Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Aslında sen pilates eğitim belgesi falan da alabilirsiiin Dükkanı kapatıp spor salonu açarsınııız hem sağlıklı yiyecekler, smootiler olur
Ben onu alamam canım boyun fıtığım var imkansız spor salonu hocamda dedi şaka ile karışık ortak bir işletme ama ben ortak işten dilim yandı imkansız bakalım şu belgeyi alayımda bakalım hayırlısı Hakkı'mızda
Evet cok yogun kahve kültürü yok alanda hazir alıyor ama sadece benim değil adaminda fikri böyle o hos oldu:))
Yinede soracagim bi kac yere canim talep etmeli ki yoksa bile oluşsun o alışkanlık
evet oluşsun canım sen çekirdekli al kendin evde çekersin olmaz mı

Afiyetle yiyin kışlıkları Canım iyi tatiller gittiğiniz yere sorun %35 indirimi

Elinle uzunlugunu tutup göster canim azicik da tehdit et baslangicta bazi kuaförler anlattigim halde kafalari basmadigindan gelisiguzel kesiyor bir daha gitmiyorum de cok ise yarıyor :))
Zaten önceki kuaförü bıraktım bu gittiğim de erkek kesiyor saçları ama iyi kesti şimdiye kadar İnşallah yarın da öyle olur

Doğru kuzum unutmuşum boyun fıtığını En kısa sürede alırsın umarım canım

Gayet güzel canım aferin
Gayet iyi canım bravo
Merhaba kızlar menum
Sabah. 2 dilim ekmek, peynir, domates,sade kahve
Ara.5tane kuru uzum
Öğlen. 2tane biber dolma yogurt
Ara. Nektarin, 8 antep fistigi,salatalik
Aksam, firinda biberiyeli tavuk
Kusursuz canım tebriklwr
Bugünki menüm biraz tersinden oldu malesef kahvaltıda dünden kalma barbunya ve salata yedim akşam peynir ,domates,1 çay bardağı kuruyemiş ,yeşillik ,salatalık ve zeytin yedim
Az ve öz canim aferin
Aksam cacık tek yediysen super canim
Merhaba kizzlar bu aralar boyleyim ancak gecmisi okuyabiliyorum

Kahvaltim
Sahanda yumurta
Peynir zeytin 2 tt ekmek

Ogle
Corba. 3 kofte. 2 tt ekmek. 1 prs. Fasulye

4 gibi armut ayran

Kurs oldugu gunler aksam yemegi 8e sarkiyor
ekmek çok fazla olmuş canim

Yemek seçimi malesef yapamıyorum canım evde ne pisiyosa normal yedigiminden çok çok az yiyorum yoksa diyet yapamam
Şu Müsli yerine yumurta ,peynir ,domates yesen inan bu kadar kızmam inadına tüketiyorsun bir araştırsan o gıdayı İnan paketi bile eline sürmezsin bugün senin ve Commadante- menüsü çok kötü

Yani miktarlar çok az canım. Ben bu az miktarlarla doymam şahsen sağlıklı kısmına hiç girmiyorum
Aynen canım gerçekten yulafdır,Müsli yada kahvaltılık gevrekler ne kadar zararlı anlatamam bugün bime gittim arkadaş bir peyniri öve öve bitiremedi bende de şu takıntı vardır paketli gıdaların içini mutlaka okurum içecek olsun kuru gıda olsun farketmez aman allahım içinde ne katkılar var direk bıraktım arkadaşa yazdım içinde bunlar var şu sonuçları olur dedim Şok'a girdi yani milletçe okumuyoruz o kodlar süs değil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…