ve domates le yedim.
Öğleden sonrada komşuma kahve içmeye inmiştim menemen falan yaptı kahvaltı tarzı atıştırdik iki dilim ekmekle menemen domates salatalık birazda peynir yedim. Simdide acikirsam cacık yapıcam canım bişey istemiyor ama acikirsam cacık yerim
ekmek çok fazla olmuş canimMerhaba kizzlar bu aralar boyleyim ancak gecmisi okuyabiliyorum
Kahvaltim
Sahanda yumurta
Peynir zeytin 2 tt ekmek
Ogle
Corba. 3 kofte. 2 tt ekmek. 1 prs. Fasulye
4 gibi armut ayran
Kurs oldugu gunler aksam yemegi 8e sarkiyor
İnşallah canım benimDoğru kuzum unutmuşum boyun fıtığınıEn kısa sürede alırsın umarım canım
Menün güzel değil Müsli kısır ve sarma olmamışMenüm gelsin sabah 1 kase Muslim öğle 4 kaşık kısır ve salata akşam 5 yaprak sarma 1 kase cacık
Hım yerim ben bu fasulyeyi yanında turşu ve kuru soğan var mıTopik sahibimiz @puantiyeli_kelebek canımBen arada fasulye yardımcıyım Ama izinli yazılman gerekir heralde @puantiyeli_kelebek ayarlar
Yemek seçimi malesef yapamıyorum canım evde ne pisiyosa normal yedigiminden çok çok az yiyorum yoksa diyet yapamamMenün güzel değil Müsli kısır ve sarma olmamış
Olmaz mıııHım yerim ben bu fasulyeyi yanında turşu ve kuru soğan var mı
Şu Müsli yerine yumurta ,peynir ,domates yesen inan bu kadar kızmam inadına tüketiyorsun bir araştırsan o gıdayı İnan paketi bile eline sürmezsin bugün senin veYemek seçimi malesef yapamıyorum canım evde ne pisiyosa normal yedigiminden çok çok az yiyorum yoksa diyet yapamam
Yani miktarlar çok az canım. Ben bu az miktarlarla doymam şahsenMenüm gelsin sabah 1 kase Muslim öğle 4 kaşık kısır ve salata akşam 5 yaprak sarma 1 kase cacık
En güzel menüpapatya1994 tevafuk55 ve @puantiyeli_kelebek bir bak istersen evde çorba yap tamam kısır yemişsin neden sarmadan yedin hadi Onuda yedin keşke yanında çorba olsaydı bu vücudumuzu beslemiyor malesef
Aynen canım gerçekten yulafdır,Müsli yada kahvaltılık gevrekler ne kadar zararlı anlatamam bugün bime gittim arkadaş bir peyniri öve öve bitiremedi bende de şu takıntı vardır paketli gıdaların içini mutlaka okurum içecek olsun kuru gıda olsun farketmez aman allahım içinde ne katkılar varYani miktarlar çok az canım. Ben bu az miktarlarla doymam şahsensağlıklı kısmına hiç girmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?